Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1280 odpowiedzi w tym temacie

#1001 szynkiel

szynkiel
  • 1 postów

Napisano 21 czerwca 2013 - 18:01

Witam. Czy takie etuii [url=http://stilgut.pl/index.php/Etui-do-New-iPad/112-etui-executive]Etui UltraSlim do Apple iPad 3 - czarne[/url] jest dobre i warto kupić czy polecacie jakiś inny lepszy model?

Warto kupić. Ja używam tego: [url=http://www.futerao.pl/etui-do-apple/etui-do-ipad-3/stilgut-etui-do-apple-ipad-117.html]Etui do Apple iPad 3 firmy STILGUT[/url] - ten sam model... tylko kolor inny. I sprawuje się super!

#1002 djmarco83

djmarco83
  • 8 postów

Napisano 23 czerwca 2013 - 08:55

Jest to moj pierwszy post wiec odrazu sie przywitam. Witam wszystkich. Chce kupic sobie obrotowe etui. Czy ktos moze polecic dobrej jakosci takie etui? Przedewszystkim chodzi mi by z tyly ta czesc co jest na niej kolo obrotowe byla wycieta w "talii" a nie prosta jak w wiekszosci na allegro. Pytam sie was o zdanie bo jak przegladam allegro to np na jednym zdjeciu jest takie jakie chce a na tej samej aukcji na innym zdjeciu juz jest wyprofilowane a jak pytam sie sprzedajacego jak naprawde jest to pisze mi ze to jest wysylane losowo Uzywam ipada zarowno w pionie jak i w poziomie stad decyzja na takie etui. Prosze o porade.

#1003 TheLisior

TheLisior
  • 27 postów

Napisano 25 czerwca 2013 - 21:05

Ja polecam zestaw Apple Smart Cover + Devicewear Union. Devicewear można kupić na ebayu za niezłe pieniądze, mi doszedł w 10 dni od wysyłki, i jest to kawał solidnej obudowy, ze smart coverem oryginalnym sprawdza sie rewelacyjnie.

#1004 djmarco83

djmarco83
  • 8 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 03:32

Ale smartcovera nie uzyje w pionie jako podstawki.

#1005 djmarco83

djmarco83
  • 8 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 10:21

Kupilem oto te etui [url=http://allegro.pl/show_item.php?item=3310989157]Etui obrotowe iPad 2 3 4 SKÓRA SmartCase (3310989157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] zdecydowalem sie na nie gdyz jako jedyne obrotowe etui mialo informacje w opisie o magnesiku do blokady/oblokowaniu ekranu no i tak jest. Dzisiaj go dostalem i polecam wszystkim. Wykonanie nie jest najgorsze a nawet bym powiedzial ze bardzo dobre jak na kwote jaka zaplacilem.

#1006 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 14:47

Czy zna ktoś etui do ipada mini, jak to do dużego ipada?
SwitchEasy TRIG - Etui iPad-iPad 2 (szary) (3362595756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chodzi o to, aby wkładać ipada niczym do wsówki, ale żeby bo wyciągnięciu urządzenia była możliwość zmienienia etui w podstawkę.

#1007 Vdr

Vdr
  • 159 postów

Napisano 03 lipca 2013 - 14:35

Czy ktos moze wie, co to za etui ze zdjecia? Szukam wlasnie czegos w tym stylu.. [ATTACH=CONFIG]15816[/ATTACH]

#1008 effe

effe
  • 6 545 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 02 września 2013 - 05:49

Witam,

Proszę o pomoc w podjęciu decyzji co do wyboru solidnego Etui do iPada 4.
Wybrałem sobie na Allegro 2 rodzaje, które mi się podobają. Zależy mi, aby etui było solidne i skutecznie chroniło iPada.

NATURALNA SKÓRA ETUI STILGUT iPad 3 iPad 4 RETINA (3486201853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

SGP SPIGEN Folio.S+ (middle i dark brown) iPad FV (3506037431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A może polecacie coś lepszego? Cena za bardzo nie stanowi, najważniejsza jest dla mnie jakość jak i wzornictwo.

Pozdrawiam

#1009 Qbusw

Qbusw
  • 26 postów

Napisano 03 września 2013 - 08:28

Witka, Możecie polecić jakieś dobre plecki do iPada 4 które będą kompatybilne ze smart coverem. Co sądzicie o Belikinie lub Puro?

#1010 opa_pl

opa_pl
  • 411 postów

Napisano 11 września 2013 - 15:10

Witka,
Możecie polecić jakieś dobre plecki do iPada 4 które będą kompatybilne ze
smart coverem. Co sądzicie o Belikinie lub Puro?

Chcę zamówić dla siebie puro crystal cover do tego skórzany smart cover w kolorze czerwonym (nie wiem dlaczego akurat taki, jakoś tak wyszło ;))

Mam 2. sztuki Smart Case. Niestety za każdym ściągnięciem case mocno się rozciąga. W pierszym smart case'ie, ipad przesuwa się, drugi sc praktycznie nieużywany. Poza tym ipad staje się dużo większy przy smart case.

Wracając do puro, wyczytałem bardzo dobre opinie na temat tych cover'ów

#1011 TheLisior

TheLisior
  • 27 postów

Napisano 23 września 2013 - 16:31

Ja od siebie polecę tak jak kilka postów wyżej Devicewear Union, w Polsce niedostępny, ale na ebayu kupisz za przyzwoite pieniądze. Naprawde jestem z niego zadowolony.

#1012 klik

klik
  • 69 postów

Napisano 23 września 2013 - 20:22

Stanowczo odradzam puro crystal cover - plastik kiepskiej jakości. Bardzo szybko pęka i firma robi problem z gwarancją. Dzięki uprzejmości ispota dostałem w zamian tańsza nakładke luardi i jest o wiele lepszej jakosci.

#1013 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 25 września 2013 - 21:08

Stanowczo odradzam puro crystal cover - plastik kiepskiej jakości. Bardzo szybko pęka i firma robi problem z gwarancją. Dzięki uprzejmości ispota dostałem w zamian tańsza nakładke luardi i jest o wiele lepszej jakosci.

Z tego co wiem to puro nigdy nie robi problemow -wymieniaja bez problemu na nowa szt.
Troche dziwna historia...

- - - Połączono posty - - -

Chcę zamówić dla siebie puro crystal cover do tego skórzany smart cover w kolorze czerwonym (nie wiem dlaczego akurat taki, jakoś tak wyszło ;))

Mam 2. sztuki Smart Case. Niestety za każdym ściągnięciem case mocno się rozciąga. W pierszym smart case'ie, ipad przesuwa się, drugi sc praktycznie nieużywany. Poza tym ipad staje się dużo większy przy smart case.

Wracając do puro, wyczytałem bardzo dobre opinie na temat tych cover'ów

Crystal z tego co sie orientuje jest ok, jest ze sztywnego materialu i calkiem przezroczyste, praktycznie go nie widac

- - - Połączono posty - - -

Witka,
Możecie polecić jakieś dobre plecki do iPada 4 które będą kompatybilne ze
smart coverem. Co sądzicie o Belikinie lub Puro?

Zalezy ile chcesz wydac?
Jesli mniej to Puro ok
Jesli wieceej to iSkin sa fajne, ktore maja specjalny system aby nie odczepilo sie od okladki
http://iterra.pl/sea...Skin solo Smart

#1014 mobilefreaq

mobilefreaq
  • 4 postów

Napisano 25 września 2013 - 21:09

skoro wymienili ci na tansza to rozumiem, ze zwrocili ci tez roznice? :confused:

#1015 Chucky

Chucky
  • 28 postów

Napisano 25 września 2013 - 21:32

Chyba tanszy bo z wyprzedazy

#1016 mobilefreaq

mobilefreaq
  • 4 postów

Napisano 25 września 2013 - 21:42

Chyba tanszy bo z wyprzedazy

i wszystko jasne, dal sie uprzejmie wydymac ;) a luardi to akurat jedna z ostatnich rzeczy, ktore bym polecil komus kupowac

#1017 Smookie

Smookie
  • 47 postów

Napisano 29 września 2013 - 11:53

Gdzie mają najlepsze ceny za oryginalny Smart Case? Wszędzie za 169pln, a tu ETUI SMART CASE APPLE NEW IPAD 3 4G FOLIA RYSIK FV (3565399263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 50zł taniej, przy czym mam wątpliwości co do pochodzenia tego pokrowca.

#1018 klik

klik
  • 69 postów

Napisano 09 października 2013 - 00:47

wydymac... miałem dość odwiedzania tego sklepu, składania kolejnych pism i kłamstw pracowników. Wyjściem bylo juz tylko zakładanie spawy sądowej - szkoda nerwów za te pieniądze. Produkt puro jest bardzo złej jakości podobnie jak obsługa sklepu. o słabej jakości tego produktu był na tym forum oddzielny temat.

#1019 ziomal0906

ziomal0906
  • 1 postów

Napisano 17 października 2013 - 18:54

[url=http://store.apple.com/pl/product/HC739ZM/A/etui-herschel-supply-co-anchor-sleeve-na-ipada?fnode=3b]Etui Herschel Supply Co. Anchor Sleeve na iPada - Apple Store (Polska)[/url]
Polecacie?

#1020 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 17:34

Wątek o etui do iPad Air został zamknięty więc zapytam tutaj. Co teraz warto kupić? Chodzi o pełne etui z pleckami i przodem jak case. Od razu zaznaczam, że nie interesuje mnie smart case apple za kosmiczne 329 PLN. We wcześniejszych iPad'ach miałem już Puro Magnet Booklet Cover (dobre etui), Puro Zeta Cover (dziadostwo), Odoyo Aircoat (niezłe) i nadal mam Apple Smart Case w iPad 4 (niby dobre jakościowo ale plecki chronione są tylko przed zadrapaniami bo tył jest miękki, dość ciężkie otwieranie, chyba, że ma się szpony zamiast paznokci :D no i dość drogie). Postanowiłem nie wydawać już więcej niż 150 zł. Myślę znowu nad Puro Booklet Cover tyle, że w tej chwili raczej jeszcze ciężko z dostępnością
PURO Booklet Cover - Etui iPad Air (czarny) | Etui | Comarch ERP e-Sklep
lub Speck
Etui Speck StyleFolio Apple iPad Air / iPad 5 Czarne | | BRICK.PL
Miał ktoś do czynienia z produktami tej firmy? Jak u nich z jakością?

Oczywiście etui musi mieć mikrofibrę czy inny miękki materiał na okładce od strony dotykającej ekran, sztywne plecki i miękki materiał wyściełający miejsce gdzie wciskamy plecki iPad'a.
Co polecacie lub co kupiliście? Poza smart case od Apple proszę.

#1021 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 21:59

Wątek o etui do iPad Air został zamknięty więc zapytam tutaj. Co teraz warto kupić? Chodzi o pełne etui z pleckami i przodem jak case. Od razu zaznaczam, że nie interesuje mnie smart case apple za kosmiczne 329 PLN. We wcześniejszych iPad'ach miałem już Puro Magnet Booklet Cover (dobre etui), Puro Zeta Cover (dziadostwo), Odoyo Aircoat (niezłe) i nadal mam Apple Smart Case w iPad 4 (niby dobre jakościowo ale plecki chronione są tylko przed zadrapaniami bo tył jest miękki, dość ciężkie otwieranie, chyba, że ma się szpony zamiast paznokci :D no i dość drogie). Postanowiłem nie wydawać już więcej niż 150 zł. Myślę znowu nad Puro Booklet Cover tyle, że w tej chwili raczej jeszcze ciężko z dostępnością
PURO Booklet Cover - Etui iPad Air (czarny) | Etui | Comarch ERP e-Sklep
lub Speck
Etui Speck StyleFolio Apple iPad Air / iPad 5 Czarne | | BRICK.PL
Miał ktoś do czynienia z produktami tej firmy? Jak u nich z jakością?

Oczywiście etui musi mieć mikrofibrę czy inny miękki materiał na okładce od strony dotykającej ekran, sztywne plecki i miękki materiał wyściełający miejsce gdzie wciskamy plecki iPad'a.
Co polecacie lub co kupiliście? Poza smart case od Apple proszę.

Tutaj dostepne Puro
PURO Booklet Cover - Etui iPad Air (czarny) | | iTerra - Apple Premium Reseller

#1022 emeph

emeph
  • 325 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 23:43

Krótko i treściwie - brać puro zeta slim czy nie warto?

#1023 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 22:16

Krótko i treściwie - brać puro zeta slim czy nie warto?

Material taki sam jak w apple case

#1024 chico

chico
  • 201 postów
  • Skąd127.0.0.1

Napisano 08 listopada 2013 - 09:13

Witam, Chcę zakupić etui do iPad'a 2. To mój pierwszy sprzęt spod znaku Apple. Co polecacie do 100 zł? Interesuje mnie coś w rodzaju Smart Cover.

#1025 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 08 listopada 2013 - 10:10

Witam,

Chcę zakupić etui do iPad'a 2. To mój pierwszy sprzęt spod znaku Apple. Co polecacie do 100 zł? Interesuje mnie coś w rodzaju Smart Cover.

Ja kupiłem pokrowiec tego typu:
http://image.ceneo.p...01299902745.jpg
Oczywiście obok skóry to chyba tylko leżało, ale pokrowiec jest bardzo wygodny, iPad się w nim nie niszczy (środek jest z mikrofibry) i był tani, swój znalazłem za ok 20 zł, czyli dużo taniej niż 100 zł. Mam też drugi, taki (ale to tylko pokrowiec, nie smart): http://www.electrogs...c-iPad.4396.jpg który też daje radę, kupiony w MediaMarkcie za niewielkie pieniądze. Ogólnie to polecam przejść się do mediamarktu bo mieli sporo pokrowców na iPady w różnych cenach.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych