Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bumper za darmo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
711 odpowiedzi w tym temacie

#51 krasnalek

krasnalek
  • 64 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 12:55

Haha w takim razie Ty czytasz wiec masz troche rozumku w glowce :D haha gratuluje osiagniec...

#52 evilboy

evilboy
  • 885 postów
  • SkądTokyo/Japan

Napisano 21 lipca 2010 - 12:59

a dziekuje, rowniez gratuluje

#53 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 23 lipca 2010 - 14:35

No i jest

Apple - iPhone 4 - Case Program

Narazie tylko dla amerykancow :/

#54 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 23 lipca 2010 - 14:50

Nie tylko... Aczkolwiek Polski nie ma. Ps. Francja jest :)

#55 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 23 lipca 2010 - 15:06

hmm nie widze tej apli w moim apptore :/

#56 baron231

baron231
  • 97 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 23 lipca 2010 - 15:43

Ja aplikacje pobrałem z czystej ciekawości (wiadomo że nie ma polski...) ale po tapnięciu get started i wpisaniu hasła pojawia mi się "we are unable to process your reqest. Try again leater" wszyscy się pewnie tak na nią rzucili że serwery nie dają rady.... albo coś:P a tak odbiegając od tematu może byśmy się zastanowili jak te bumpery zdobyć?? może podać adres znajomego w Londynie albo innej Irlandii i potem by je nam odesłał...

#57 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 23 lipca 2010 - 16:43

No niezły plan. Pasuje tylko kogoś załatwić, moglibyśmy wszyscy na 1 adres zamówić, a potem by nam rozesłał. Ktoś by się pisał na takie coś?

#58 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów
  • SkądBournemouth / Łódź / Planeta

Napisano 23 lipca 2010 - 16:47

Ja mogę pomóc. Mieszkam w UK. Swojego Bumper'a zamówiłem już :-) inne te fiuterały mnie nie rajcowały w ogóle. Ale znając życie tego Bumpera też syzbko wywale :-)

#59 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 23 lipca 2010 - 18:53

Tez zamowilem, miesiac czekania lol

#60 zYx

zYx
  • 85 postów
  • SkądEU

Napisano 23 lipca 2010 - 22:42

No i jest

Apple - iPhone 4 - Case Program

Narazie tylko dla amerykancow :/

Nie tylko. Mieszkam w UK i tu też dają oraz w paru innych krajach. Nie to, że chce, bo to chamstwo, że obudowami naprawiają "spięcie grip" (ja to tak nazywam, bo to nie ma nic wspólnego z zakrywaniem anten)

Zamówiłem Belkina SHIELD MICRA Clear. Nigdy nie nosiłem coverów i nigdy nie będę nosił, a na pewno nie ten plastikowy belkina. Biorę bo dają :]

Ja mam tzw "reception problem" (zresztą jak każdy, tylko ze jeszcze o tym nie wiedzą) i jedyny zderzak/obudowa jako mógłbym nosić to ElementCASE

#61 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 23 lipca 2010 - 22:56

Powiedzial mi Pankracy w piatek ze to kwestia softu ... siedz w tym tokjo i ogladaj dyrektora hałsa kulawego ... tyle z toba pogadalem ;-)

Jak juz to Tokio :)

#62 zYx

zYx
  • 85 postów
  • SkądEU

Napisano 23 lipca 2010 - 23:04

Powiedzmy sobie szczerze, że spada tylko w miejscach o słabym zasięgu. Fakt jest to zabawna przypadłość - ale od kiedy o tym wiem (od początku) celowo chwytam za to miejsce rozmawiając (nawet w windzie etc, gdzie sygnał jest słaby i tak bez niczego) i nigdy połączenia ani nie zerwało, ani nie przerywało - zero problemów. Stąd moje zdanie - problem jest wybujały.

Wybujały mówisz?

Poczekamy zobaczymy :]

Co ważniejsze, że ludzie zapominają, że ten death grip nie ma nic wspolnego z zakrywaniem telefonu. W iPhone 4 wystarczy to "zwarcie" czyli dotknięcie.

Ci co twierdzą, że to "wybujały" problem to albo nie chcą się przyznać (tzw. fanboys ;P) lub jeszcze nie doświadczyli tej przyjemności utraty zasięgu, rozłączeń rozmów, obniżenia jakości rozmowy od razu po dotknięciu tego punktu na telefonie.

Strata zasięgu to jeszcze mnie tak nie wkur*** ale same rozłączenia z siecią, niemożliwość ustanowień połączeń, czy rozłączanie samego połączenia.

Każdy iPhone 4 wyprodukowany do dziś jest taki sam. Swojego wymieniałem w ten poniedziałek i co? To samo :]. Kumpel też ma ip4 i TEŻ ma ten problem.

Oczywiście tam gdzie jest dobry zasięg nie jest to zauważalne, ale problem z hardware istnieje czy w to wierzycie czy nie :].

#63 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 24 lipca 2010 - 00:50

Wybujały mówisz?

Ci co twierdzą, że to "wybujały" problem to albo nie chcą się przyznać (tzw. fanboys ;P) lub jeszcze nie doświadczyli tej przyjemności utraty zasięgu, rozłączeń rozmów, obniżenia jakości rozmowy od razu po dotknięciu tego punktu na telefonie.

Strata zasięgu to jeszcze mnie tak nie wkur*** ale same rozłączenia z siecią, niemożliwość ustanowień połączeń, czy rozłączanie samego połączenia.

No tak właśnie mówię, i wcale nie twierdzę, że ten punkt nie reaguje na dotknięcie - owszem, reaguje.
Na nieszczęście mam internet, bo tak bym żył w błogiej nieświadomości tego problemu, a co by było mało, cieszył się i radował, że mam zasięg na działce - na której to na 3GS mogę o tym pomarzyć. Ostatnio właśnie tam siedziałem i mogłem spokojnie pisać i dzwonić i tylko obserwowałem z radością, jak dziewczyna stara się wysłać smsa (z mojego 3GS) pisząc, a potem opierając go o różne rzeczy, żeby złapał zasięg, bo w ręce natychmiast go gubił.
I w tym miejscu owszem, dotknięcie punktu ubija zasięg, no i co, skoro 3GS i tak go nie ma wcale?

Poza tą ewidentną działkową dziurą zasięgową łapałem ten punkt podczas wielu wielu rozmów, jadąc, idąc, między żelbetowymi ścianami bloku, w mieście i poza nim, etc etc i ANI razu mimo usilnych prób nie zerwało połączenia, nie rwało, nie było kompletnie żadnej reakcji. Więc cóż, przykro mi, że przebywasz w miejscu gdzie operator? sztucznie podbija zasięg, czy tam mieszkasz w piwnicy czy gdzie - nie wiem, w normalnych warunkach telefon działa prawidłowo nawet po zasłonięciu punktu. Żeby było jasne, nie trzymam telefonu rozmawiając cała ręką w śmiertelnym uścisku bo to 1) nienaturalne 2) niewygodne 3) jak tak serio ktoś trzyma tel, to niech sobie kupi taki z wysuwaną antenką.

Nudzi mnie już trochę wałkowanie tego problemu... Mi wszytko działa, telefon jest genialny, zasięg jest lepszy niż w 3GS i jedyne co z nim zrobię, to wymienię na białasa. A to, że ma ten felerny punkt - trudno, nauczą się, żeby nie zaznaczać takich miejsc, kreskami albo robić je u góry gdzie nikt nie łapie (chociaż i tacy się znajdą pewnie) i iPhone 5 będzie tego pozbawiony. (ale luz, zrobią inny błąd, o którym będzie można pisać telenowele)

#64 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 24 lipca 2010 - 01:49

Zamówiłem sobie tego na dole ostatniego, dokładnie tego: YouTube - Speck PixelSkin HD iPhone 4!
Wygląda fajnie, lepiej nawet niż bumper :) Co mnie zmartwiło... Planowana data dostawy... Przed 22. września O.o

#65 transikk

transikk
  • 118 postów

Napisano 24 lipca 2010 - 22:00

ł, że mam zasięg na działce

A,poradnk działkowicza prenumerujesz:D
grubo kolego ,GRUBO:D

#66 zabiel

zabiel
  • 357 postów
  • SkądEdinburgh / Żory

Napisano 25 lipca 2010 - 21:22

Ja dzisiaj dostalem maila ze do 3 dni przyjdzie bumper do domu

#67 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 25 lipca 2010 - 21:36

LOL ja tez własnie dostałem mejla że został wysłany xD

#68 eonium

eonium
  • 15 postów

Napisano 26 lipca 2010 - 07:50

Mi cały czas wyskakuje wiadomosc w itunes ze przedmiot którego szukam nie moze byc odnaleziony

#69 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów

Napisano 26 lipca 2010 - 16:36

Mi cały czas wyskakuje wiadomosc w itunes ze przedmiot którego szukam nie moze byc odnaleziony

W jakim jesteś sklepie zarejestrowany?

PS
Mi również przyszedł email że 3 do 5 dni zajmie im dostarczenie Bumpera. Całkiem fajnie, bo wcześniej pisali 3-5 tygodni :-)

#70 Meo

Meo
  • 409 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 lipca 2010 - 16:54

@kleskus Tym się nie martw, ostatnio dostałam maila, że paczka z Korei będzie u mnie w ciągu miesiąca, a doszła w ciągu trzech dni. ;) Gorzej, że wiele osób zamawia te darmowe futerały, wrzuca je do szuflady i nigdy ich nie użyje, a wiele osób czeka i się doczekać nie może, właśnie przez takich chciwych ludzi.

#71 ghty

ghty
  • 136 postów
  • SkądBournemouth

Napisano 28 lipca 2010 - 09:14

Wlasnie otrzymalem moj Bumper w ramach iPhone 4 Case Program. Przyszedl poczta przed chwila :)

#72 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 28 lipca 2010 - 10:10

A nie wiesz skad? wyslane przez apple uk, czy z Chin ? xD i kiedy dostales mejla z info ze zostal wyslany?

#73 ghty

ghty
  • 136 postów
  • SkądBournemouth

Napisano 28 lipca 2010 - 10:17

Maila dostalem w niedziele ze przeslylka bedzie w ciagu 3 - 5 dni biznesowych, a bumper wrazie niedostarczenia mial zostac zwrocony do: syncreon technology Watling Street Logix Park Hinckley LE10 3HZ United Kingdom

#74 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 28 lipca 2010 - 10:18

Ok dzieki, tez dostalem mejla w niedziele, pewnie dzis przyjdzie...

#75 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów

Napisano 28 lipca 2010 - 15:40

Wlasnie otrzymalem moj Bumper w ramach iPhone 4 Case Program. Przyszedl poczta przed chwila :)

O fajnie, bo ja też jestem z Bournemouth. Boscombe, może będzie w skrzynce jak z roboty wróce. :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych