Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Darmowa aktualizacja do Liona

• Zamknięty Temat jest zamknięty
299 odpowiedzi w tym temacie

#76 tomek:P

tomek:P
  • 173 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 21 lipca 2011 - 15:32

Minęły 24 godziny a uaktualnienia nie dostaliśmy. PRZEPRASZAMY- ściagamy z torrentów xD Nie no, żartuję. Cieszmy się, że dostajemy system za darmo. Kupując komputer z vista kilka lat temu nie otrzymałem darmowej aktualizacji do 7. Apple jest w porządku, że tak robi. Musiałem kupić windowsa 7 który kosztował 400zł.

#77 tomslaw

tomslaw
  • 47 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 15:38

Zarówno przed premierą Visty, jak i W7 Microsoft oferował podobną promocję. Sprzęt kupiony w jakimś tam czasie przed premierą nowego systemu można było za darmo zaktualizować, ale dotyczyło to tylko zestawów komputerowych, nie samego, kupionego oddzielnie systemu.

#78 mektub

mektub
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lipca 2011 - 15:46

Dzwoniłem na infolinie Apple i sympatyczna Pani powiedziała ze na pewno będzie to dłużej trwało niż 24 godziny, wiec trzeba uzbroić sie w cierpliwość lub zainwestować 24 euro.

Jak Ci się udało tam dodzwonić? Ja próbowałam chyba już we wszystkich konfiguracjach, ze wszystkich telefonów i nic, nie da rady!

#79 tomek:P

• 173 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 21 lipca 2011 - 15:47

Kupiłem laptopa z Vistą i zaraz zaprezentowano sevena. Szukałem w internecie na temat darmowej aktualizacji i nic. Nie wiem czy źle szukałem czy MS poczekał aż wszyscy co muszą kupią 7 a pozniej powie, ze mozna aktualizować za free. Może taki przywilej mają tylko Amerykanie? No i co to znaczy "w jakimś czasie przed premierą nowego systemu"? Miesiąc, dwa, trzy? Nieistotne. Już teraz żaden Windows mnie nie obchodzi. Czekajmy na e-maile od Apple.

#80 adziopak

adziopak
  • 77 postów
  • SkądRzeszów, Poland

Napisano 21 lipca 2011 - 15:52

Wiadomość dla tych co mają amerykańskiego Maca. Doprosić się od sprzedawcy dowodu zakupu (w moim przypadku Amazon) i zarejestrowac maca na angielskim uptodate.

#81 tomslaw

tomslaw
  • 47 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 15:56

Widocznie słabo szukałeś;-) Microsoft Windows: Opcja uaktualnienia do systemu Windows 7 Co ciekawe ich program aktualizacji obejmował komputery zakupione na prawie pół roku przed premierą Siódemki.

#82 tomek:P

• 173 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 21 lipca 2011 - 16:01

Nieistotne już info o tym windowsie. Co ciekawe nie mam komputera od wymienionych producentów- musiałbym kombinować. Próbowałem sie do Apple dodzwonić i nie mogę.

#83 mektub

mektub
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lipca 2011 - 16:05

Wiadomość dla tych co mają amerykańskiego Maca.
Doprosić się od sprzedawcy dowodu zakupu (w moim przypadku Amazon) i zarejestrowac maca na angielskim uptodate.

Ale jak rejestrujesz na amerykańskim uptodate, to nie masz innej opcji niż wybrać, że Twój kraj to Stany..

#84 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 21 lipca 2011 - 16:08

Ale jak rejestrujesz na amerykańskim uptodate, to nie masz innej opcji niż wybrać, że Twój kraj to Stany..

Przeciez napisał, żeby to zrobić na angielskim (czyt. brytyjskim).

#85 emacs

emacs
  • 171 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 17:29

Dostał już ktoś kod? mnie już dawno minął termin i kodu niema

#86 tomslaw

tomslaw
  • 47 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 17:39

Mogliby chociaż jakiegoś automatycznego maila przysłać z info, typu prosimy o cierpliwość itp.

#87 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 21 lipca 2011 - 17:43

Jednak moje obawy się potwierdziły :D Zawiodłem się :/

#88 adziopak

adziopak
  • 77 postów
  • SkądRzeszów, Poland

Napisano 21 lipca 2011 - 17:45

Haha ja dostalem !!! Tylko ze z amerykanskiego. Probojcie. Podajcie falszywe dane, a potem nr karty kredytowej - nie bojcie sie - nic wam nie zedrze :) 0.00Dollarów. Wlasnie pobiera mi sie lionik :) Ja falszywego adresu nie podalem tylko kumpla co mi sprowadzal. Haha. z tego wszystkiego jeszcze ja kupujac w ameryce mam lepiej. myslalem ze beda problemy, ze bedzie gorzej a lajonka mam szybciej niz wy. :P

#89 clr

clr
  • 1 326 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 17:51

aleś sie podniecił :D

#90 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 17:54

Haha ja dostalem !!! Tylko ze z amerykanskiego.
Probojcie. Podajcie falszywe dane, a potem nr karty kredytowej - nie bojcie sie - nic wam nie zedrze :) 0.00Dollarów.
Wlasnie pobiera mi sie lionik :)

Ja falszywego adresu nie podalem tylko kumpla co mi sprowadzal.

Haha. z tego wszystkiego jeszcze ja kupujac w ameryce mam lepiej. myslalem ze beda problemy, ze bedzie gorzej a lajonka mam szybciej niz wy. :P

To tylko system. Ogarnij się.

#91 adziopak

adziopak
  • 77 postów
  • SkądRzeszów, Poland

Napisano 21 lipca 2011 - 17:55

Sory Panowie. nie wierzyłem ze to dostane.

http://store.apple.c...Number=MD202Z/A

Kto ma problemy pisać na PW

Posted Image

#92 Marylka

Marylka
  • 48 postów
  • SkądMikołów

Napisano 21 lipca 2011 - 20:01

Czyli co lepiej spróbować to https://uptodate.app...ptodate/macosx/ czy to The Apple Store (U.S.)

#93 Lolka

Lolka
  • 266 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 21 lipca 2011 - 20:08

Ja użyłam drugiego linka - content code podany jest natychmiast po klinięciu w potwierdzenie i podaniu numeru karty kredytowej i amerykanskiego adresu. Maila zadnego nie dostałam poki co. W App Store po wpisaniu kodu Redeem pojawiła się informacja, że aplikacja się downloaduje, ale jakoś nie bardzo się downloadowała, ale zamiast ceny pojawił się button Install. No więc go kliknęłam i czekam Waiting...hmmm... no ciekawe czy będzie banglać... na razie nie bardzo :D O mail wlasnie doszedl :) ale nadal sie nie downloaduje...

#94 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 21 lipca 2011 - 20:22

To jak tam na razie żaden polaczek nie dostał ?? :D po prostu Viva Polonia :D

#95 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 21 lipca 2011 - 20:23

To jak tam na razie żaden polaczek nie dostał ?? :D po prostu Viva Polonia :D

Ja dostałem.

A za "polaczka" Ty możesz kiedyś też dostać, ale nie Lion'a.

#96 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 21 lipca 2011 - 20:25

Sam jestem "polaczkiem" więc nie ma co od razu atakować :)

#97 skawi

skawi
  • 9 postów
  • SkądKraków

Napisano 21 lipca 2011 - 20:26

no chyba tak wychodzi nikt przynajmniej się nie odezwał ;-) Czy ktoś może podać mi telefon infolinii apple, ale numer zęby można było się dodzwonić z komórki ?

#98 emacs

emacs
  • 171 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 20:30

Ja najpierw zarejestrowałem się w polskim programie, ale dzisiaj wszedłem na amerykański, podałem fałszywy adres i poszło bez problemów.

#99 AdamekB

AdamekB
  • 164 postów
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Napisano 21 lipca 2011 - 20:35

"Pana/Pani zamówienie zostało odebrane i trwa jego przetwarzanie. Po zweryfikowaniu i akceptacji zamówienia prześlemy kod aplikacji." Wysłałem wczoraj, czekam na odpowiedź od Steve'a :D

#100 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 21 lipca 2011 - 20:37

PiterXD" podeślesz mi na PW jakieś fałszywe dane do Place , City i State ??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych