Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Oryginalność słuchawek Monster Beats

• This topic is locked This topic is locked
1045 replies to this topic

#751 aerO^

aerO^
  • 894 posts

Posted 17 February 2012 - 18:07

Na 100% oryginał, z polskiej dystrybucji, mam taką samą naklejkę na pudełku od Pro, jeżeli pudełko było firmowo zafoliowane, to zawartość też musi być prawdziwa, niemożliwe jest, żeby taki importer jak lauda sprzedawał podróbki.

Kolejny raz jestes w bledzie. Sa super edycje i jest ich wiele, jest wersja dla justina biebera, nazywa sie justbeats, byl filmik nawet.
http://vagarms.files....ts-gallery.jpg

Bieber z dre: Justin Bieber talking about Justbeats headphones in the studio with Dr. Dre f/ Pray - YouTube

Juz pomijam ze sa wersje limitowane, super edycje jak dla druzyn baseballu red sox, ktore promowal sam Dre z jimmim iovine
Dr. Dre to become the 'James Cameron' of music with DETOX in Surround Sound... - YouTube

Ostatnio w applestore byl jakis limitowany model solo pozlacany.

http://store.apple.c....de=MTc0MjU4ODc

Ostatnio raper Yelawolf dostal na premiere swojej plyty beats w moro. http://www.nextlevel....lf-beats_0.jpg

Jest tez wersja LA Lakers, ale jej akurat chyba oprocz Kobiego nikt nie ma. Link z profilu beats by dre z FB:
http://a4.sphotos.ak....44398549_n.jpg
http://blogs.ubc.ca/....ats-by-dre.png

Widzialem tez Jakub Blaszczykowskiego z Borussi Dortmund z zoltymi beatsami, watpie zeby mial podrobke.
BVB - Schalke: Interview mit Jakub "Kuba" Blaszczykowski - YouTube

Akurat wiekszosc tych edycji to sa jakies customy, ale napewno sa oryginalne, wystarczy zobaczyc na zdjecia na facebooku z profilu beats by dre, ostatnio byla fotka z sluchawkami birdmana, warte z setki tysiecy dolarow: http://a5.sphotos.ak....16396616_n.jpg

Tak to prawda, custom beatsy można zrobić na colorware.com, cena jest zaporowa, ale jak ktoś ma kasę...lubi no to czemu nie...w sumie tam można zrobić każdą edycję j.cole/yelawolf/kobe, da się zrobić nawet własną, chodzi tylko o to, że jest cholernie drogo :D, więc nikt nie odda takich custom kobe bryant'ow za 400 zł... jak one z ~500$ wyjdą.
PS.Justbeatsy, były nawet przez pół roku w masowej sprzedaży, tylko jak widać nie tylko mi się to nie spodobało i zdjęli je...

#752 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Posted 17 February 2012 - 20:56

Słuchawki są oryginalne.

---------- Wpis dodano o 20:56 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:52 ----------

AerO^
Oczywiscie masz racje, zadna firma taka jak lauda nie bedzie sprzedawala podrobek :)
Cena jest zaporowa, ale cóż :P np. Kobe to oczywiscie wladnie podrobki. Bo oryginalu nie ma, chyba ze zrobiony custom. Ale nie za kilkaset zlotych :D
Justbeatsy nadal mozna kupic ;)

#753 aerO^

aerO^
  • 894 posts

Posted 18 February 2012 - 12:27

Justbeatsy nadal mozna kupic

Na pewno jeszcze gdzieś są, tylko widziałem, że sam Monster je wycofał ze swojej strony, więc moja rada dla każdego z fanów justina jest taka, żeby się pośpieszył :)

#754 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts

Posted 18 February 2012 - 15:05

Są są, tylko nie ma juz w wyborze kolorów na oficjalnej stronie. Tak, na pewno mamy tutaj mnóstwo fanów biebera ;D

#755 Ilicz666

Ilicz666
  • 375 posts
  • SkądPoznań

Posted 19 February 2012 - 22:02

Witam czy te słuchawki będą orginalne?MONSTER BEATS BY DR DRE SOLO HD SUPER JAKOŚĆ! NOWE (2151668564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#756 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts

Posted 20 February 2012 - 17:54

Ooo, allegro skasowalo aukcje, niewiarygodne. To na 100% był oryginał!

#757 acric

acric
  • 53 posts
  • SkądBiałystok

Posted 20 February 2012 - 18:06

SŁUCHAWKI MONSTER BEATS DR.DRE TOUR WYS. Z PL 24h (2151328827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy warto z tymi zaryzykować?

#758 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 20 February 2012 - 18:17

SŁUCHAWKI MONSTER BEATS DR.DRE TOUR WYS. Z PL 24h (2151328827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy warto z tymi zaryzykować?

Sorry, ale wy**********.

#759 acric

acric
  • 53 posts
  • SkądBiałystok

Posted 20 February 2012 - 18:20

Powiedz tylko dlaczego i nie zadaje wiecej pytań ;)

#760 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 20 February 2012 - 18:32

Neo0O, hamuj się, już raz prosiłem. Ja Cię rozumiem, ale zrozum i Ty mnie.

#761 Laciu

Laciu
  • 2 posts

Posted 20 February 2012 - 23:08

WITAM. PROSZĘ POWIEDZIEĆ, JAK WAM SIĘ WYDAJE. ORYGINALNE SĄ TE SŁUCHAWKI CZY NIE?

[url=http://allegro.pl/monster-beats-by-dr-dre-solo-hd-czarne-i2148163121.html]Monster Beats by dr. dre SOLO HD Czarne (2148163121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

#762 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts

Posted 21 February 2012 - 06:43

Nie.

#763 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1121 posts
  • SkądŁódź

Posted 21 February 2012 - 09:34

WITAM. PROSZĘ POWIEDZIEĆ, JAK WAM SIĘ WYDAJE. ORYGINALNE SĄ TE SŁUCHAWKI CZY NIE?

Monster Beats by dr. dre SOLO HD Czarne (2148163121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Brak myślenia pomijam, ale caps lock też ci się zaciął?

#764 Laciu

Laciu
  • 2 posts

Posted 21 February 2012 - 13:39

Przepraszam za Caps Locka. Czemu brak myślenia? Przeglądałem forum. Ale nie są to słuchawki za 150zł. Kosztują 300 i są na licytacji. Więc się chciałem dowiedzieć. Dzięki za odpowiedź.

#765 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 21 February 2012 - 17:30

Kupuj je, super okazja, stuprocentowe oryginaly, jedyne w Polsce!

#766 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 posts

Posted 21 February 2012 - 20:10

Hahah, dokładnie :D

#767 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 21 February 2012 - 20:19

Widzę koledzy bardzo pomocni. No ale najważniejsze w sygnaturce "original" Monster. Poprawiliście sobie nastrój nabijając się z innego usera?

#768 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 21 February 2012 - 20:48

Kto tu sie nabija? Pozatym czy ktos mi placi za pomoc, ze musze to robic? Jezeli ktos nie jest idiotą, to wie ze nie da sie kupic czegos pare razy taniej. Mamy odpisywac na kazdy link jakiegos swiezego usera ktory znalazl strone w google, zarejestrowal sie, napisze 2 posty, w tym jeden caps lockiem a potem nigdy tu nie wejdzie? Jezeli ty chcesz byc pomocny, znasz sie na tych sluchawkach, to dlaczego tutaj nie pomagasz innym? Jakos nie widzialem zebys tu komus pomogl. Oczekujesz cos od kogos, to zacznij od siebie, bo twoj post pomocny takze nie jest. Jezeli chce miec pewnosc ze kupie dobry, oryginalny produkt to kupuje go z pewnego zrodla, a nie szukam tanich okazji. Jezeli juz podejmuje ryzyko kupujac z allegro od jakis sprzedawcow, jak ten co wystawil te sluchawki, to sprawdzam jego inne aukcje, gdzie jest model Studio LA Lakers i mam pewnosc ze sprzedaje juz podrobki. Szukam informacji w internecie, a o tych sluchawkach jest masa poradnikow, czy to na forach czy youtubie. Ja przed zakupem tak zrobilem, przez co bardzo duzo na ich temat wiem i moge tutaj pomoc, ale nie oczekuj zebysmy kazdemu leniowi co wstawi link mowili czy cos jest oryginalne czy nie, bo nie na tym to polega. Przy 77 stronach, wszystko zostalo powiedziane i wyjasnione, teraz tylko sluzy jako pomoc, ale jak widac nikomu nie chce sie szukac tylko chca miec wszystko na tacy. Ja takim pomagac nie zamierzam. Pozdrawiam

#769 Erykos

Erykos
  • 2847 posts

Posted 21 February 2012 - 20:52

Pozatym czy ktos mi placi za pomoc, ze musze to robic? Jezeli ktos nie jest idiotą, to wie ze nie da sie kupic czegos pare razy taniej. Mamy odpisywac na kazdy link jakiegos swiezego usera

Chłopie a kto Ci każe?! Nie chcesz pisać? Nie musisz. W ogóle nie pisz i tyle. To jest forum i ma prawo zadać pytanie. Radzę to zaakceptować i wyciągnąć wnioski.

#770 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 21 February 2012 - 20:53

Nie znam się, dlatego nie pomagam. Równiez nie nabijam się tak ja Wy dobrzy koledzy. Ten tekst dla mnie wygrywa: "Pozatym czy ktos mi placi za pomoc, ze musze to robic? " Widzę, że nie rozumiesz idei tego forum. Miłego wieczoru dobry samarytaninie.

#771 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 21 February 2012 - 21:52

Nie znam się, dlatego nie pomagam. Równiez nie nabijam się tak ja Wy dobrzy koledzy.
Ten tekst dla mnie wygrywa:
"Pozatym czy ktos mi placi za pomoc, ze musze to robic? "
Widzę, że nie rozumiesz idei tego forum. Miłego wieczoru dobry samarytaninie.

Sam sie nie znasz, nikomu nie pomogles, a oceniasz mnie? W takim razie po co tu wchodzisz? Ani nie szukasz pomocy, nikomu nie pomagasz, raz napisales o rozstaniu sie Monstera z Beats, gdzie nie chcialo ci sie sprawdzic ostatniej strony gdzie o tym wczesniej napisalem. Wchodzisz i bezsensownie komentujesz, komentarze takie jak twoje 2 ostatnie nic tutaj nie wnosza. Mysle, ze pomoglem wielu w tym temacie, posiadam jakos wiedze na temat tych sluchawek i jezeli moge to chetnie sie nia podziele jak na 74 stronie, ale nie bede odpisywal kazdemu leniowi co specjalnie sie zarejestrowal na tym forum tylko po to zeby wkleic link z sluchawkami Solo hd za smieszna kwote od sprzedawcy ktory ma pare komentarzy, sprzedaje niedostepny nigdzie model Studio LA lakers, nie ma zadnego dowodu zakupu, karty gwarancyjnej. Moge pomoc tez komus kto ma jakis staz na tym forum i ktory ma naprawde problem i szuka porady. Napewno nie bede odpisywal na posty z linkami z allegro, np. solo za 50zl bo to jest smieszne. I co takiemu gosciowi mozna odpisac? Wedlug Ciebie tamte sluchawki sa oryginalne? Nie znasz sie, ale nie jestes idiotą i dobrze wiesz ze napewno nie sa. Czy przed zakupem swoich Studio wstawiales tu durne linki? Jakos nie przypominam sobie, z tego co wiem kupiles w normalnym sklepie, bo wiesz ze nie ma szans zeby ktos sluchawki za 1000zl sprzedawal na allegro hurtowo po 200zl z wysylka prosto z chin, z niewiadomego zrodla, nowe i bez zadnej gwarancji.

@Erykos

Niestety, ale jestes w duzym bledzie. Sprawdz 73 strone tego tematu i post MODERATORA renqiena i "Radzę to zaakceptować i wyciągnąć wnioski."

Wedlug Ciebie po 77 stronach tego watku, nadal trzeba wrzucac smieszne linki? Ciezko przeczytac ten temat albo poszukac informacji w internecie? Oczywiscie mozna pytac, chetnie wtedy pomoge, ale po tylu stronach to wszystko zostalo juz powiedziane na temat oryginalnosci sluchawek na allegro. Wystarczy przeczytac i troche pomyslec. Koniec tematu.

#772 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 21 February 2012 - 22:02

To nabijaj się dalej z użytkowników, bo jesteś ekspertem i się przecież "znasz". Nie oceniam Ciebie, a Twoje konkretne zachowanie, nie wiem czy czaisz tą subtelną różnicę. Z mojej strony EOT, bo nie mam czasu na dziecinne przepychanki.

#773 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 21 February 2012 - 22:06

Gdzie ja sie nabijam, pomoglem tamtemu koledze i stwierdzilem ze sa oryginalne. Czy to nie byla pomoc?

#774 patryq03

patryq03
  • 7 posts
  • SkądSłupsk

Posted 22 February 2012 - 14:18

Pany, jaka jest różnica między Solo a Solo HD?

#775 Neo0O

Neo0O
  • 502 posts

Posted 22 February 2012 - 14:26

Pany, jaka jest różnica między Solo a Solo HD?

Opcja szukaj, wpisz solo hd zwykle i 3 temat. Ciezko bylo znalesc? Tak duzo czasu zmarnowales?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users