Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#726 majkaEm

majkaEm
  • 10 postów

Napisano 16 marca 2012 - 06:50

Witam. Od tygodnia posiadam iphone 3G więc dopiero się z nim oswajam a od dawien dawna w mojej kolekcji znajduje się również ipod nano5 ;) Pozdrawiam z Usa, Majka ;)

#727 Indiana Jones

Indiana Jones
  • 4 postów
  • SkądNATO

Napisano 19 marca 2012 - 20:42

Marką Apple interesuję się od roku. Niesety nie mam Maca. Może kiedyś... Pozdrawiam :)

#728 nicky

nicky
  • 169 postów
  • Skąd3miasto

Napisano 25 marca 2012 - 14:38

Przywitanie.

Witam , nie widziałam gdzie napisać więc najbardziej odpowiednim miejscem uważam za dział offtopic'u ;)
chciałam się przywitać z wszystkimi miłymi użytkownikami myapple ;)
Jestem Dominika - ale reaguję na Nicky ;)
Mam 20 lat i pochodzę z 3 miasta . mieszkam w Gdańsku ale uczę się w Sopocie
Ostatni rok technikum na kierunku Ekonomicznym ;)
Zainteresowania mam troszkę odstające jeśli chodzi o płeć żeńską i mam to na uwadze .

Kocham samochody :oops: , szybką ale bezpieczną jazdę ,ich tuning , drifting .. :oops:
Jeśli chodzi o elektronikę uważam ,że jak na kobietę wiem co nieco więcej od "zwykłej" kobietki ,
a na pewno od większości kobiet "rasy" blond :P . (co nie oznacza , że umniejszam kobietą w tymże kolorze włosów) .
telefony , komputery , zagadnienia lekko informatyczne nie są mi obce :)

Konto założyłam jakiś czas temu przy zakupie touch'a
ale dopiero kiedy wdrążyłam się w tematyce iphone'ów postanowiłam udzielać się na tym forum .

Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło .

#729 bubupn

bubupn
  • 49 postów
  • Skądz nienacka

Napisano 03 kwietnia 2012 - 23:33

Wojtek z Poznania. Na forum trafiłem szukając informacji przed kupnem pierwszego Maca (którego to nabyłem kilka dni temu). Generalnie nie jestem fanem czy maniakiem Apple, ale akurat MacBook czy jakikolwiek Mac, to rzecz, którą zawsze chciałem mieć ze względu na wydajność, łatwość użycia i jakość obrazu :)

#730 elviis666

elviis666
  • 4 postów

Napisano 08 czerwca 2012 - 16:40

Cześć. Nazywam się Adrian. Od kilku lat interesuję się sprzętem Apple. Przygodę ze sprzętem z pod znaku jabłka zacząłem w 2006 roku nabywając ipoda video 5g który dzielnie mi służy do dnia dzisiejszego. Jakość wykonania i design sprzętu Apple zrobiły na mnie spore wrażenie. Forum przeglądam już jakiś czas pomimo że to mój pierwszy post;) Pozdrawiam:)

#731 iK.

iK.
  • 3 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 13:32

Chciałbym bardzo serdecznie wszystkich przywitać. Forum przeglądam już od dłuższego czasu. Nie miałem jeszcze żadnego sprzętu od Apple, ale myślę, że w niedalekiej przyszłości się to zmieni. Pozdrawiam. iK.

#732 gość

gość
  • 2 postów

Napisano 12 czerwca 2012 - 19:35

Witam. Mam nadzieję, że jutro odbiorę classica 160 :)

#733 Mags_84

Mags_84
  • 15 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 12 czerwca 2012 - 21:53

Hej witam wszystkich... Forum przegladam juz chwilke dluzsza... Sprzet apple jaki mam od maja to nowej generacji iPad oraz iPod shuffle najnowzszej generacji. Niesamowite jak detal jest wazny dla apple... Niech mowiac co chca ale jestem zakochana w iPadzie i przymierzam sie za jakis czas do laptopa z jabluszkiem. Pozdrawiam wszystkich.

#734 michaelsign

michaelsign
  • 161 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 17:44

Witam, Michał, 17 lat. Z wioski nieopodal Katowic ;). Apple interesuje się od mojego pierwszego iPoda Shuffle, później do rodzinki doszedł Nano 5G, który został wymieniony na Classica 120GB. Przy wyborze laptopa, jednak wybrałem Sony VAIO, który po pół roku został zastąpiony MacBookiem White. Dość niedawno nabyłem iPhone'a 4S. Z zainteresowań głównie muzyka. MacBook służy mi przede wszystkim do DJki, poza tym lubię od czasu do czasu pograć na pianinie, czy też gitarze. Czasami wezmę do ręki aparat, porobię pare ciekawych ujęć, a potem odeślę je do Lightroom'a. Służę pomocą przy obsłudze Traktora, Serato, Abletona, czy nawet FL Studio na Windows'a. Zawsze można mnie złapać na PM. Pozdrawiam ;)

#735 mart.plax

mart.plax
  • 178 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 14 sierpnia 2012 - 10:46

No to chyba i na mnie przyszła pora. Zarejestrowana jestem już od dawna, ale wcześniej moja obecność na forum ograniczała się jedynie do biernego wykorzystywania znalezionych tu rozwiązań moich problemów. Dopiero przy zakupie iPhone 4S zaczęłam czynnie dzielić się moimi doświadczeniami z innymi użytkownikami myapple. No więc jestem Marta, lat 20. Studiuje na wrocławskim Uniwersytecie Wrocławskim kierunek Finanse i Rachunkowość. Jeśli chodzi o zainteresowania to ciekawy ze mnie okaz, bo interesuję się zarówno motoryzacją, nowinkami technologicznymi jak i modą i stylizacją ubioru (i nie chodzi tu o zakupy w H&M, tylko o prêt-à-porter i haute cuture). Od jakiegoś czasu, dzięki chłopakowi, wróciłam do zainteresowania piłką nożną. Jestem też trochę nerdem komputerowym, poświęcam przerażającą ilość czasu na gry przeglądarkowe, jak i minecrafta, heroes (koniecznie III!), AoE, czy najlepsza na świecie seria Assassin's Creed! Od czasu do czasu też coś upiekę, zrobię jakieś zdjęcie i wrzucę na deviantarta, natomiast obecnie próbuję się wyleczyć ze strachu i wrócić do jeździectwa. W zasadzie wszędzie mnie pełno ;) Drażnią mnie trolle i forumowe cwaniaczki, jak również permanentny opór przed używaniem ALT, swoje powołanie odnalazłam w krzewieniu głupoty na świecie (i jej przejawów w sieci), więc jeśli czasem za ostro zareaguje to wybaczcie ;) Pozdrawiam :)

#736 rsadowsk

rsadowsk
  • 3 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 17:27

Witam wszystkich serdecznie, nazywam się Robert a to jest mój pierwszy wpis po 4 latach cichego pobytu na MyApple :-) Jak widać w moim przypadku forum spełniło swoje zadanie w 100% bo na wszelkie wątpliwości i problemy odpowiedź znajdowałem bez potrzeby zadawania pytań. Do zakupu pierwszego maca zainspirował mnie zakup super laptopa z Vistą a dalej jakoś tak samo poszło i od tego czasu trochę się w domu jabłek różnego rodzaju uzbierało. W przyszłości postaram się udzielać częściej niż raz na kilka lat :-)

#737 PatryX

PatryX
  • 38 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski, PL

Napisano 17 sierpnia 2012 - 16:02

Cześć wszystkim. Mam na imię Patryk. Na forum jestem zarejestrowany chyba od dwóch lat. Dopiero od zakupu pierwszego Maca, dokładniej iMaca zacząłem się częściej udzielać. Jestem uczniem gimnazjum, więc należę do grupy tych młodszych użytkowników. Apple interesuję się od 2010 roku, kiedy to zobaczyłem iPhona. Od tamtego czasu bezskutecznie próbowałem uzbierać na mój pierwszy smartphone od Apple. Dopiero w tym roku udało mi się spełnić kilka pozycji z listy moich marzeń. Aktualnie posiadam iPhona, iPada i iMaca. Mam nadzieję, że rodzina mojego sprzętu Apple jeszcze się powiększy. Gram również na PS3, więc jeśli ktoś miałby ochotę pyknąć sobie w CODa to zapraszam. Podrawiam.

#738 eskimokiss

eskimokiss
  • 23 postów
  • SkądToruń, PL

Napisano 22 sierpnia 2012 - 08:50

Witam wszystkich, jestem jedną z niewielu dziewczyn na tym forum, na imię mi Gosia i mam 18 lat, mieszkam w Toruniu. Przygodę z Apple zaczęłam tak na poważnie w sumie niedawno, co prawda iPod'a Nano 3g mam już dość długo, jednak nigdy nie myślałam nad innymi sprzętami z jabłkowym logo. Niedawno jednak zakupiłam pierwszego Mac'a, który zauroczył mnie swoim wyglądem, teraz zauroczył mnie również swoim nietypowym systemem (jestem wieloletnią użytkowniczką Windowsa) i tak oto stałam się jedną z Was. : ) Poza Apple interesuję się głównie fotografią, muzyką i kulinariami. Pozdrawiam!

#739 MeGusta

MeGusta
  • 253 postów

Napisano 31 sierpnia 2012 - 00:46

Cześć. Mam na imię Bartek oraz 14 lat :). Jakoś na wiosnę 2012 zacząłem interesować się Apple, jednak pierwszy produkt apple kupiłem na początku lipca iPada 2 32GB 3g czarnego, następnie pod koniec owego miesiąca kupiłem iPhone 4 białego. Na poczatku sierpnia zapragnąłem białego iPada, więc sprzedałem swojego i kupiłem białego, tym razem bez 3g bo było mi zbędne. Dokładnie tydzień temu kupiłem pierwszego maca, dokładnie najnowszego iMaca 21,5 (najsłabsza wersja) oraz mniej więcej w tym samym czasie kupiłem iPoda shuffle 4g. Obecnie planuję zmianę na iPhone 4s ale to chyba dopiero jak wyjdzie 5 :) Pozdrawiam ! :)

#740 LFCfan

LFCfan
  • 11 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 03 września 2012 - 15:43

Cześć. Nazywam się Michał, jestem wielkim fanem wielkiego klubu - Liverpoolu FC. Jak nietrudno się domyśleć, moją ogromną pasją jest sport, a w szczególności piłka nożna (jeśli ktoś interesuje się, to zapraszam na PW, z chęcią pogadam :) Oprócz futbolu, bardzo interesują mnie nowe technologie i nauki przyrodnicze. Obu dziedzinom poświęcam wiele czasu, ale ostatnio skupiłem się na nowych technologiach. Otóż stoję przed wyborem tabletu, jeśli finanse pozwolą, chciałbym zmienić również komputer. Ze względu na to, że nie podoba mi się zbytnio interfejs Metro (no dobra, Modern JuŁaj) z Windowsa 8 (na Windowsie Phone 7 jest świetny, ale na PC-tach mi nie podchodzi), zastanawiam się nad jakimś Makiem. A jak już wujek z Ameryki zemrze i dostanę te 2 000 000 $ w spadku, to z chęcią zmieniłbym telefon, bo kafelki z HTC 7 Mozart nieco mi się już upatrzyły, a kolejny iPhone może być strzałem w dziesiątkę. Żeby nieco się Was powypytywać, założyłem konto na tym forum. Mam nadzieję, że uzyskam tu fachową poradę, a Wasza opinia przyczyni się do wyboru właściwego sprzętu. Pozdrawiam LFCfan

#741 3welina

3welina
  • 3 postów
  • SkądPodkarpacie

Napisano 03 września 2012 - 17:12

Cześć! Witam wszystkich, czytam Was od kilku tygodni. Z pewną niesmiałością ;) zarejestrowałam się na forum juz jako posiadaczka iPada z którym moja przygoda zacząła się 4 godziny temu i już jestem zakochana :) Pozdrawiam Wszystkich z Podkarpacia!

#742 trash58

trash58
  • 96 postów
  • SkądTczew, PL

Napisano 05 września 2012 - 13:48

Cześć, mam na imię Krzysiek, Moja przygoda z Apple zaczęła się w 2009 r. kiedy to stałem się szczęśliwym posiadaczem iPhone 3G. W zeszłym roku zawitał u mnie MacBook Pro 13" któego użytkowanie daje wiele radości :) Mam fioła na punkcie łażenia po górach, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu pojawię się w Chacie pod Rysami :). Ponadto kręci mnie fotografia, filmowanie, muza, wspinanie, pozdrawiam!

#743 Jasiex16

Jasiex16
  • 129 postów
  • SkądPolska

Napisano 07 września 2012 - 17:20

Witam, Mam na imię Jan (stąd ,mój nick :)) Moja przygoda zaczęła się z Apple w 2008, ale na pewno wiedziałem o tej firmie długo wcześniej. Zaczęło się od tego kiedy mój tata kupił mamie na urodziny iphona 3g (pamiętam, to było w dzień premiery w Polsce w 2008 ) pierwsze co to na pewno zachwyt. Iphone po 4 latach (jutro będzie obchodził urodzinki) działa świetnie. Teraz poluję na MacBooka pro miejmy nadzieję, że mi się uda :) Czytam was od, boja wiem, 4 lat :D (szkoda, że wtedy nie założyłem tu konta :roll: :)) Pozdrawiam użytkowników forum :)

#744 Xayan

Xayan
  • 64 postów

Napisano 08 września 2012 - 17:21

Cześć. Damian jestem, lat mam obecnie 17. Moim pierwszym jabłuszkiem był iPod Touch 4G (było to też w zasadzie pierwszy produkt Apple którego miałem okazję zobaczyć na żywo i dotknąć, zatem był to zakup w ciemno) kupiony w 2010 roku. W kwietniu br. zakupiłem iMaka (najtańszego niestety :c), a teraz czekam na premierę iPhone'a 5. Co by tu jeszcze można napisać... może zainteresowania - interesuję się informatyką i anime. Ostatnio kupiłem sobie także Kindle i czytam gdy tylko mam wolną chwilę ^^

#745 OlkaN98

OlkaN98
  • 53 postów
  • SkądKatowice

Napisano 11 września 2012 - 15:33

Cześć wszystkim! Nazywam się Ola. Pierwszą rzecz z Apple dostałam około 6 lat temu był to iPod Nano 2G, ale Apple zaczęłam się interesować od czasu zakupu iPhone 3G w 2009 r. Lubię żaby - moją ulubioną grą jest Tap The Frog. Na forum nie zbyt często się udzielam (jak na razie), ale aktualności czytam regularnie. Moim ulubionym sprzętem od Apple jest iPhone ;-)

#746 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 11 września 2012 - 15:51

Paweł. 27 lat. Na forum od około roku. Pierwszym moim sprzętem od apple był iPhone 3g, następnie 3gs obecnie 4. Póki co nie planuję zmiany na inny, w przyszłości być może na białego 4s. Zainteresowania ? -Psychologia -Produkty Apple -Podróże -Muzyka Pozdrawiam.

#747 hasod

hasod
  • 46 postów

Napisano 16 października 2012 - 00:31

Ooo... jaki fajny temat! To ja też się przywitam, jestem Hasod, mój pierwszy apple to był taki biały monitor i to był cały komputer i to było dawno. Generalnie nie jestem ortodoksyjna jeśli chodzi o komputery, pracuję na wszystkim co mi wpadnie w ręce. Zajmuję się grafiką i projektowaniem stron, teraz głównie projektowaniem. Jeśli chodzi o hobby to lubię bawić się do upadłego i jeździć po pijaku rowerem przez las.

#748 Michasss8

Michasss8
  • 1 515 postów
  • SkądLeszno

Napisano 16 października 2012 - 05:44

...jeździć po pijaku rowerem przez las.

Dobrze, że przepisy zmienili. ;)

Pozdrawiam

#749 kubson10382

kubson10382
  • 1 postów
  • SkądPonań

Napisano 23 października 2012 - 10:23

Kuba lat 30. Obserwuje forum od kilku latek. jakieś 4 lata temu kupiłem imaca z którego byłem mega zadwolony niestety musiałem sprzedać z powodu finansowych,ale od tamtego czasu śledzę jak apple rośnie w potęgę. niedługo chce kupić ipada i iphona w przyszłym roku . Mało się udzielam ale uczę się na błędach innych czytając tutaj o różnych problemach użytkowników. pozdrawiam wszystkich.

#750 przemekmazur25

przemekmazur25
  • 61 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 października 2012 - 10:42

Siema! Jestem Przemek, mam 24 lata. Mieszkam i pracuję w Warszawie jako front-end developer. Moja przygoda z Apple zaczęła się gdy kupiłem w 2008 roku iPhone 2G. Od tamten pory moja rodzina Mac'ówek wzbogaciła się o kolejne egzemplarze i nie wyobrażam sobie pracy na PC. Muzyka: główne elektroniczna, Filmy: komedia, horror, sensacja Sport: piłka nożna, siłownia, rower Inne: web design, elektronika, gadżety itp pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych