Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1280 odpowiedzi w tym temacie

#976 Vdr

Vdr
  • 159 postów

Napisano 15 lutego 2013 - 20:57

Uzywa ktos moze combo Smart Cover + Incase magnetic (plecki)? Imo wyglada naprawde dobrze i jest strasznie funkcjonalne ale chcialem spytac, czy nic sie nie dzieje po jakims czasie z ktorymkolwiek elementem?

#977 Magamka

Magamka
  • 3 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 22:08

Witam, Mam ipada 3 i od zakupu (3 tygodnie temu) noszę go w smart case. Po mimo tego ,że na prawdę o niego dbam ,wycieram ściereczką do okularów itp. zauważyłam dzisiaj kilka rys na górze ekranu. Dodatkowo bardzo się palcuje.Wszędzie czytam ,że ipady się nie rysują ani nie palcują a mój muszę wycierać co 2 dni, bo ekran to jedna wielka plama a smart case zostawia pasy na ekranie. Dlatego mam pytanie.Powinnam oddać smart case'a do reklamacji czy ten rodzaj futerału tak "chroni" i zainwestować w folię?

#978 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 22:28

Witam,
Mam ipada 3 i od zakupu (3 tygodnie temu) noszę go w smart case. Po mimo tego ,że na prawdę o niego dbam ,wycieram ściereczką do okularów itp. zauważyłam dzisiaj kilka rys na górze ekranu. Dodatkowo bardzo się palcuje.Wszędzie czytam ,że ipady się nie rysują ani nie palcują a mój muszę wycierać co 2 dni, bo ekran to jedna wielka plama a smart case zostawia pasy na ekranie.
Dlatego mam pytanie.Powinnam oddać smart case'a do reklamacji czy ten rodzaj futerału tak "chroni" i zainwestować w folię?

Zainwestuj w folie

#979 keicam

keicam
  • 39 postów
  • SkądSzczecin, Poland, Poland

Napisano 21 lutego 2013 - 14:17

A ja polecam etuii firmy Belkin, bardzo dobrej jakości zrobione i idealnie pasują do Ipada, nic nie odstaje ani nic:)

#980 staszek2610

staszek2610
  • 12 postów
  • SkądZakopane, PL

Napisano 21 lutego 2013 - 22:17

Witam :D
Używał może ktoś takie etui ? [url=http://www.belkin.com/uk/null-Belkin/p/P-F8N773?q=::categoryPath:/Web/WSCAP]Cinema Dot Folio with Stand for The new iPad and iPad 2 | Tablet Cases | Cases & Protection | Products | Belkin UK site[/url]
Co o nim myślicie ?

#981 Q_ba_d

Q_ba_d
  • 165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 lutego 2013 - 13:18

jakie opinie na temat smart case?? używam obecnie smart covera ale szukam czegoś co jednocześnie ochraniałoby też tył sprzętu. w smart case górna część zwija sie także w dwie strony?? Może polecicie jakieś aukcje gdzie kupie cos w rozsądnych pieniądzach i dobre jakościowo.

#982 jabłkowy

jabłkowy
  • 40 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 lutego 2013 - 20:27

A co sądzicie o etui Snacase?

#983 tadziur88

tadziur88
  • 51 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 01 marca 2013 - 10:01

Do mnie wczoraj właśnie przyszło Snacase (zamówiłem czarne). Naprawdę polecam. Zdecydowanie warto, wygląda o wiele smuklej niż na zdjęciach, jest porządnie wykonane za niewielkie pieniądze. Do tego lekkie, proste i eleganckie. Czuć, że nie jest to jakaś chińszczyzna no i jest to produkt naszej rodzimej produkcji. ;). iPad trzyma się w nim mocno, jest dostęp do wszystkich portów/przycisków, można trzymać etui do góry nogami i iPad nie wyleci. Zastanawiałem się wcześniej nad Puro Booklet Cover, ale stwierdziłem, że w domu i tak iPada używam bez etui, a etui raczej służy mi gdy gdzieś go zabieram lub wyjeżdżam (a w takim wypadku puro jest za cienkie i nie amortyzuje ewentualnych 'turbulencji' w torbie (albo nie daj boże zapomnisz się i rzucisz gdzieś torbą, w której jest iPad). Anyway, ja jestem zadowolony i polecam.

#984 mckaczka

mckaczka
  • 188 postów
  • SkądTychy

Napisano 03 marca 2013 - 17:34

Czy znacie jakąś godną polecenie podróbe smart covera,bo jakoś nie uśmiecha mi się dać 169zł za oryginał.

#985 m4rtin3k

m4rtin3k
  • 31 postów
  • SkądGliwice

Napisano 15 marca 2013 - 11:09

Mckaczka, znajomemu smart cover się rozkleił i go nie poleca. Ja używam osobiście "pokrowca" firmy SKECH i jestem jak na razie bardzo zadowolony - tak więc polecam. Jeśli ktoś ma jakieś pytania czy coś odnośnie tego pokrowca to piszcie. Mogę zrobić fotki jak ipad w tym leży itd.

#986 djksyy

djksyy
  • 272 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 20 marca 2013 - 09:15

Posiada ktos takie etui Apple iSpot Premium Reseller i-Luv The Smart Back Cover - Plecki iPad 2 / 3 / 4 kompatybilne z Apple Smart Cover (czarne) - !!!! STARE
Jak sie sprawuje?
Pasuje do iPad'a 4?
Z gory dziekuje za pomoc.

#987 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 20 marca 2013 - 22:47

Posiada ktos takie etui Apple iSpot Premium Reseller i-Luv The Smart Back Cover - Plecki iPad 2 / 3 / 4 kompatybilne z Apple Smart Cover (czarne) - !!!! STARE
Jak sie sprawuje?
Pasuje do iPad'a 4?
Z gory dziekuje za pomoc.

To są tylko plecki na tył

#988 slimaq

slimaq
  • 16 postów

Napisano 09 kwietnia 2013 - 13:01

Witam chcialbym zakupic etui na mojego iPada 3 ktore skutecznie chroniloby plecy ipada. Wazne zeby miedzy futeral a obudowe nie dostawaly sie jakies drobinki ktore moga uszkodzic plastik. Dodatkowo posiadam smart cover od apple i widze ze na materiale ktory dotyka ekran czesto znajduje jakies paprochy ktore brudza ekran. Co polecacie na taki problem? Na nowy cover, najlepiej przod i tyl chcialbym wydac max 80 zl.

#989 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 16:19

Ja na swoim ipadzie założone mam na plecki etui Targus vucomplete a do tego zielony smart cover, zieleń z ciemnym kolorem plecków idealnie się komponuje.

#990 jabłkowy

jabłkowy
  • 40 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 kwietnia 2013 - 23:02

Po miesiącu korzystania ze skórzanego Snacase'a niestety go nie polecam. Gumy na rogach odklejają się, utrudniony dostęp do przycisku sleep/wake, czerwony materiał się pruje na brzegach i kilka razy zdarzyło mi się, że iPad (włożony "do końca") wysunął się z ramki. Lepiej dołożyć pare groszy i kupić coś lepszego.

#991 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 21:51

Witam
chcialbym zakupic etui na mojego iPada 3 ktore skutecznie chroniloby plecy ipada. Wazne zeby miedzy futeral a obudowe nie dostawaly sie jakies drobinki ktore moga uszkodzic plastik. Dodatkowo posiadam smart cover od apple i widze ze na materiale ktory dotyka ekran czesto znajduje jakies paprochy ktore brudza ekran. Co polecacie na taki problem? Na nowy cover, najlepiej przod i tyl chcialbym wydac max 80 zl.

To normalne. Zawsze, wszedzie dostaje sie brud, paprochy i kurz. Etui/pokrowce przed tym nie chronia, nic przed tym nie chroni. Zawsze. Trzeba czyscic i dbac o czystosc.

#992 Domi731

Domi731
  • 119 postów
Napisano 23 kwietnia 2013 - 13:52

Witam po wielu naprawdę wielu namyślaniach kupiłem swój pierwszy tablet czyli iPada 3 . Nie wiem czy to dobry dział ale chciał bym się dowiedzieć jaki warto kupić smart cover do ipada3 ? Chciał bym kupić coś w razie upadku żeby nic się nie stało Nad mienie , że kupiłem ipada 3 na allegro ze sklepu za 1299zł z gw producenta 12m i ipad3 w foli poprostu NOWY . Była to ekspozycja sklepu za szybką . Postanowiłem kupić . Oczywiście 16GB Wifi . Dołączam do użytkowników tabletów w końcu !

#993 klik

klik
  • 69 postów

Napisano 23 kwietnia 2013 - 22:46

Mam smartcovera i wg mnie warto kupić (można taniej niz 170zł ale tylko oryginalny) - świetnie działa jako statyw, osłona ekranu. Polecam wersję poliuretanową - łatwa w czyszczeniu i przyjemna w dotyku. Niestety w razie upadku jest niemal bezużyteczny. Ponoć lepszą ochroną jest smartcase - ale jest też większy Wszystkie skórzane i skóropodobne pokrowce wyglądają dość specyficznie. Osobiście kojarzą mi się z dawnymi kaburami na telefony - pomarszczona skóra i obszycia grubymi nićmi. Dla mnie koszmar, jednak wielu się to podoba.

#994 DudusAG

DudusAG
  • 14 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 27 kwietnia 2013 - 21:48

Witam! Może to nie ten dzial/wątek lecz nie wiedzialem gdzie to napisać. Mam ponad rok iPada w etui od Puro. Czyściłem go dosyć często, lecz niestety pojawiały drobne czarne punkty (jakby rysy) na rogach iPada. Pewnie było to spodowane piaskiem między etui a iPadem. Chciałbym je usunąć lub zamazać, lecz nie wiem jak.. Ma może ktoś jakiś pomysł jak się ich pozbyć? Dziękuje z góry za odpowiedź!

#995 pheochromocytoma

pheochromocytoma
  • 2 postów

Napisano 28 kwietnia 2013 - 14:41

Witam,

czy ktoś z Was kupował taki smart cover/case? [url=http://allegro.pl/etui-smart-case-cover-apple-new-ipad-3-4g-folia-i3142214463.html]ETUI SMART CASE COVER APPLE NEW IPAD 3 4G FOLIA (3142214463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
Jak sądzę nie jest to oryginał, ale pytanie czy warto to kupić? Jest w końcu o połowę tańszy od oryginalnego smart case od apple.

#996 anies7

anies7
  • 32 postów

Napisano 28 kwietnia 2013 - 20:15

Konto żytkownika ma trochę niepochlebnych opinii, warto się zastanowić. Co do Smart Case, sporo osób używa i jest zadowolonych. Ja jestem raczej z grupy tych mniej zadowolonych użytkowników. Etui jest dziwnie wyprofilowane, nie przylega idealnie, iPad ma tam sporo luzu. Kolejno, moje etui rozciągnęło się nieco w trakcie używania. Uważam,że jest naprawdę dostępnych na rynku sporo modeli,które nie wygladają jak kabury do telefonu, a są użyteczne w równym stopniu jak SC.

#997 Vdr

Vdr
  • 159 postów

Napisano 03 maja 2013 - 01:40

Jakis czas temu w zasadzie przez przypadek kupilem podrobke smart covera. Problemem jest pozycja 'pionowa', ta do ogladania filmow- dosc ciezko ustawic ipada stabilnie, zeby nie przewracal sie na plecy po jakims czasie, gdy cover zaczyna sie powoli rozwijac prawdopowobnie przez slabe magnesy. Moje pytanie brzmi: czy w oryginalnym smart coverze nie ma z tym problemow? Magnesy trzymaja na tyle mocno, ze ipad nie ma mozliwosci sie wywrocic? Jesli nie, to czy ktos moglby mi zaproponowac inny, stabilny cover? Z gory mowie, ze case raczej nie chce ze wzgledu na rysowanie urzadzenia.

#998 Kris1982

Kris1982
  • 4 postów

Napisano 07 maja 2013 - 21:30

Witam. Czy takie etuii [url=http://stilgut.pl/index.php/Etui-do-New-iPad/112-etui-executive]Etui UltraSlim do Apple iPad 3 - czarne[/url] jest dobre i warto kupić czy polecacie jakiś inny lepszy model?

#999 sysop

sysop
  • 16 postów

Napisano 12 maja 2013 - 18:16

Witam,
Czy używa ktoś z Was futerału na zamek? Np. coś takiego:
[url=http://www.vobis.pl/etuid-bludot-do-ipada-czarno-czerwone-1-1075933.html]Vobis.pl - Etuid BLUDOT do iPada czarno-czerwone[/url]

Jeśli tak to jak wrażenia?
Pozdro

#1000 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 28 maja 2013 - 11:25

Ostatnio szukałem nowy pokrowiec (full body) dla mojego iPada. Niestety okazało się, że większość ma cover zginający się na 3 części a nie tak jak Applowy Smart Cover - na 4 części. Tri-fold nie przypadł mi do gustu. Wcześniej używałem pokrowiec firmy Skech ale on jest słaby jakościowo. Macie jakiś godny polecenia?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych