@Neo00: Jak sprawa z Twoim zakupem Monsterów ? Ja osobiście nie brałbym od tego gościa co licytowałeś ! Są to według mnie podrobione chociażby dlatego, że gościu nie chciał wysłać zdjęć pudełka po czym można bezproblemu poznać czy są to fake czy oryginały. Już pomijając, że do oryginalnych studio zawsze ale to zawsze dają baterie Duracell a do fake przeważnie energizer 
No wlasnie chyba nie kupie, bo on nie chce ich sprzedac, mowi ze zapomnial usunac aukcji, chodz wydaje mi sie ze poprostu nie pasuje mu cena. Po pudelku nie da sie bezproblemu poznac czy to jest fejk czy oryginal. Uwierz mi ze wczoraj szukalem z 2h i ludzie nieraz mieli dylematy, czesto byly sprzeczne sytulacje. Bo pierwsza edycja oryginalow nie miala znaczka tm, czy twarz Dre byla ciemna. Wiekszosc podrobek wlasnie ma ciemna twarz dre. Dlatego ja bym tak na to nie patrzyl, bo widzialem idealna podrobke, gdzie pudelko bylo identyczne prawie, mialo jasna twarz, ta sciereczka miala dobry rozmiar, a jedynie adapter jacka byl o wiele slabszej jakosci, bo nawet zwykly kabel z jackiem byl identyczny i mialy nawet numer seryjny. Dlatego ja wszystkich teraz pytam o numer seryjny, raz juz koles mi dal nawet, ale okzalo sie ze jest zly, chyba ze ten pod bateria w studio to nie jest to. Tamten koles napisal ze to jakies lezaki magazynowe. Sprobuje dozbierac do Studio, widzialem na allegro za 1000 ze sklepu a jak mi sie nie uda to wezme solo hd.
Adriano Sprinter mozesz mi podac ten numer seryjny jak on sie prezentuje? oczywiscie mozesz podac falszywe cyfry tylko chce zobaczyc jak on wyglada. Bo dzisiaj mi wyslal koles w stylu A675546. Jezeli to nie jest numer seryjny, to byc moze tamten gosciu ma org.