Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Orange nie ma ju偶 iPhone'贸w?

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
909 odpowiedzi w tym temacie

#801 qubuch

qubuch
  • 989 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 22:08

jak si臋 nie u偶ywa folii albo trzyma telefon z kluczami to sorry

#802 all999

all999
  • 446 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 22:15

I tu jest pies pogrzebany , bo w艂a艣nie tak chcia艂em zrobi膰.
W 3 salonach otrzyma艂em odpowied藕 , 偶e tylko i wy艂膮cznie abo.

Ja przenosi艂em numer z Play Fresh do Orange Free na kart臋 i potem zamawia艂em telefon na orange.pl, wprawdzie zam贸wienie odrzucono ale numer mo偶na przenie艣膰 z karty na abo. Podejrzewam 偶e konsultanci w salonach zwyczajnie k艂amali, by膰 mo偶e maj膮 prowizj臋 od ka偶dej zawartej umowy. Nie wierz臋 w tak膮 niekompetencj臋...

#803 bormac

bormac
  • 78 post贸w
  • Sk膮dSzamoni, PL

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 22:22

Co艣 mi si臋 wierzy膰 nie chce... Z czego mia艂by wynika膰 podwy偶ka? Ze spadku cen waluty? Poza tym, je艣li od jutra mia艂aby by膰 podwy偶ka to na telepolis.pl albo na gsmonline mieliby艣my ju偶 regulaminy nowych promocji.

Co ciekawe - w salonie wycenili mi dzisiaj iPhona za 1049 + VAT podczas gdy na Orange Online minimalna cena to 1099 + VAT. Wi臋c je艣li jutro cena podskoczy o 50-100 z艂 to r贸偶nica nie b臋dzie drastyczna. Ale kierownik salonu wspomnia艂, 偶e cena idzie w g贸r臋 bo jest takie du偶e zainteresowanie tym telefonem. Jutro mam przyj艣膰 spyta膰 o aktualn膮 cen臋. Nie podejrzewam, 偶e pr贸buj膮 co艣 kombinowa膰 z rabatem bo to jest m贸j znajomy.

---------- Wpis dodano o 23:22 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:20 ----------

Na pocieszenie dla tych, kt贸rzy nie mog膮 dosta膰 telefonu: iP 4 to jaka艣 tragedia, po tygodniu u偶ywania mam wi臋cej rys na wy艣wietlaczu, ni偶 przez rok u偶ywania 3GS.

To艣 mnie qurwerty zmartwi艂. A ja nie lubi臋 nosi膰 telefon贸w w jakich艣 "prezerwatywach" :(

#804 corba

corba
  • 242 post贸w
  • Sk膮dBielsko-Bia艂a

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 22:43

Co ciekawe - w salonie wycenili mi dzisiaj iPhona za 1049 + VAT podczas gdy na Orange Online minimalna cena to 1099 + VAT. Wi臋c je艣li jutro cena podskoczy o 50-100 z艂 to r贸偶nica nie b臋dzie drastyczna. Ale kierownik salonu wspomnia艂, 偶e cena idzie w g贸r臋 bo jest takie du偶e zainteresowanie tym telefonem. Jutro mam przyj艣膰 spyta膰 o aktualn膮 cen臋. Nie podejrzewam, 偶e pr贸buj膮 co艣 kombinowa膰 z rabatem bo to jest m贸j znajomy.

---------- Wpis dodano o 23:22 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:20 ----------

To艣 mnie qurwerty zmartwi艂. A ja nie lubi臋 nosi膰 telefon贸w w jakich艣 "prezerwatywach" :(

Nie rysuje si臋 ani mniej ani wi臋cej ni偶 podobne pozosta艂e podobnej budowy dost臋pne na rynku.
U mnie nie ma jaki艣 drastycznych zmian pomimo, 偶e jeszcze nie mam folii.

#805 Sharper

Sharper
  • 10 post贸w
  • Sk膮dOlsztyn, PL

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 22:50

A u mnie status w ko艅cu zmieni艂 si臋 na "wys艂ane"... Logowa艂em si臋 w masterlinku, wysy艂ka posz艂a dzi艣 o 7 rano, zamawia艂em w sobot臋 - wi臋c bardzo dobry czas realizacji :)

#806 qubuch

qubuch
  • 989 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 23:34

tak jak u mnie:]dzisiaj b臋dziemy je mieli:]ale dziwne 偶e masterlink bo nie masterlinka tylko jest dpd:]

#807 Patrykw

Patrykw
  • 580 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 23:42

jak si臋 nie u偶ywa folii albo trzyma telefon z kluczami to sorry

Nigdy nie nosz臋 telefonu w kieszeni z innymi przedmiotami.
Folii nie u偶ywam, poniewa偶 na 3GS'ie przez rok u偶ytkowania, nie pojawi艂a si臋 呕ADNA rysa.

#808 mark74

mark74
  • 116 post贸w
  • Sk膮dKopenhaga DK

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 23:45

Tez mam 3GS i nie ma zadnej rysy na ekranie wiec na 4 tez nie powinno byc,przeciez szklo jest to samo.

#809 Patrykw

Patrykw
  • 580 post贸w

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 00:27

Tez mam 3GS i nie ma zadnej rysy na ekranie wiec na 4 tez nie powinno byc,przeciez szklo jest to samo.

W艂a艣nie nie to samo, skoro na iP4 rysy mam po tygodniu.

#810 bormac

bormac
  • 78 post贸w
  • Sk膮dSzamoni, PL

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 07:31

W艂a艣nie zadzwoni艂em do sklepu Orange.pl i zapyta艂em o podwy偶k臋 - otrzyma艂em informacj臋, 偶e podwy偶ka cen ma by膰 na telefony w salonach Orange, w sklepie internetowych orange.pl cena pozostaje bez zmian.
Pozdr

No to masz kolejn膮 wiarygodn膮 informacj臋 ze sklepu online - bo dzi艣 jak w贸艂 wida膰 偶e 16-ka podro偶a艂a o 200 zl netto!

#811 taken

taken
  • 148 post贸w

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 07:56

W艂a艣nie zadzwoni艂em do sklepu Orange.pl i zapyta艂em o podwy偶k臋 - otrzyma艂em informacj臋, 偶e podwy偶ka cen ma by膰 na telefony w salonach Orange, w sklepie internetowych orange.pl cena pozostaje bez zmian.
Pozdr

No to ku... 艂adnie...
Iphone 4 32GB za 2699,01 z艂
Bez komentarza ku...

#812 cyanide_pl

cyanide_pl
  • 59 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 07:58

Partykw, ja nie wiem co Ty robisz z tym telefonem.. iP4 mam p贸艂tora miesi膮ca, nie u偶ywam 偶adnych folii i wygl膮da jak wyj臋ty z pude艂ka, tyle, 偶e nosz臋 go we wsuwanym etui, jak zreszt膮聽wi臋kszo艣膰 poprzednich telefon贸w. 3G u偶ytkowany identycznie wygl膮da艂 to tym czasie o niebo gorzej (ty艂). A 偶eby porysowa膰 ekran nie przyk艂adaj膮c si臋聽do tego to ju偶聽potrzeba talentu czystej wody..

#813 qubuch

qubuch
  • 989 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 08:38

dla kilnet贸w biz. nie by艂o podwy偶ki:]

#814 corba

corba
  • 242 post贸w
  • Sk膮dBielsko-Bia艂a

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 09:04

No to masz kolejn膮 wiarygodn膮 informacj臋 ze sklepu online - bo dzi艣 jak w贸艂 wida膰 偶e 16-ka podro偶a艂a o 200 zl netto!

Chcia艂bym zobaczy膰 miny tych, kt贸rzy czekali na rzekom膮 obni偶k臋 o 400pln przy abo 99pln... ;]

#815 bormac

bormac
  • 78 post贸w
  • Sk膮dSzamoni, PL

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 09:12

Chcia艂bym zobaczy膰 miny tych, kt贸rzy czekali na rzekom膮 obni偶k臋 o 400pln przy abo 99pln... ;]

Poprawili t臋 cen臋 ju偶 dawno - wi臋c si臋 nie 艂udzi艂em. :)

---------- Wpis dodano o 10:12 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:11 ----------

dla kilnet贸w biz. nie by艂o podwy偶ki:]

Gdzie nie by艂o tej podwy偶ki? Ja widz臋 dla biznesowych cen臋 wy偶sz膮 o 200 netto. Masz jakie艣 inne newsy?

#816 cwir

cwir
  • 17 post贸w

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 09:44

Mo偶e si臋 kto艣 wypowiedzie膰 kto dosta艂 iphonea na przed艂u偶eniu umowy, by艂y jakie艣 specjalne rabaty na niego czy to olali ?

#817 qubuch

qubuch
  • 989 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 10:19

Telefony kom贸rkowe Orange - abonament, mix, karta i internet tutaj nie widz臋 aby co艣 by艂o drozsze od tego co by艂o

#818 Zielony_M

Zielony_M
  • 300 post贸w
  • Sk膮d0-22

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 10:33

Przesy艂ka dotar艂a. Co prawda odebrali rodzice (jutro b臋dzie iP u mnie), ale... ju偶 jest pierwszy WKURW bo z tego co m贸wi膮 na aneksie jest, 偶e b臋d臋 dop艂aca艂 za Korzy艣ci Optymalne, a nie tak jak mnie zapewnia艂 konsultant, 偶e daje mi to jako bonus. Wi臋c abo b臋dzie wynosi膰 163 brutto a nie 139z艂. 呕esz k... co tam za ludzie pracuj膮??!!* Jutro oblookam czy reszta w porz膮dku. *dzwonie do go艣cia, a ten mi m贸wi, 偶e jak nie chc臋 dop艂aca膰 to mog臋 se to wy艂膮czy膰 i od nast臋pnego rachunku nie b臋dzie to zaliczane. @#$%^ z powodu tych korzy艣ci wzi膮艂em tel na 30msc bo stwierdzi艂em, 偶e te 500min to za 2,5 roku nie b臋dzie jako艣 wcale ma艂o. Niby mog臋 anulowa膰 wszystko, ale czy to ma sens? Przesz艂o miesi膮c czeka艂em, a ju偶 jutro mi si臋 ko艅czy umowa.

#819 corba

corba
  • 242 post贸w
  • Sk膮dBielsko-Bia艂a

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 10:40

Mo偶e si臋 kto艣 wypowiedzie膰 kto dosta艂 iphonea na przed艂u偶eniu umowy, by艂y jakie艣 specjalne rabaty na niego czy to olali ?

Go艂y abonament [optymalny z internetem] bez jakichkolwiek dodatkowych rabat贸w/us艂ug.

---------- Wpis dodano o 09:40 ---------- Poprzedni wpis dodano o 09:37 ----------

Przesy艂ka dotar艂a. Co prawda odebrali rodzice (jutro b臋dzie iP u mnie), ale... ju偶 jest pierwszy WKURW bo z tego co m贸wi膮 na aneksie jest, 偶e b臋d臋 dop艂aca艂 za Korzy艣ci Optymalne, a nie tak jak mnie zapewnia艂 konsultant, 偶e daje mi to jako bonus. Wi臋c abo b臋dzie wynosi膰 163 brutto a nie 139z艂. 呕esz k... co tam za ludzie pracuj膮??!!* Jutro oblookam czy reszta w porz膮dku.

*dzwonie do go艣cia, a ten mi m贸wi, 偶e jak nie chc臋 dop艂aca膰 to mog臋 se to wy艂膮czy膰 i od nast臋pnego rachunku nie b臋dzie to zaliczane.

@#$%^ z powodu tych korzy艣ci wzi膮艂em tel na 30msc bo stwierdzi艂em, 偶e te 500min to za 2,5 roku nie b臋dzie jako艣 wcale ma艂o.

Niby mog臋 anulowa膰 wszystko, ale czy to ma sens? Przesz艂o miesi膮c czeka艂em, a ju偶 jutro mi si臋 ko艅czy umowa.

Zawsze mo偶esz z艂o偶y膰 reklamacje [rozmowy s膮 zawsze nagrywane] na to, 偶e zosta艂e艣 wprowadzony w b艂膮d przez konsultanta.

#820 Zielony_M

Zielony_M
  • 300 post贸w
  • Sk膮d0-22

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 11:00

Zawsze mo偶esz z艂o偶y膰 reklamacje [rozmowy s膮 zawsze nagrywane] na to, 偶e zosta艂e艣 wprowadzony w b艂膮d przez konsultanta.

No tak, ale co mog臋 uzyska膰? Za艂atwianie takich spraw zawsze sprawia, 偶e mo偶na osiwn膮膰 :-/
W dodatku kto艣 wspomnia艂, 偶e z tym nagrywaniem rozm贸w to jest zazwyczaj tak, 偶e jej nie udost臋pni膮.

#821 bormac

bormac
  • 78 post贸w
  • Sk膮dSzamoni, PL

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 11:36

Telefony kom贸rkowe Orange - abonament, mix, karta i internet tutaj nie widz臋 aby co艣 by艂o drozsze od tego co by艂o

Tu faktycznie ceny bez zmian, ale w esklepie s膮 wy偶sze. Id臋 za chwil臋 do salonu to sprawdz臋.

#822 bsz

bsz
  • 98 post贸w

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 12:32

Ciesz臋 si臋, 偶e wczoraj przed艂u偶y艂em swoj膮 umow臋 - 200 z艂 zaoszcz臋dzone. W bydgoskim salonie firmowym maj膮 jeszcze modele 32gb.

#823 taken

taken
  • 148 post贸w

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 14:02

Witam Zam贸wi艂em w艂a艣nie iphone 4 32GB pytanko gdzie znajd臋 status swojego zam贸wienia bo nie mog臋 znale藕膰? Bo szukam na stronie orange.pl ale co艣 mi ci臋偶ko idzie... Pozdrawiam

#824 boberek34

boberek34
  • 104 post贸w

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 14:30

To co si臋 dzieje w Orange to 艣miech. Obczaili rynek i podnie艣li ceny. A co tam, przecie偶 Polska to bogaty kraj, wi臋c 200z艂 nie robi na nikim r贸偶nicy. W normalnym pa艅stwie to iP 4 powinien spada膰 z ceny...

#825 bormac

bormac
  • 78 post贸w
  • Sk膮dSzamoni, PL

Napisano 20 pa藕dziernika 2010 - 14:32

Tu faktycznie ceny bez zmian, ale w esklepie s膮 wy偶sze. Id臋 za chwil臋 do salonu to sprawdz臋.

Kamie艅 z serca :)
Po udzieleniu max rabatu cen si臋 nie podnios艂a.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych