Dzięki, w końcu jakieś normalne, pomocne posty są a nie tego typu że chłopak chce poszpanować. Nie powinno ich to obchodzić jakie fundusze są przeznaczone z mojej strony na laptopa. Co do tego że nikt nie miałem Maca w łapie to prawda, a do tego użytkownika, to jak to było jak sam poraz pierwszy kupowałeś maka? Sam sobie uzasadniales ze chcesz zaszpanowac tak jak mi?
Do tematu: Z tym monitorem zewnętrznym tez troche lipa, nie dokupie monitora do akademika badz stancji i nie bede go ze soba targal wszedzie a w domu przeciez bede tylko na weekendy. Chwalicie bardzo tego 13.3", musialbym gdzies go zobaczyc, jak wyglada bo ciagle mi sie wydaje ze to jednak jest malo komfortowe.
Pomierzylem troche, wyobrazilem sobie i wcale nie jest taki maly ten 13.3". Za 1,5 tyg. bede w szczecinie to moze do mediamarkt pojde zobacze co i jak.
W media sam z siebie to tam nie specjalnie skumasz o co chodzi, a ludzi od maców próżno tam szukać.
Jak by ci się chciało kopnąć nad morze w kierunku Świnoujścia, to możesz wpaść na Wolin dam ci się pobawić i pokażę ci to & owo na mojej 15.
pzdr. Łukasz