Co cię denerwuje/Czego ci brakuje na Forum ?
Posted 20 September 2013 - 18:25
Posted 20 September 2013 - 20:27
Posted 22 September 2013 - 18:30
Posted 11 October 2013 - 15:39
Posted 11 October 2013 - 18:38
Posted 11 October 2013 - 19:54
Posted 12 October 2013 - 01:53
Posted 13 October 2013 - 06:58
Dodam, że jeżeli odczuwasz tak dużą potrzebę sprzedaży to możesz wykupić grupę Biznes lub PRO.
Bez tego, skoro przez dwa lata napisałeś aż dziewięć postów, to zdecydowanie nie zasługujesz na prawo umieszczenia ogłoszeń.
Tak jak renqien napisał - daj COŚ od siebie.
Bzdura, na moje pytanie nie mam odpowiedzi do dzisiaj. Daj coś od siebie niezły tekst... Żenada
Posted 13 October 2013 - 17:54
Posted 13 October 2013 - 19:16
Posted 14 October 2013 - 06:56
Posted 14 October 2013 - 18:55
Jesteś na forum Apple, działamy jak nasze światło przewodnie. Każda większa aktualizacja wszystko psuje, a jak już kolejna łatka doprowadza do jako-takiego działania, to... przychodzi kolejny upgrade i wszystko się z powrotem rozp...ada.
Posted 16 October 2013 - 20:10
Posted 17 October 2013 - 15:47
Posted 17 October 2013 - 18:49
Temat z simlockami, to co tam się dzieję to przesada. Spam parę stron o tym co już jest/było na forum. Czemu moderatorzy nic z tym nie robią ?
A co z tym zrobisz? Będziesz walił każdemu ostrzeżenie za powielanie pytań? Można, tylko za dwa miesiące będziemy pisali sami do siebie. Poza tym ja już i tak oczopląsu dostaję, jak wchodzę na forum. Poradniki? Napisałeś i co? Dalej masz pytania o to samo, chociaż poradnik podwieszony. Masz jakiś inny pomysł? Jedyne rozwiązanie, to jeden wątek. Daleko od ideału, ale przynajmniej Ci się ta zaraza po forum nie rozłazi, tylko siedzi w jednym miejscu, a czasem trafi się ktoś, kto napisze po raz setny po kolei, co zrobić.
Macie pomysł na rozwiązanie problemu z simlockami? Piszcie. Zobaczymy, może ktoś wpadnie na coś, co zadziała. Tylko nie każcie mi pisać poradników, bo się na tym nie znam, nie orientuję i zarobiony jestem.
Temat simlocków jest przykładem na kierunek rozwoju naszej młodzieży. Setki stron porad na naszym forum, filmy na YT, inne strony polsko i obcojęzyczne, a nadal co dwie godziny lub częściej, pytania o najprostsze rzeczy. Dawniej była dżuma i cholera, teraz jest dysmózgowie. Tak czy inaczej, zaraza zmierzająca do wytrzebienia gatunku ludzkiego.
Posted 17 October 2013 - 22:57
"Spam" to chyba Twoje ulubione słowo. Każdy raport posta opisujesz jako "spam", co nie jest do końca sensowne ;-)
A jak wg. Ciebie nazwać posty nie na temat ? Albo powielane ?
A co z tym zrobisz? Będziesz walił każdemu ostrzeżenie za powielanie pytań? Można, tylko za dwa miesiące będziemy pisali sami do siebie. Poza tym ja już i tak oczopląsu dostaję, jak wchodzę na forum. Poradniki? Napisałeś i co? Dalej masz pytania o to samo, chociaż poradnik podwieszony. Masz jakiś inny pomysł? Jedyne rozwiązanie, to jeden wątek. Daleko od ideału, ale przynajmniej Ci się ta zaraza po forum nie rozłazi, tylko siedzi w jednym miejscu, a czasem trafi się ktoś, kto napisze po raz setny po kolei, co zrobić.
Macie pomysł na rozwiązanie problemu z simlockami? Piszcie. Zobaczymy, może ktoś wpadnie na coś, co zadziała. Tylko nie każcie mi pisać poradników, bo się na tym nie znam, nie orientuję i zarobiony jestem.
Temat simlocków jest przykładem na kierunek rozwoju naszej młodzieży. Setki stron porad na naszym forum, filmy na YT, inne strony polsko i obcojęzyczne, a nadal co dwie godziny lub częściej, pytania o najprostsze rzeczy. Dawniej była dżuma i cholera, teraz jest dysmózgowie. Tak czy inaczej, zaraza zmierzająca do wytrzebienia gatunku ludzkiego.
Zamknąć ten temat. Po co on istnieje ? Skoro jest poradnik z opisanymi wszystkimi metodami etc. Zniszczyć wylęganie spamu. A takich co nagminnie piszą posty crtl c i v nagradzać. Może się oduczą.
Posted 18 October 2013 - 16:22
A jak wg. Ciebie nazwać posty nie na temat ? Albo powielane ?
Może "posty nie na temat" albo "powielane"?
Hint: na następnego posta do mnie ze spacjami przed '?' nie odpowiem, szkoda mi czasu na błędziarzy.
Posted 18 October 2013 - 17:49
Może "posty nie na temat" albo "powielane"?
Hint: na następnego posta do mnie ze spacjami przed '?' nie odpowiem, szkoda mi czasu na błędziarzy.
Ok. Od dziś będę raportował posty w podany przez Ciebie sposób.
Posted 18 October 2013 - 18:49
Posted 22 October 2013 - 23:26
Posted 25 October 2013 - 15:15
Posted 31 October 2013 - 19:14
1. Moim zdaniem, Tomasz Wyka regularnie czyta ten wątek. Robi to niejako ex officio. Przynajmniej tak powinien robić każdy szanujący się Administrator, każdego szanującego się Forum; ani w jedno, ani w drugie, nie śmiem nawet wątpić.
2. Ciekawe, kiedy osiągnięty zostanie paradoks zamknięcia tego tematu przez urażonego moderatora. Oczywiście, po "wyperorowaniu" ostatniego, kończącego posta.
Posted 01 November 2013 - 20:32
Naprawione.Może naprawić MyApple tak, by lepiej działało na nowym Safari... Zacina się czasami.
Oczywiście czytam ten i nie tylko ten wątek regularnie.Dwie uwagi:
1. Moim zdaniem, Tomasz Wyka regularnie czyta ten wątek. Robi to niejako ex officio. Przynajmniej tak powinien robić każdy szanujący się Administrator, każdego szanującego się Forum; ani w jedno, ani w drugie, nie śmiem nawet wątpić.
2. Ciekawe, kiedy osiągnięty zostanie paradoks zamknięcia tego tematu przez urażonego moderatora. Oczywiście, po "wyperorowaniu" ostatniego, kończącego posta.
Odpisuję na WSZYSTKIE wiadomości prywatne jakie są do mnie wysyłane - jednak nie oczekujcie ode mnie natychmiastowych odpowiedzi, zwłaszcza gdy mam ich kilkadziesiąt dziennie do napisania.
Wątek nie zostanie zamknięty bo jest on nam wszystkim potrzebny
Wpisy nie na temat za chwilę zostaną usunięte a odpowiedzi na indywidualne pytania zostaną wysłane do zainteresowanych osób.
Pamiętajcie, że to forum ma przede wszystkim pomagać wszystkim użytkownikom, moderatorzy dbają o to aby dzisiejsza dyskusja przydała się również jutro komuś innemu a to czasami wymaga "sprzątania", zamykania, przenoszenia, itd.
Bądźcie wyrozumiali dla pracy moderatorów bo jest to bardzo ciężka i odpowiedzialna robota.
Dzięki.
Posted 01 November 2013 - 20:44
Posted 04 November 2013 - 16:13
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users