Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Uchwyt samochodowy do iPhona 4?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
147 odpowiedzi w tym temacie

#101 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 20:47

Ok:) Fajnie, ze moje info o produkcie pomoglo. Lubie wyszukiwac ciekawostki.

#102 ostell

ostell
  • 49 postów
  • SkądKrakau, Poland

Napisano 24 lipca 2012 - 20:52

Jeszcze raz dziekuję :) jest tego na rynku w cholerę, ale jak się szuka czegoś konkretnego (w tym wypadku z bumperem i "nie szyba") i w dobrym wykonaniu to zaczynają sie "schody". Tu poszedłem na ryzyko i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam

#103 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 20:58

;) Tak to prawda, ze jak sie czegos szuka to jest problem. Wiem bo w poszukiwaniu odpowieniego etui do iPhona stracilam mase czasu:D

#104 multilab

multilab
  • 64 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 13:37

Cześć,

zestaw TomToma zniknął z dystrybucji (jest trudnodostępny), a ja poszukuje jakiegoś zestawu głośnomówiącego do IP4. Czy ktoś ma doświadczenia z zestawem MIO?
iPhone Cradle - Mio Technology
Może możecie polecić coś innego?

pozdrawiam
Piotr.

Ja uzywam tego uchwytu. Jest dość drogi, ale ma dodatkowe opcje jak BT i własny głośnik oraz zasilanie. Bardzo wygodny w użyciu i co najważniejsze można montować telefon w tzw Bamperach itp pokrowcach.

#105 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 lipca 2012 - 07:44

korzysta ktoś z Was z uchwytu Ozaki i może dać jakąś opinię z użytkowania? Tutaj jest w dość atrakcyjnej cenie i zastanawiam się czy nie warto go zakupić Uchwyt samochodowy Ozaki iCarry Unicorn iPhone IH919A sklep apple warszawa

#106 piotrkulpinski

piotrkulpinski
  • 3 postów

Napisano 20 września 2012 - 13:11

Witam, Szukam uchwytu samochodowego do iPhone, który będzie spełniał następujące wymagania: - mocowany zarówno do szyby jak i kokpitu - obrotowa głowica - możliwość podłączenia ładowarki (najlepiej żeby była ona załączona w zestawie) - w miarę atrakcyjny design - cena do 200zł (droższe również biorę pod uwagę) Ktoś może cos polecić?

#107 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 03 października 2012 - 18:44

Witam,

Szukam uchwytu samochodowego do iPhone, który będzie spełniał następujące wymagania:
- mocowany zarówno do szyby jak i kokpitu
- obrotowa głowica
- możliwość podłączenia ładowarki (najlepiej żeby była ona załączona w zestawie)
- w miarę atrakcyjny design
- cena do 200zł (droższe również biorę pod uwagę)

Ktoś może cos polecić?

Znalazlem cos takiego : EXOGEAR ExoMount 2 - World Best Universal Suction Technology Car Mount for iPhone, Smartphone, GPS
Ale nie wiem gdzie to kupic.Bardzo zalezy mi na kolorze bialym.Idealnie by sie komponowal z moim Iphone 5 white :)
Wiem,ze czarny jest w Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac. za 119zl.Wyglada solidnie.
Ktos cos wie gdzie poza Cortland handluje tymi uchwytami?

#108 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 03 października 2012 - 19:00

Ja mam do sprzedania uchwyt tomtom do iP3 i 4. Niebawem /za 3 lub 4 tygodnie/ dostanę iP5 który ma inne mocowanie zasilające. Uchwyt jest dodatkowo zestawem głośnomówiącym oraz ma wspomaganie GPS. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na PW. Moja propozycja to 150 zł + koszty wysyłki. Bardzo dobry stan uchwytu.

#109 qwerty_on

qwerty_on
  • 1 postów

Napisano 03 października 2012 - 19:28

Witaj,
Ja używam HAMA: [url=http://www.nokaut.pl/szukaj/uchwyt-samochodowy-iPhone4.html]uchwyt samochodowy iPhone4 - porównaj ceny - NOKAUT.pl[/url] możesz sprawdzić tutaj, w internecie zawsze taniej ;-)

#110 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 03 października 2012 - 19:37

Witaj,
Ja używam HAMA: uchwyt samochodowy iPhone4 - porównaj ceny - NOKAUT.pl możesz sprawdzić tutaj, w internecie zawsze taniej ;-)

Na bank rysuje iphone

#111 jadrian

jadrian
  • 72 postów

Napisano 14 stycznia 2013 - 13:16

A czy ktoś poleci dobry niekoniecznie drogi uchwyt, ale taki którym można nagrywać filmy z jazdy?

#112 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 stycznia 2013 - 13:21

A czy ktoś poleci dobry niekoniecznie drogi uchwyt, ale taki którym można nagrywać filmy z jazdy?

Z tym może być ciężko, bo na nierównościach, iP ciągle "skacze", przez co obraz jest kiepski, na pewno musisz się rozglądać za uchwytem "krótkim" że tak to nazwę, bo te z długim trzymaniem są po prostu tragiczne.

#113 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 14 stycznia 2013 - 18:17

Ja kupiłem taki: Uchwyty GSM, RTV - Uchwyt dedykowany do telefonu Apple iPhone 4/4S - (link poglądowy, swój kupiłem na allegro), zapłaciłem bodajże 35 zł, czyli niedużo, a uchwyt jak przyczepiłem we wrześniu to do tej pory mocno się trzyma, spełnia swoją funkcję i na dodatek nie zasłania obiektywu przez co możliwe jest nagrywanie filmów.

#114 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 23 stycznia 2013 - 18:41

Witam.

Czy ktoś testował, widział, posiada taki uchwyt ? RAM Mount uchwyt Apple iPhone 5 montaż do szyby (2966239448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ze zdjęć wygląda, że nie powinno być problemów z nagrywaniem filmów. Mocowanie również wygląda na stabilne.
Warto czy nie warto ? A może lepiej się sprawdzają te z mocowaniem do deski ?
Ewentualnie co polecacie ciekawego.

Pozdrawiam.

#115 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 23 stycznia 2013 - 19:19

Witam.

Czy ktoś testował, widział, posiada taki uchwyt ? RAM Mount uchwyt Apple iPhone 5 montaż do szyby (2966239448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ze zdjęć wygląda, że nie powinno być problemów z nagrywaniem filmów. Mocowanie również wygląda na stabilne.
Warto czy nie warto ? A może lepiej się sprawdzają te z mocowaniem do deski ?
Ewentualnie co polecacie ciekawego.

Pozdrawiam.

To polecam - rewelacyjnie sie prezentuje z iPhone 5
U-Grip EX | Osomount

#116 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 23 stycznia 2013 - 19:43

To polecam - rewelacyjnie sie prezentuje z iPhone 5
U-Grip EX | Osomount

A jak wygląda sytuacja z przyczepnością do deski ? Jak wiadomo jedne są pokryte skórą inne plastikowe chropowate. Jedne gładkie a inne plastikowe. Czy to ma znaczenie, czy przyssawka jest tak skonstruowana, że nie ma to dla niej znaczenia.

#117 Dziadek

Dziadek
  • 185 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 19:52

Nie istnieja takie przyssawki. Trzeba uzyc krazka ,ktory przykleja sie do deski.

#118 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 23 stycznia 2013 - 20:04

A jak wygląda sytuacja z przyczepnością do deski ? Jak wiadomo jedne są pokryte skórą inne plastikowe. Jedne gładkie a inne plastikowe. Czy to ma znaczenie, czy przyssawka jest tak skonstruowana, że nie ma to dla niej znaczenia.

Przyssawka tego uchwytu przekleja sie praktycznie do kazdej plaskiej powierzchni.Jest uniwersalna.

#119 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 23 stycznia 2013 - 20:10

A można prosić o jakiegoś linka do krążka ? Abym wiedział o czym rozmawiamy :)

#120 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 stycznia 2013 - 09:37

Ja do 5-tki jak i do poprzednich 4 i 3gs'a kupiłem https://buy.garmin.c...p.do?pID=128036 dopasowany - nic się nie rysuje świetnie siedzi. Jakiś czas temu kupiłem U-Gripa - bo tego od Garmina (wcześniej był to uchwyt Navigona) nie było - ten U-Grip jest dobry ale trzyma telefon tylko po środku - tapowanie w górnej części ekranu podczas jazdy sprawia, że telefon się przechyla i może wyskoczyć z tych uchwytów... trochę niebezpieczne.

#121 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 28 stycznia 2013 - 20:06

ciekawe rozwiązanie, bawił się ktoś takim chwytakiem ?
Clingo Mobile Mount.mov - YouTube
ŻELOWY UCHWYT SAMOCHODOWY CLINGO - SZYBA + KOKPIT (2953455395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kupiłem, zobaczymy jak się będzie spisywało.

#122 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 12 lutego 2013 - 18:37

jak dla mnie rewelka, czegoś takiego szukałem

#123 marshand

marshand
  • 33 postów
  • SkądWawa

Napisano 13 lutego 2013 - 09:55

ciekawe rozwiązanie, bawił się ktoś takim chwytakiem ?
Clingo Mobile Mount.mov - YouTube
ŻELOWY UCHWYT SAMOCHODOWY CLINGO - SZYBA + KOKPIT (2953455395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej....

Hejka.
Kupiłem ten uchwyt, polecam. Jestem z niego zadowolony.

#124 Luccio

Luccio
  • 16 postów
  • SkądŁuków

Napisano 14 lipca 2013 - 15:37

Witam, chcę używać swojego iPka 4s w aucie jako kamera-rejestrator wydarzeń na drodze. Potrzebuję stabilny uchwyt, który nie będzie zasłaniał tylnej kamerze widoku oraz po zamontowaniu nie zasłoni właśnie samej kamery w iPhonie. Cena najlepiej do 100zł ale jeśli warto będzie dołożyć to się dołoży. Z góry dzięki!

#125 merida

merida
  • 41 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 17 lipca 2013 - 22:52

ORYGINALNY UCHWYT GRIFFIN IPHONE 3 4 5 GALAXY S2 (3389102457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupiłem 2 sztuki i nie polecam. Jedna jeszcze się nie rozleciała,ale system mocowania do szyby nie sprawdza się jak powinien, więc używam dodatkowego mocowania na kleju. Ogólnie fajny, ale niestety badziew.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych