Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Grand Theft Auto III na iOS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
483 odpowiedzi w tym temacie

#401 steeler

steeler
  • 79 postów
  • SkądKielce, PL

Napisano 30 grudnia 2011 - 13:39

i po sprawie... :)

#402 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 00:40

a jezeli wyłaczenie MT nie pomaga?

#403 Dawidos

Dawidos
  • 568 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 02:50

Tryb samolotowy?

#404 Mr_Kain

Mr_Kain
  • 1 postów
  • SkądPoznań/Sopot

Napisano 02 stycznia 2012 - 12:26

Moja walka z 8-Ballem i statkiem była również długa - więcęj niż 10 razy podchodziłem. Znalazłem jednak sposób i dwukrotnie bezproblemowo go przetestowałem - poniżej opis: - przyjechałem do doków z 8-Ballem, wjechałem w niebieskie pole i poczekałem aż 8-Ball schowa się za skrzynią - podjechałem do niego ciężarówką, która stoi obok i... przygwoździłem go do kontenerów (za drugim razem udało mi się do skrzyni) tak, że leży na ziemi jak przejechany (do tego przydatne jest przestawienie kamery na widok z góry) - przestawiłem broń na snajperkę i pobiegłem po tabletkę spowalniającą (jest pomiędzy małymi kioskami od frontu doków) - po zażyciu tabletki pobiegłem do schodów i wszedłem na pierwszy podest (nie wchodziłem na dach) - skasowałem dwóch pacjentów przy trapie (najpierw lewy, potem prawy) - następnym strzałem rozwaliłem beczki na pokładzie po lewej i kasowałem kolejno w kierunku do prawej - w tym czasie 8-Ball się wygrzebał spod ciężarówki i biegł, jednak na tyle wolno, że bezproblemowo można kasować pacjentów dalej - brakujący koledze Iron.Gery pacjent wyłazi gdzieś zza kontenerów po prawej (nie udało mi się dokładnie zaobserwować w lunecie) - po prawej są również beczki, które rozwaliłem - finał jest mroczny - statek wybucha, Salvatore się cieszy, kasa na koncie :) I jeszcze jedno zdanie o pierwszej misji dla Asuki. W nieoficjalnym poradniku z Gry- Online jest opis by popłynąć łódką - po kilku próbach nieudanych, wziąłem Yakuza Stingera (dwa stoją obok domu Asuki) i... nieco się naczekałem na dachu na wyjście Salvatore z klubu Luigi'ego ;) Pozdrawiam

#405 scooter10

scooter10
  • 142 postów
  • SkądLublin

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:25

Moja walka z 8-Ballem i statkiem była również długa - więcęj niż 10 razy podchodziłem.
Znalazłem jednak sposób i dwukrotnie bezproblemowo go przetestowałem - poniżej opis:
- przyjechałem do doków z 8-Ballem, wjechałem w niebieskie pole i poczekałem aż 8-Ball schowa się za skrzynią
- podjechałem do niego ciężarówką, która stoi obok i... przygwoździłem go do kontenerów (za drugim razem udało mi się do skrzyni) tak, że leży na ziemi jak przejechany (do tego przydatne jest przestawienie kamery na widok z góry)
- przestawiłem broń na snajperkę i pobiegłem po tabletkę spowalniającą (jest pomiędzy małymi kioskami od frontu doków)
- po zażyciu tabletki pobiegłem do schodów i wszedłem na pierwszy podest (nie wchodziłem na dach)
- skasowałem dwóch pacjentów przy trapie (najpierw lewy, potem prawy)
- następnym strzałem rozwaliłem beczki na pokładzie po lewej i kasowałem kolejno w kierunku do prawej
- w tym czasie 8-Ball się wygrzebał spod ciężarówki i biegł, jednak na tyle wolno, że bezproblemowo można kasować pacjentów dalej
- brakujący koledze Iron.Gery pacjent wyłazi gdzieś zza kontenerów po prawej (nie udało mi się dokładnie zaobserwować w lunecie)
- po prawej są również beczki, które rozwaliłem
- finał jest mroczny - statek wybucha, Salvatore się cieszy, kasa na koncie :)

A mi się udało przejśc tą misje za drugim razem :D:D

#406 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 16:45

Tryb samolotowy?

też nic :(

#407 steeler

steeler
  • 79 postów
  • SkądKielce, PL

Napisano 02 stycznia 2012 - 21:05

W misji z 8-ballem wystarczy mieć trochę talentu do strzelania ze snajperki i pójdzie gładko :D

#408 balyan

balyan
  • 84 postów
  • SkądRybnik

Napisano 02 stycznia 2012 - 21:11

ej nie wiecie jak przejść ta misję s.a.m bo z 8ballem za pierwszym razem przeszedłem a tą już 10 raz robię, jak ten samolot zestrzelić?

#409 steeler

steeler
  • 79 postów
  • SkądKielce, PL

Napisano 02 stycznia 2012 - 23:24

Z tą misją zeszło mi najdłużej. Jak najszybciej dotarłem łodzią na miejsce i wyszedłem na te betony. Tam poczekałem na samolot i go zestrzeliłem. Później ze snajperki załatwiłem kilku Kolumbijczyków i wróciłem na łódź. Dorwałem jakieś auto i pojechałem do malowania, żeby znikły gwiazdki. Później łatwo poszło żeby pozbierać paczki :)

#410 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 05 stycznia 2012 - 15:00

misja bait. Wie jakiś ekspert jak przejść, nie mam dobrego neta i youtube'a więc pytam.

#411 shuliken

shuliken
  • 172 postów

Napisano 05 stycznia 2012 - 15:51

nic trudnego :) jedziesz do czerwonych kropek, i jak tamten wóz zacznie za tobą jechać jedziesz do żółtej a tam twoi ziomkowie ich zabijają. Robisz to ze wszystkimi wozami no i wygrywasz

#412 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 06 stycznia 2012 - 14:47

shuliken dzięki. Ale teraz trafiła się misja nie do przejścia, czyli te stragany kolombijczyków, nie mogę zawsze się z czasem wyrobić... :evil: wciągnęło mnie te GTA, a pogoda tak chu**wa że nic innego ciekawszego nie ma

#413 modlin

modlin
  • 538 postów
  • SkądLynchburg, TN

Napisano 06 stycznia 2012 - 21:30

Zawiesiłem się na ostatniej misji. Koniec, nie przejdę tego.

#414 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 15:30

Mógłby ktoś zapodać save, miałem ponad połowę gry, zrobiłem restore a zapomniałem zapisać.. ;p ok już mam ktoś był tak miły i mi udostępnił.

#415 matix3010

matix3010
  • 23 postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 20:17

Moglibyście podrzucić screeny z maksymalnych ustawień gta3.set na iPhone 4S i iPad 2. Chciałbym jak prezentuje się w porównaniu do PC.

#416 DanielCW_92

DanielCW_92
  • 266 postów
  • SkądTarczyn

Napisano 26 stycznia 2012 - 00:38

Ja natomiast mam problem z yardi car, samochód znajduje to nie problem, ale gdy go już mam nie wiem co dalej robić, nie ma żadnych punktów na mapie, jeżdżę jeżdżę i nic, oglądałem poradniki i powinien wyskoczyć punkt gdzie podjezdzasz pod jakiegoś gościa, u mnie nic się nie pokazuje :/ Zgory dzięki za pomoc

#417 chmielek8

chmielek8
  • 9 postów

Napisano 30 stycznia 2012 - 14:18

Siemka, mam trochę zabytkowego iphone 3g 16 gb :P. Wgrany sofcik 3.1.3 jak dla mnie najszybszy, gta jak wiadomo jest na 4.3+. Ale istnieje pewna metoda przez iFile zmieniamy sobie np. żeby Itunes widział jako np: 5.0.1 i z powodzeniem aplikacje na takie softy można wgrywać, potem zmieniamy na 3.1.3 i niektóre aplikacje które nie wymagają nic od iOS 4 chodzą z powodzeniem bez żadnego problemu. Pytanie takie, czy ktoś tej metody próbował i uruchomił GTA III na IP 3G z 3.1.3, jeżeli gra się odpaliła to jak chodziła? Rozumiem, że grafika nie będzie powalająca i mogą być przycinki, ale czy aż takie żeby nie dało się grać? Proszę o odpisanie bo nie wiem czy kupować.

#418 modlin

modlin
  • 538 postów
  • SkądLynchburg, TN

Napisano 30 stycznia 2012 - 15:04

Siemka, mam trochę zabytkowego iphone 3g 16 gb :P. Wgrany sofcik 3.1.3 jak dla mnie najszybszy, gta jak wiadomo jest na 4.3+. Ale istnieje pewna metoda przez iFile zmieniamy sobie np. żeby Itunes widział jako np: 5.0.1 i z powodzeniem aplikacje na takie softy można wgrywać, potem zmieniamy na 3.1.3 i niektóre aplikacje które nie wymagają nic od iOS 4 chodzą z powodzeniem bez żadnego problemu. Pytanie takie, czy ktoś tej metody próbował i uruchomił GTA III na IP 3G z 3.1.3, jeżeli gra się odpaliła to jak chodziła? Rozumiem, że grafika nie będzie powalająca i mogą być przycinki, ale czy aż takie żeby nie dało się grać? Proszę o odpisanie bo nie wiem czy kupować.

Nie.

#419 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 postów
  • SkądPolska

Napisano 31 stycznia 2012 - 18:15

Czy są jakieś mody do GTA 3 na iPada? Jak zainstalowac spolszczenie do GTA 3 za pomocą iExplorera? Próbował ktoś? Działa? Skąd pobrac? Bardzo proszę o odpowiedź.

#420 DanielCW_92

DanielCW_92
  • 266 postów
  • SkądTarczyn

Napisano 02 lutego 2012 - 02:06

Są jakieś kody ? Bo kurcze doszedłem do C i potrzeba 500tys a mam 170 :P

#421 raist_pl

raist_pl
  • 61 postów
  • SkądKrk

Napisano 04 lutego 2012 - 23:30

Moglibyście podrzucić screeny z maksymalnych ustawień gta3.set na iPhone 4S i iPad 2. Chciałbym jak prezentuje się w porównaniu do PC.

podbijam bo nie wiem czy zainwestować ;)

#422 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 04 lutego 2012 - 23:33

Nie ma kodów, ale można własnoręcznie modyfikować pliki znajdujące się w paczce i dodać sobie kasę, życie, etc.

#423 Oranje307

Oranje307
  • 23 postów

Napisano 05 lutego 2012 - 09:42

W gre zainwestować na pewno warto. Jedyne co mnie strasznie irytuje to jazda samochodem. To jest tak irytujące, że mnie szlag trafia. Mam misję z wyścigiem teraz, zanim go przejdę to będe musiał ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć.

#424 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 05 lutego 2012 - 09:43

Wyścig to poboczna misja, zawsze można do niej powrócić ;)

#425 Oranje307

Oranje307
  • 23 postów

Napisano 05 lutego 2012 - 09:44

No tak, ale kiedyś trzeba, co nie ? Zresztą każda późniejsza misja wymaga conajmniej dobrych umiejętności kierowania pojazdem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych