iTunes Music Store w Polsce
Posted 06 December 2011 - 12:34
Posted 06 December 2011 - 13:48

Posted 06 December 2011 - 16:16
Posted 28 December 2011 - 18:12

Posted 29 December 2011 - 02:09
Posted 31 December 2011 - 13:47
Posted 31 December 2011 - 16:38
Posted 01 January 2012 - 11:18
Posted 02 January 2012 - 19:33
Posted 03 January 2012 - 10:25
Posted 03 January 2012 - 18:11
Posted 03 January 2012 - 22:02
Posted 05 January 2012 - 21:52
Posted 06 January 2012 - 14:46
Posted 15 January 2012 - 10:40
Posted 15 January 2012 - 14:57
Z tym iTunes Match to jakos dziwnie. W pracy na nowym iMac'u (Snow Leoprad) mam w iTunes taki nieaktywny napis z lewj strony. Na swoim MacBook'u (Lion) nie. Support twierdzi, ze w Polsce ta funkcja nie jest dostepna.
Ja mam pytanie troche z pogranicza. Czy zakupiony utwor w iTunes Store lub sciagniety za darmo (promocja swiateczna) moge uzyc do wlasnej realizacji video, ktora potem bede chcial publikowac na Vimeo lub YouTube?
Wystarczy zobaczyc na youtube, gdzie jest duzo filmikow bez dzwieku bo wytwornia zglosila swoje prawa. Jezeli film bedzie uzyty do nie komercyjnych celow, napiszesz na koncu filmu czy w opisie ze korzystales z tego utworu i ze wytwornia ma do niego wszystkie prawa to nie powinno byc problemow. W sumie mozesz tak zrobic nawet bez kupna utworu w itunes czy z plyty CD bo oni i tak tego nie sprawdza... Pozatym jak kupisz utwor w itunes, to on ma chyba jakies zabezpieczenia i nie wiem czy bedziesz mogl go uzywac
Posted 21 January 2012 - 14:33
Posted 21 January 2012 - 14:51
A ja mam takie pytanie troszke odbiegajace od tematu,jednak nie wiem gdzie to pytanie zadac...
Czy kupujac mp3 na iphonie powinna pojawic mi sie automatycznie na ipadzie?
Czy musze od nowa kupywac ja na ipadzie?
Kupując mp3 na iPhonie, podczas synchronizacji przenosisz zakupione rzeczy do swojej kolekcji iTunes. Potem możesz to zgrać na iPada, iPoda itd, bez ponoszenia ponownie kosztów zakupu.
Posted 22 January 2012 - 15:42
Hmm znalazlem cos takiego,i wlasnie to mam na mysli....domyslam sie ze to dziala tylko w uk? I us?
Posted 27 January 2012 - 19:29
Posted 31 January 2012 - 10:04
Witam, witam. Mam takowy problem, zrobiłem format komputera i chciałem zredownloadować zakupione utwory w iTunes Store, ale na stronie supportu jest napisane jak to zrobić i w ogóle, ale ja nie mam w zakładce Purchased żadnej muzyki, mimo że kupiłem z ładne 10 albumów.
Wiecie co z tym fantem zrobić?
W PL przy kolejnym kliknięciu na "buy" w iTunes Store Music: "You have purchased this item before Would you like to purchase it again?" - test przeprowadzony dziś 2012/01/31 czy probie zakupu ponownie tego samego utworu została naliczona opłata ponowniePobieranie wcześniej zakupionych materiałów ze sklepów App Store, iBookstore i iTunes Store
http://support.apple...L&locale=pl_PL#
Funkcja automatycznego pobierania muzyki i funkcja pobierania kupionej wcześniej muzyki są obecnie dostępne tylko w następujących krajach: Argentyna, Australia, Belgia, Boliwia, Brazylia, Kanada, Chile, Kolumbia, Kostaryka, Cypr, Czechy, Dominikana, Ekwador, Salwador, Francja, Niemcy, Gwatemala, Honduras, Irlandia, Luksemburg, Malta, Meksyk, Nowa Zelandia, Nikaragua, Panama, Paragwaj, Peru, Słowacja, Hiszpania, Szwajcaria, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone i Wenezuela. W przypadku telefonu iPhone 4 (model CDMA) wymagany jest system iOS 5 lub nowszy.

Posted 31 January 2012 - 21:09

Posted 31 January 2012 - 21:30
Jakiś czas temu - czytałem artykuł o zaletach iTunes z muzyką - i ponownym pobieraniu utworów (wcześniej zakupionych / pobranych) bez naliczania opłaty - jak widać w krajach trzeciego świata ta opcja nie działa ...http://support.apple...iewlocale=pl_PL
Uwaga: kupiona wcześniej muzyka jest dostępna za pośrednictwem funkcji iTunes w chmurze tylko w następujących krajach: Argentyna, Australia, Belgia, Boliwia, Brazylia, Kanada, Chile, Kolumbia, Kostaryka, Cypr, Czechy, Dominikana, Ekwador, Salwador, Francja, Niemcy, Gwatemala, Honduras, Irlandia, Luksemburg, Malta, Meksyk, Nowa Zelandia, Nikaragua, Panama, Paragwaj, Peru, Słowacja, Hiszpania, Szwajcaria, Wielka Brytania, Stany Zjednoczone i Wenezuela. Kupione wcześniej programy TV są dostępne za pośrednictwem funkcji iTunes w chmurze tylko w następujących krajach: Australia, Kanada, Wielka Brytania i Stany Zjednoczone.
---------- Wpis dodano o 21:30 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:22 ----------
http://myapple.pl/ip...z-itunes-2.html
np.
Finalne iTunes 10.5 | iPod.info.pl — iPod, iPad, iPhone
Pobieranie poprzednich zakupów. Pobieraj ponownie bez dodatkowych kosztów wcześniej kupioną muzykę, programy TV, programy oraz książki. Poprzednie zakupy mogą nie być dostępne, jeśli nie będą już w ofercie iTunes Store.
Jak widać co strona to każdy może inną głupotę napisać ...
http://www.apple.com...unes/whats-new/
Pobieranie wcześniej kupionych materiałów.
Każdy utwór muzyczny, aplikacja lub książka kupiona w App Store lub w iTunes Store jest automatycznie zapisywana przez iCloud w Twojej historii zakupów. Możesz swobodnie pobierać kupione wcześniej materiały na dowolne ze swoich urządzeń.1 Jeśli nie chcesz, aby iPad automatycznie pobierał wszystko, co kupisz, np. z iPhone'a, możesz wybrać konkretne utwory muzyczne, aplikacje i książki.
Usługi dotyczące muzyki z iTunes w chmurze nie są obecnie dostępne we wszystkich krajach.
Do automatycznego pobierania i do pobierania wcześniej kupionych materiałów wymagany jest system iOS 4.3.3 lub jego nowsza wersja na telefonie iPhone 3GS lub nowszym, iPodzie touch (3. lub 4. generacji), iPadzie lub iPadzie 2; iOS 5 na telefonie iPhone 4 (model CDMA); lub komputer Mac lub PC z aplikacją iTunes 10.3.1 lub jej nowszą wersją. Zakupione wcześniej materiały mogą być niedostępne, jeśli nie są już oferowane w iTunes Store, App Store lub iBookstore.
Za chwilę napisze maila do suportu najlepiej zasięgnąć informacji u źródła ...
Posted 31 January 2012 - 21:42
masz rację - odniosłem go do sytuacji ponownego ściągniecia zakupionych wcześniej utworów.
jakiś czas temu - czytałem artykuł o zaletach iTunes z muzyką - i ponownym pobieraniu utworów (wcześniej zakupionych / pobranych) bez naliczania opłaty - jak widać w krajach trzeciego świata ta opcja nie działa ...
---------- Wpis dodano o 21:30 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:22 ----------
http://myapple.pl/ip...z-itunes-2.html
np.Finalne iTunes 10.5 | iPod.info.pl — iPod, iPad, iPhone
Pobieranie poprzednich zakupów. Pobieraj ponownie bez dodatkowych kosztów wcześniej kupioną muzykę, programy TV, programy oraz książki. Poprzednie zakupy mogą nie być dostępne, jeśli nie będą już w ofercie iTunes Store.
jak widać co strona to każdy może inną głupotę napisać ...
Apple (Polska) - iTunes - Poznaj nowe możliwości iTunes.
Pobieranie wcześniej kupionych materiałów.
Każdy utwór muzyczny, aplikacja lub książka kupiona w App Store lub w iTunes Store jest automatycznie zapisywana przez iCloud w Twojej historii zakupów. Możesz swobodnie pobierać kupione wcześniej materiały na dowolne ze swoich urządzeń.1 Jeśli nie chcesz, aby iPad automatycznie pobierał wszystko, co kupisz, np. z iPhone'a, możesz wybrać konkretne utwory muzyczne, aplikacje i książki.
Usługi dotyczące muzyki z iTunes w chmurze nie są obecnie dostępne we wszystkich krajach.Do automatycznego pobierania i do pobierania wcześniej kupionych materiałów wymagany jest system iOS 4.3.3 lub jego nowsza wersja na telefonie iPhone 3GS lub nowszym, iPodzie touch (3. lub 4. generacji), iPadzie lub iPadzie 2; iOS 5 na telefonie iPhone 4 (model CDMA); lub komputer Mac lub PC z aplikacją iTunes 10.3.1 lub jej nowszą wersją. Zakupione wcześniej materiały mogą być niedostępne, jeśli nie są już oferowane w iTunes Store, App Store lub iBookstore.
zaraz napisze maila do suportu (najlepiej zasięgnąć informacji u źródła), jak mam pisać tak z każdym zakupem muzyki to p******e taki interes.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users