No i wybiliście koledze z głowy Sony Vaio, dlaczego? Seria E była by świetnym wyborem. Po pierwsze mocniejsza konfiguracja, której w Macbooku mieć nie będziesz, cenowo jest dużo przystępniejszy. Lapki Sony mogą pochwalić się awaryjnością na poziomie 15% w ciągu 4 lat używania. Jeśli chcesz coś mniejszego to kup coś z serii EA
Tylko seria E to nie ten poziom jakościowy co apple, jakby tak seria Z, to już brzmi lepiej.

moja dziewczyna kupiła sobie Vaio jakiś rok temu może trochę więcej i bardzo żałuje (zresztą ona chyba również) że podczas wybierania laptopa nie byłem bardziej stanowczy aby kupić MB White a był wtedy w promocji w media za niecałe 3000pln

moja dziewczyna kupiła sobie Vaio jakiś rok temu może trochę więcej i bardzo żałuje (zresztą ona chyba również) że podczas wybierania laptopa nie byłem bardziej stanowczy aby kupić MB White a był wtedy w promocji w media za niecałe 3000pln  

Przecież to ma być (jego) PIERWSZY laptop Apple, więc nie ma innego wyjścia jak zakup
 Przecież to ma być (jego) PIERWSZY laptop Apple, więc nie ma innego wyjścia jak zakup