Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oryginalność słuchawek Monster Beats

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1045 odpowiedzi w tym temacie

#726 TheMatiWozniak

TheMatiWozniak
  • 29 postów
  • SkądRadom

Napisano 13 lutego 2012 - 18:43

Akurat te, co wrzuciłem kosztowały 800zł., a sprzedający zarzekał się że to z iSpotu, tak więc powtórzę się i powiem jeszcze raz że nie znam się na tyle dobrze by rozróżnić dlatego wrzuciłem aukcję tutaj, by ktoś taki jak Wy, którzy odróżnią podróbę z daleka mi pomógł, czytałem kilkanaście stron wstecz i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi dlatego wysłałem link z aukcją. Nie wiem co jest tak ekscytującego w lataniu po mieście w słuchawkach za 1000zł. które ktoś kupił za 200, by w końcu natrafić na osobę która się zna i wyśmiała prosto w oczy, owszem lubię coś co ładnie wygląda oraz jest wysokiej jakości tak więc..

#727 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 lutego 2012 - 19:12

Akurat te, co wrzuciłem kosztowały 800zł., a sprzedający zarzekał się że to z iSpotu, tak więc powtórzę się i powiem jeszcze raz że nie znam się na tyle dobrze by rozróżnić dlatego wrzuciłem aukcję tutaj, by ktoś taki jak Wy, którzy odróżnią podróbę z daleka mi pomógł, czytałem kilkanaście stron wstecz i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi dlatego wysłałem link z aukcją. Nie wiem co jest tak ekscytującego w lataniu po mieście w słuchawkach za 1000zł. które ktoś kupił za 200, by w końcu natrafić na osobę która się zna i wyśmiała prosto w oczy, owszem lubię coś co ładnie wygląda oraz jest wysokiej jakości tak więc..

Pozwolę sobie przytoczyć wypowiedź Renqiena "forum jest od czytania, a nie od pytania. Dopiero, jak nie ma odpowiedzi na Twój problem, pytasz." Przeczytaj to 50 razy, przeczytaj poprzednie posty i bezproblemowo będziesz wiedział czy dany produkt to fake czy nie. Ciągłe powtarzanie pytań i wysyłanie linków do allegro staje się męczące. ;)

#728 TheMatiWozniak

TheMatiWozniak
  • 29 postów
  • SkądRadom

Napisano 13 lutego 2012 - 19:34

To mam inne pytanie, czy są też podróby słuchawek robionych seryjnie np. Ferrari edition itd. ?

#729 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 lutego 2012 - 20:06

To mam inne pytanie, czy są też podróby słuchawek robionych seryjnie np. Ferrari edition itd. ?

Nie ma czegoś takiego. Są to podróby, ani lamborghini i tym podobne wynalazki. Wejdź na oryginalną stronę i zobacz jakie są aktualnie wersje kolorystyczne.

#730 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 13 lutego 2012 - 20:39

No i widzisz, wystarczy wejsc na glowna strone monstera i tam pisza wlasnie o takich podrobkach ferrari. Ale tobie sie nie chce, wiec nie wiem po co mu pomagacie, wszystkie informacje sa podane w internecie.

#731 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 lutego 2012 - 20:45

No i widzisz, wystarczy wejsc na glowna strone monstera i tam pisza wlasnie o takich podrobkach ferrari. Ale tobie sie nie chce, wiec nie wiem po co mu pomagacie, wszystkie informacje sa podane w internecie.

Dlatego spróbujmy przestać całkowicie odpowiadać na takie pytania i może to zmusi osoby do myślenia i próby znalezienia odpowiedzi na pytanie, a nie ciągłe podawanie wszystkiego na tacy. Co o tym sądzisz? ;)

#732 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 13 lutego 2012 - 21:07

Tak jak juz koledzy wyzej pisali NIE MA super edycji studio typu lamborhini, justin biener, michael jackson. To wszystko chiśckie wymysły. Oczywiscie na allegro juz widzialem"100% oryginalne" te edycje chyba za 450zl... A ja z kazdym dniem jak tu wchodze, mam nadzieje ze ludzie troche pomysla,zmadrzeja, przeczytaja to co juz bylo. Ale nieee....

#733 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 lutego 2012 - 21:40

Tak jak juz koledzy wyzej pisali NIE MA super edycji studio typu lamborhini, justin biener, michael jackson. To wszystko chiśckie wymysły. Oczywiscie na allegro juz widzialem"100% oryginalne" te edycje chyba za 450zl...
A ja z kazdym dniem jak tu wchodze, mam nadzieje ze ludzie troche pomysla,zmadrzeja, przeczytaja to co juz bylo. Ale nieee....

Dlatego chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak zapomnimy o tym temacie i spróbujemy się powstrzymać od wchodzenia tutaj. ;)

#734 LolitaPL

LolitaPL
  • 13 postów

Napisano 13 lutego 2012 - 22:50

[url=http://jello.pl/p/1691/739924/monster-beats-by-dr-dre-solo-hd-czarne-sluchawki-sprzet-audio.html]Monster Beats by Dr.Dre Solo HD czarne - Słuchawki - Sprzęt audio w Jello.pl - elektromarket ceny na każdą kieszeń[/url]

Tutaj można sobie wziąć Monstery na raty. Zamiast dawać 300 zł za Chiński szajs lepiej wpłacić 300 zł zaliczki a później sobie spłacać 40 zł miesięcznie i Cieszyć się oryginalnymi słuchawkami z gwarancją producenta. Ale co kto woli.

Btw 720 zł za Solo HD to dobra cena na naszym rynku?

#735 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 lutego 2012 - 23:26

Monster Beats by Dr.Dre Solo HD czarne - Słuchawki - Sprzęt audio w Jello.pl - elektromarket ceny na każdą kieszeń

Tutaj można sobie wziąć Monstery na raty. Zamiast dawać 300 zł za Chiński szajs lepiej wpłacić 300 zł zaliczki a później sobie spłacać 40 zł miesięcznie i Cieszyć się oryginalnymi słuchawkami z gwarancją producenta. Ale co kto woli.

Btw 720 zł za Solo HD to dobra cena na naszym rynku?

Nie jest najgorsza.

#736 pastej

pastej
  • 1 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 07:31

[URL="http://allegro.pl/sluchawki-monster-beats-dr-dre-okazja-hit-model-i2103382645.html"]
SŁUCHAWKI Monster Beats Dr.Dre OKAZJA HIT MODEL ![/URL]

wstawiam w celach humorystycznych, bo to już jest chińskie przegięcie ;dd

#737 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 15:56

Eeee.... To to raczej nawet nie jest chinska masówka, to na 99% sluchawki przerobione w garażu. Logo beats to po prostu ta blaszka ktora jest w tourach...

#738 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 16:40

Tak jak juz koledzy wyzej pisali NIE MA super edycji studio typu lamborhini, justin biener, michael jackson.

Kolejny raz jestes w bledzie. Sa super edycje i jest ich wiele, jest wersja dla justina biebera, nazywa sie justbeats, byl filmik nawet.
http://vagarms.files...ats-gallery.jpg

Bieber z dre:

Juz pomijam ze sa wersje limitowane, super edycje jak dla druzyn baseballu red sox, ktore promowal sam Dre z jimmim iovine
Dr. Dre to become the 'James Cameron' of music with DETOX in Surround Sound... - YouTube

Ostatnio w applestore byl jakis limitowany model solo pozlacany.

http://store.apple.c...ode=MTc0MjU4ODc

Ostatnio raper Yelawolf dostal na premiere swojej plyty beats w moro. http://www.nextlevel...olf-beats_0.jpg

Jest tez wersja LA Lakers, ale jej akurat chyba oprocz Kobiego nikt nie ma. Link z profilu beats by dre z FB:
http://a4.sphotos.ak...944398549_n.jpg
http://blogs.ubc.ca/...eats-by-dre.png

Widzialem tez Jakub Blaszczykowskiego z Borussi Dortmund z zoltymi beatsami, watpie zeby mial podrobke.
BVB - Schalke: Interview mit Jakub "Kuba" Blaszczykowski - YouTube

Akurat wiekszosc tych edycji to sa jakies customy, ale napewno sa oryginalne, wystarczy zobaczyc na zdjecia na facebooku z profilu beats by dre, ostatnio byla fotka z sluchawkami birdmana, warte z setki tysiecy dolarow: http://a5.sphotos.ak...016396616_n.jpg

#739 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 14 lutego 2012 - 17:27

SŁUCHAWKI Monster Beats Dr.Dre OKAZJA HIT MODEL !

wstawiam w celach humorystycznych, bo to już jest chińskie przegięcie ;dd

Polactwo jest do wszystkiego zdolne...

#740 EmotiCon02

EmotiCon02
  • 167 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 17:53

Model prototypowy to jest!

#741 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 20:06

Widzę Neo0O ze skupiasz sieę na wyłapywaniu moich błędów :D Akurat byla mowa o edycji ferrari (a to byla tylko chinska wersja studio) i właśnie studio mialem na mysli. Studio nie ma super edycji. POZA tym co mozna kupic na stronie internetowej. Czyli kolorki + red soxy, w miedzyczasie tez cos bylo. Ale aktualnie juz nie mozna tego kupic. A pisząc "justin bieber" mialem na mysli wersje biebera studio (niebiesko-fioletowe z "autografem") Wiem ze są justbeatsy, są w ciaglej sprzedazy na stronie, sam mam ibeats justbeats. A to o czym mowisz to wlasnie customy. Pojedyncze sztuki zrobione na zlecenie, przez ZEWNĘTRZNE firmy. Mozna zamowic z wlasna grafika lub na przyklad dowolny kolor (mozna wybrac sobie kolor logo b, sluchawki, plastiku wewnątrz itp. Taki luksus kosztuje 500dolarów)

#742 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 lutego 2012 - 20:25

Po trzech tygodniach oczekiwania, dziś dostałem info, że serwis wymienia moje Studio na nowe. Może je jednak zostawie, a B&W poczeka do maja.

#743 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 21:14

Po trzech tygodniach oczekiwania, dziś dostałem info, że serwis wymienia moje Studio na nowe. Może je jednak zostawie, a B&W poczeka do maja.

Mozesz napisac co sie zepsulo w twoich studio? BO ja mam solo ktore sa jeszcze na gwarancji, ale ze wzgledu na czas i mozliwosc braku naprawy czy wymiany nie jestem pewien czy je oddac. Serwuskm, jak myslisz czy serwis przyjmie mi moje solo ze wzgledu na odklejajaco sie mocno szara gume od wewnetrznej strony pałaka oraz zepsuty zawias jednej sluchawki?

#744 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 lutego 2012 - 21:20

Przerywały w czasie chodzenia, szybszego ruchu głową.

#745 TheMatiWozniak

TheMatiWozniak
  • 29 postów
  • SkądRadom

Napisano 14 lutego 2012 - 21:47

Aż taka awaryjność? :o Poszukam trochę po forach, ciekawe czy również innym osobom trafiły się podobne problemy. Moim zdaniem słuchawki za 1300zł. powinny jeszcze tańczyć, a jak jest z gwarancją przy słuchawkach podlegających wymianie? Jest w Polsce jakiś oficjalny dystrybutor czy oni gdzieś za granice to wysyłają?

#746 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 lutego 2012 - 21:58

Co to znaczy "taka awaryjność"? Masz jakieś dane? Słuchawki były kupione w Polsce, reklamowałem w miejscu zakupu, iSpot.

#747 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 23:02

Neo0O: mysle ze mozesz próbowac. Tam gdzie pracowalem za granica nie byloby z tym zadnego problemu, ale w polsce jest jak jest :/ To jest tylko dobra wola sklepu czy przyjmie w sumie i wtedy odsylaja do producenta. Ale troche to trwa. Zawsze mozesz wyslac bezposrednio do stanow, ale wtedy musisz poniesc koszty wysylki w jedna strone. Ale za to wtedy sa duzo wieksze szanse na wymiane :) TheMatiWozniak: wszystko sie psuje. Cena nie ma tu nic do rzeczy. Jak w kazdym markowym produkcie: Placisz za jakosc, wykonanie, marke i wlasnie za serwis gwarancyjny. A to ze w polsce jest jaki jest to juz nie jest wina producenta.

#748 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 16 lutego 2012 - 21:13

Czy może ktoś ocenić? Oryginał czy podróba

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#749 aerO^

aerO^