Kupiłeś auto bez ABS i masz pretensje że nowy model je ma a ty nie?
Kupiłem auto z kierownicą, tylko owa kierownica okazuje się, że nie może skręcać - ponieważ obsługa AŻ DWÓCH KÓŁ jest zbyt trudna dla tego modelu - producent sugeruje zakupić nowy, gdzie skręcanie będzie odbywało się bez problemów.
Kupiłeś iPada bez dodatkowych gestów więc musisz kombinować tak jak użytkownicy Windows XP z nowymi DirectX'ami.
Słabe porównanie.
Kupiłeś Golfa bez podgrzewanych foteli to sobie możesz wykombinować nowe podgrzewane ;-)
Skoro nazywasz kogoś bandą idiotów to nie miej pretensji jak ktoś Ciebie nazwie idiotą. ;-)
Brak ogrzewania w samochodzie jest to raczej... a nie brak podgrzewanych foteli. Zauważ, że ja nie nazwałem nikogo bandą idiotów, ale moja wypowiedź była w trybie przypuszczającym - proszę, przeczytaj raz jeszcze:
Jeżeli punkt pierwszy jest prawdą - oznaczać to może, że odpowiedzialni za XCode są bandą idiotów, umożliwiających włączenie w jakże starym iPadzie czegoś, czego nie da rady obsłużyć... dobrze zrozumiałem?
(jedyną pomyłką w tej wypowiedzi było użycie słowa iPhone zamiast iPad - co poprawiłem).