Może bys napisała jaki to model, Baseband, wersje ios? Myślisz że jesteśmy wróżkami ? -,-problem z simlokiem i komunikat brak sieci po włożeniu karty
witam, mam problme z simlokiem i jego zdjęciem
w komisach powiedzieli mi że simloka nie mogli zdjąć i probowali wszystkiego
rozmawiałam z kimś kto zajmuje się tylko naprawą iphonów i opwiedział mi po małej weryfikacji że simlok jest zdjęty bo jak wsadzam karte swoją pleya to niby pokazują się kreski zasięgu ale wyskakuje po paru minutach brak sieci więc podobno to sygnał że simlok jest zdjęty aczykolwiek nie wiem do końca
i że to uszkodzenie bardziej mechaniczne niz techniczne
czy ktoś miał podobną sytuacje i czy to da sie jakoś wogóle rozwiązać bo słyszałam też taką opinie że może juz nie ma sznas na nic ale coś mi się wydaje że na bank można to jakoś rozwiązać
pozdrawiam
Panowie - kupilem uzywanego 3GS 32GB, prawdopodobnie byl zjailbreakowany wiec chcialem go przywrocic do ustawien fabrycznych... no i zaczelo sie blad 1015 i tak dalej. W koncu sie udalo - zrobilem instalke redsnowem ale nie zaznaczylem opcji instalacji Cydia (w sumie nie wiem dlaczego, nie wiedzialem co to jest..) no i teraz wszystko dziala ale zalozyla sie blokada na sim. Siedze juz 3 godziny i nie wiem jak doinstalowac ten program.
Myslalem zeby jeszcze raz wgrac soft przez redsnowa... ale sie nie da! Wyskakuje blad, ze istniejaca instalacja juz jest na tym ifonie.. pytanie tyylko jak wymazac cala jego tresc zeby znowu zapiąć tam redsnowa + cydie i wtedy sim mam z glowy... probowalem wykasowac go przez wymazywanie danych z poziomu softu telefonu, ale zawiesza sie na kółku progresu...
Moze ktos pomoze? Z gory bardzo dziękuje..
Restore i od nowa JB redsnowem. zaznacz cydie.