Bumper za darmo
Napisano 21 lipca 2010 - 12:55

Napisano 21 lipca 2010 - 12:59
Napisano 23 lipca 2010 - 14:35
Napisano 23 lipca 2010 - 14:50

Napisano 23 lipca 2010 - 15:06
Napisano 23 lipca 2010 - 15:43

Napisano 23 lipca 2010 - 16:43
Napisano 23 lipca 2010 - 16:47
Napisano 23 lipca 2010 - 18:53
Napisano 23 lipca 2010 - 22:42
No i jest
Apple - iPhone 4 - Case Program
Narazie tylko dla amerykancow :/
Nie tylko. Mieszkam w UK i tu też dają oraz w paru innych krajach. Nie to, że chce, bo to chamstwo, że obudowami naprawiają "spięcie grip" (ja to tak nazywam, bo to nie ma nic wspólnego z zakrywaniem anten)
Zamówiłem Belkina SHIELD MICRA Clear. Nigdy nie nosiłem coverów i nigdy nie będę nosił, a na pewno nie ten plastikowy belkina. Biorę bo dają :]
Ja mam tzw "reception problem" (zresztą jak każdy, tylko ze jeszcze o tym nie wiedzą) i jedyny zderzak/obudowa jako mógłbym nosić to ElementCASE
Napisano 23 lipca 2010 - 22:56
Jak juz to TokioPowiedzial mi Pankracy w piatek ze to kwestia softu ... siedz w tym tokjo i ogladaj dyrektora hałsa kulawego ... tyle z toba pogadalem ;-)

Napisano 23 lipca 2010 - 23:04
Wybujały mówisz?Powiedzmy sobie szczerze, że spada tylko w miejscach o słabym zasięgu. Fakt jest to zabawna przypadłość - ale od kiedy o tym wiem (od początku) celowo chwytam za to miejsce rozmawiając (nawet w windzie etc, gdzie sygnał jest słaby i tak bez niczego) i nigdy połączenia ani nie zerwało, ani nie przerywało - zero problemów. Stąd moje zdanie - problem jest wybujały.
Poczekamy zobaczymy :]
Co ważniejsze, że ludzie zapominają, że ten death grip nie ma nic wspolnego z zakrywaniem telefonu. W iPhone 4 wystarczy to "zwarcie" czyli dotknięcie.
Ci co twierdzą, że to "wybujały" problem to albo nie chcą się przyznać (tzw. fanboys ;P) lub jeszcze nie doświadczyli tej przyjemności utraty zasięgu, rozłączeń rozmów, obniżenia jakości rozmowy od razu po dotknięciu tego punktu na telefonie.
Strata zasięgu to jeszcze mnie tak nie wkur*** ale same rozłączenia z siecią, niemożliwość ustanowień połączeń, czy rozłączanie samego połączenia.
Każdy iPhone 4 wyprodukowany do dziś jest taki sam. Swojego wymieniałem w ten poniedziałek i co? To samo :]. Kumpel też ma ip4 i TEŻ ma ten problem.
Oczywiście tam gdzie jest dobry zasięg nie jest to zauważalne, ale problem z hardware istnieje czy w to wierzycie czy nie :].
Napisano 24 lipca 2010 - 00:50
Wybujały mówisz?
Ci co twierdzą, że to "wybujały" problem to albo nie chcą się przyznać (tzw. fanboys ;P) lub jeszcze nie doświadczyli tej przyjemności utraty zasięgu, rozłączeń rozmów, obniżenia jakości rozmowy od razu po dotknięciu tego punktu na telefonie.
Strata zasięgu to jeszcze mnie tak nie wkur*** ale same rozłączenia z siecią, niemożliwość ustanowień połączeń, czy rozłączanie samego połączenia.
No tak właśnie mówię, i wcale nie twierdzę, że ten punkt nie reaguje na dotknięcie - owszem, reaguje.
Na nieszczęście mam internet, bo tak bym żył w błogiej nieświadomości tego problemu, a co by było mało, cieszył się i radował, że mam zasięg na działce - na której to na 3GS mogę o tym pomarzyć. Ostatnio właśnie tam siedziałem i mogłem spokojnie pisać i dzwonić i tylko obserwowałem z radością, jak dziewczyna stara się wysłać smsa (z mojego 3GS) pisząc, a potem opierając go o różne rzeczy, żeby złapał zasięg, bo w ręce natychmiast go gubił.
I w tym miejscu owszem, dotknięcie punktu ubija zasięg, no i co, skoro 3GS i tak go nie ma wcale?
Poza tą ewidentną działkową dziurą zasięgową łapałem ten punkt podczas wielu wielu rozmów, jadąc, idąc, między żelbetowymi ścianami bloku, w mieście i poza nim, etc etc i ANI razu mimo usilnych prób nie zerwało połączenia, nie rwało, nie było kompletnie żadnej reakcji. Więc cóż, przykro mi, że przebywasz w miejscu gdzie operator? sztucznie podbija zasięg, czy tam mieszkasz w piwnicy czy gdzie - nie wiem, w normalnych warunkach telefon działa prawidłowo nawet po zasłonięciu punktu. Żeby było jasne, nie trzymam telefonu rozmawiając cała ręką w śmiertelnym uścisku bo to 1) nienaturalne 2) niewygodne 3) jak tak serio ktoś trzyma tel, to niech sobie kupi taki z wysuwaną antenką.
Nudzi mnie już trochę wałkowanie tego problemu... Mi wszytko działa, telefon jest genialny, zasięg jest lepszy niż w 3GS i jedyne co z nim zrobię, to wymienię na białasa. A to, że ma ten felerny punkt - trudno, nauczą się, żeby nie zaznaczać takich miejsc, kreskami albo robić je u góry gdzie nikt nie łapie (chociaż i tacy się znajdą pewnie) i iPhone 5 będzie tego pozbawiony. (ale luz, zrobią inny błąd, o którym będzie można pisać telenowele)
Napisano 24 lipca 2010 - 01:49
Wygląda fajnie, lepiej nawet niż bumper

Napisano 24 lipca 2010 - 22:00
ł, że mam zasięg na działce
A,poradnk działkowicza prenumerujesz:D
grubo kolego ,GRUBO:D
Napisano 25 lipca 2010 - 21:22
Napisano 25 lipca 2010 - 21:36
Napisano 26 lipca 2010 - 07:50
Napisano 26 lipca 2010 - 16:36
Mi cały czas wyskakuje wiadomosc w itunes ze przedmiot którego szukam nie moze byc odnaleziony
W jakim jesteś sklepie zarejestrowany?
PS
Mi również przyszedł email że 3 do 5 dni zajmie im dostarczenie Bumpera. Całkiem fajnie, bo wcześniej pisali 3-5 tygodni :-)
Napisano 26 lipca 2010 - 16:54

Napisano 28 lipca 2010 - 09:14

Napisano 28 lipca 2010 - 10:10
Napisano 28 lipca 2010 - 10:17
Napisano 28 lipca 2010 - 10:18
Napisano 28 lipca 2010 - 15:40
Wlasnie otrzymalem moj Bumper w ramach iPhone 4 Case Program. Przyszedl poczta przed chwila
O fajnie, bo ja też jestem z Bournemouth. Boscombe, może będzie w skrzynce jak z roboty wróce. :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych