Z mojej strony dostają jedną gwiazdkę za to, że tydzień po premierze obniżają cenę o połowę. Czuje się oszukany...
Nie tylko Ty...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 24 grudnia 2011 - 10:42
Z mojej strony dostają jedną gwiazdkę za to, że tydzień po premierze obniżają cenę o połowę. Czuje się oszukany...
Napisano 24 grudnia 2011 - 10:57
Napisano 24 grudnia 2011 - 11:32
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:11
według mnie gra powinna dostać trzy gwiazdki, dlaczego?
-średnio zoptymalizowana do urządzeń z pokładu iOS
-strzelanie jest beznadziejne
-dosłownie to samo co na komputerze, a mogli to wzbogacić o nowy model jazdy np, jakiś fajny system strzelania
A co do wypowiedzi kisielkamil to można było się spodziewać,że na święta stanieje, trzeba też myśleć do przodu i trochę przewidywać ;D
Napisano 24 grudnia 2011 - 13:51
Napisano 24 grudnia 2011 - 14:07
Napisano 24 grudnia 2011 - 14:27
Napisano 24 grudnia 2011 - 14:33
Napisano 24 grudnia 2011 - 16:01
Mi tylko raz wywaliło, jestem właśnie na 50misji (tej gdzie trzeba jakąś paczkę z DODO wyjąć i ostatecznie jechać na budowę). Niestety nie wiem jak to przejść. Pieprzona kamera uniemożliwia mi strzelanie jak już jestem na placu budowy. Zawsze mnie ktoś odwali.
Napisano 24 grudnia 2011 - 16:52
Ple ple ple, bzdury. Na 4S też grafika chrupie - sprawdzałem na dwóch czystych egzemplarzach. Na iPadzie 2 jest ok.Na iPhonie 4S i iPadzie 2 działa idealnie. To, że wydali grę dla 1 rdzeniowych procesorów, to tylko za prośbą fanów. Także argument nie ma sensu.
Strzelanie jest takie samo jak na konsolach XBOX i PS2. Grałem ostatnio u kolegi by sprawdzić różnice w graficie. Na PS2 tnie tak samo lub podobnie jak na iPhonie 4, a sama mechanika gry IDENTYCZNA. Jak sobie wyobrażasz grę z tyloma przyciskami i jeszcze drugą gałką odpowiedzialną za kamerę? Ludzie na PS2 przechodzili bez problemów, a tutaj narzekania, że sterowanie ciężkie. Oddalcie sobie kamerę i jest ciut łatwiej. Da się przyzwyczaić. Jednak masz troszkę racji. Szłoby zrobić coś na zasadzie dynamicznej kamery czyli cały czas za plecami bohatera i było by łatwiej niż manualnie obracać i celować w ślepo.
Jest rocznica wydania gry na PC i konsole. Dobrze, że w ogóle wydali ten tytuł na iOS. Jak dla mnie wydanie gry w ramach rocznicy, to tylko ORYGINALNĄ WERSJE. Mija się z celem wydanie lekko poprawionej.
Mogli dodać GameCenter i jakieś osiągnięcia i obsługę iCloud do save'ów. Jednak i tak gra jest świetna. Cieszmy się, że jest możliwość zmiany detali i modowania
Napisano 24 grudnia 2011 - 17:03
Ple ple ple, bzdury. Na 4S też grafika chrupie - sprawdzałem na dwóch czystych egzemplarzach. Na iPadzie 2 jest ok.
Na PS2 wcale nie tnie. Ale i tak GTA III to przeżytek. Pograłem chwilę i mi się odechciało. To już wolę włączyć sobie GTA IV na PS3, chociaż to też ma już swoje lata.
Napisano 24 grudnia 2011 - 19:33
Mi też nie, ale chrupnięcia animacji się zdarzają. Tak jak napisałem, sprawdzone na dwóch egzemplarzach (przed wymianą i po).nie świruj na 4S nic nie tnie, a gra jak na telefon świetna jest choć trochę trudna
Napisano 24 grudnia 2011 - 19:35
Mi też nie, ale chrupnięcia animacji się zdarzają. Tak jak napisałem, sprawdzone na dwóch egzemplarzach (przed wymianą i po).
Wersja na PC i konsole była banalna, jak na serie GTA przystało.
Napisano 24 grudnia 2011 - 19:37
Ple ple ple, bzdury. Na 4S też grafika chrupie - sprawdzałem na dwóch czystych egzemplarzach. Na iPadzie 2 jest ok.
Na PS2 wcale nie tnie. Ale i tak GTA III to przeżytek. Pograłem chwilę i mi się odechciało. To już wolę włączyć sobie GTA IV na PS3, chociaż to też ma już swoje lata.
widocznie mam słabe oko
za to na iPadzie znajomego (iPad 2) moim zdaniem działa gorzej niż na 4S
Napisano 24 grudnia 2011 - 20:23
Napisano 24 grudnia 2011 - 23:13
Napisano 24 grudnia 2011 - 23:34
Napisano 26 grudnia 2011 - 02:42
Napisano 26 grudnia 2011 - 11:48
Napisano 26 grudnia 2011 - 12:39
Zabawnie się czyta komentarze osoby, która ma iPhone'a 3GS więc z pewnością nie wie, że takie chrupnięcia psują fun.Zabawnie sie czyta niektóre komentarze
GTA3 na telefonach/tabletkach sie pojawiło i larum, ze nie jest to GTA8, ze czasami chrupnie, ze generalnie gra do pupy
nie sądziłem, ze tego typu posty przeczytam ale na użytkowników zawsze można liczyć
Napisano 26 grudnia 2011 - 12:53
Nie wiem jak u Was, ale dla mnie GTA 3 jest bardzo łatwe. Większość misji przechodzę za 1 razem. Problem to jedna z wrzuceniem granatu do okna. Ogólnie gra jest dziwnym trafem łatwa. Pamiętam, że 10 lat ostro rzucałem mięsem, a i większość gry przechodziłem na kodach. Tutaj zero problemów, na telefonie i z okazyjnym spadkiem klatek. Obecnie 60 misji z 77 zaliczone
Napisano 26 grudnia 2011 - 13:16
Napisano 26 grudnia 2011 - 14:13
Napisano 26 grudnia 2011 - 23:45
Może masz większy talent do gier. Ja obecnie tkwie w misji SAM, gram na tym ostatnim presecie podanym w wątku o grafice, najprawdopodobniej tym samym co ty. Potym jak udaje mi się ustrzelić samochód, to dojechanie na plac budowy jest niewykonalne. 5gwiazdek i robi się kosmiczny młyn, telefon nie ogarnia, ja nie ogarniam. Koniec wypieprzam to gta.
Napisano 27 grudnia 2011 - 00:41
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych