Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bumper za darmo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
711 odpowiedzi w tym temacie

#101 zul646

zul646
  • 46 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 15:38

Podoba mi się ta argumentacja. Mój iPhone 4 działa dobrze = problem nie istnieje. Jak ktoś mieszka w miejscu, gdzie jest słaby zasięg to ten bumper może się naprawdę przydać. I żeby nie było - mieszkam jakieś 5 km od centrum Poznania, a i tak zasięg nadajników 3G Orange jest u mnie do dupy. I faktycznie jak za darmo to trzeba brać ;) Wydałem już łącznie tyle siana na sprzęt Apple, że na pewno nie zbiednieją znacznie jak mi dadzą tego bumpera ;)

#102 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów
  • SkądBournemouth / Łódź / Planeta

Napisano 22 sierpnia 2010 - 16:09

Nawet jak jest mega gówniany zasięg tam gdzie jesteś, to jak iPhone 4 ten zasięg ma to działa. Żeby nie było OT to ja mam wrażenie, że po kilku tygodniach korzystania z Bumpera produkt się 'rozciągnął'. Jest jakby 'luźny' teraz na telefonie :/

#103 zul646

zul646
  • 46 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 18:04

Ok, bo widzę, że tak jak jeszcze nie dawno była masa ludzi twierdząca, że z iPhone'a 4 w ogóle nie da się dzwonić, tak teraz pojawia się kolejna grupa ekspertów, która twierdzi, że problem nie istnieje w ogóle. Jeżeli ktoś ma słaby zasięg i zakryje ręką lewą stronę telefonu, następuje redukcja sygnału. Jest to udokumentowane, potwierdzone, nawet przez Świętego Steve'a. Zaznaczam - jeżeli ktoś ma już i tak słaby zasięg. Ja mam właśnie słaby zasięg. W domu. A więc będę miał słaby zasięg siłą rzeczy stosunkowo często. Mimo iż nie jestem w stanie stwierdzić na pewno, że będę miał problemy, to z dużą dozą prawdopodobieństwa tak właśnie będzie, zwłaszcza, że zawsze trzymam telefon w lewej ręce. Po to są te cholerne bumpery, żeby je brać, a nie wstydzić się bo "typowy polaczek" i kilku gościom na forum działa idealnie (wiadomo, że większość ludzi nie będzie miała problemów). Biuro mam w centrum, więc w pracy problemów nie będzie, ale mimo wszystko dobrze byłoby mieć tego bumpera tak na wszelki wypadek....

#104 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 18:29

Ok, bo widzę, że tak jak jeszcze nie dawno była masa ludzi twierdząca, że z iPhone'a 4 w ogóle nie da się dzwonić

Gdzie?

Jeżeli ktoś ma słaby zasięg i zakryje ręką lewą stronę telefonu, następuje redukcja sygnału. Jest to udokumentowane, potwierdzone, nawet przez Świętego Steve'a. Zaznaczam - jeżeli ktoś ma już i tak słaby zasięg. Ja mam właśnie słaby zasięg. W domu. A więc będę miał słaby zasięg siłą rzeczy stosunkowo często. Mimo iż nie jestem w stanie stwierdzić na pewno, że będę miał problemy, to z dużą dozą prawdopodobieństwa tak właśnie będzie, zwłaszcza, że zawsze trzymam telefon w lewej ręce.

Poczytaj tutaj: http://myapple.pl/wi...tfonem"-43.html

Po to są te cholerne bumpery, żeby je brać, a nie wstydzić się bo "typowy polaczek"...

Tak typowy 'polaczek', brać jak darmo, kombinować, kłócić się, pyszczyć, ukraść - niestety posiadamy te wady jako naród. Mnie wkurzają, ale nic zrobić nie mogę. A bumpery i inne im podobne są po to, aby zamknąć jadaczki tym co najwięcej pyskują, często nie mając możliwości nawet korzystania z iPhone 4. A argumenty typu, że 'firma nie zbiednieje jak da bumpera' są dla mnie po prostu głupie. Po to jest firma, żeby zarabiać kasę, bo inaczej to jest instytucja charytatywna.

Biuro mam w centrum, więc w pracy problemów nie będzie, ale mimo wszystko dobrze byłoby mieć tego bumpera tak na wszelki wypadek....

Tak na - wypadek- gdy upadnie, może się podrapać czy zniszczyć. Z tym, że jeżeli tak dba się o tego typu sprzęt to chyba potrzebujący kupi jakieś etui.

Tym samym kończę OT i skupiam się jedynie na dyskusji związanej z bumperem.

Pozdrawiam

#105 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 22 sierpnia 2010 - 18:36

TigerStyle... Pisales ze się trochę rozciagnal, często go sciagasz?

#106 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 18:53

TigerStyle... Pisales ze się trochę rozciagnal, często go sciagasz?

Właściwie go nie zdejmuje. Ale ma luzy przy 'lock' button i po prostu lata. Spodziewałbym się, że guma się rozciąga, ale to jest ramka z plastiku wraz z gumą więc powinno być okej. Pierwsze wrażenie mnie mile zaskoczyło, ale teraz, po kilku tygodniach, mam wrażenie, iż jest to raczej bubel :-)

#107 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 sierpnia 2010 - 19:53

Tak typowy 'polaczek', brać jak darmo, kombinować, kłócić się, pyszczyć, ukraść - niestety posiadamy te wady jako naród. Mnie wkurzają, ale nic zrobić nie mogę. A bumpery i inne im podobne są po to, aby zamknąć jadaczki tym co najwięcej pyskują, często nie mając możliwości nawet korzystania z iPhone 4. A argumenty typu, że 'firma nie zbiednieje jak da bumpera' są dla mnie po prostu głupie. Po to jest firma, żeby zarabiać kasę, bo inaczej to jest instytucja charytatywna.

Zapomniałeś, że typowy "polaczek", weźmie 2 i jednego sprzeda na allegro ;).

#108 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 22 sierpnia 2010 - 19:57

2 bumpery? Nie da się...

#109 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 20:00

Eee tam jeszcze nie wiemy jak, ale wezmą i dwa i bedzie wystawione na Allegro jako 3 :-)

#110 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 sierpnia 2010 - 19:46

Dokładnie ;)

2 bumpery? Nie da się...

Co się nie da. Polak wszystko potrafi :D

#111 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 24 sierpnia 2010 - 00:09

Hehe narazie Polakowi trudno jednego dostać, a co dopiero 2 ^^

#112 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów

Napisano 24 sierpnia 2010 - 10:26

Hehe narazie Polakowi trudno jednego dostać, a co dopiero 2 ^^

Eee tam trudno. Dawid Szypulski z myapple.pl przesłał na mój adres w UK i ja mu dzisiaj wysyłam :-)

#113 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 24 sierpnia 2010 - 10:51

Wiec latwo nie jest :P tez jeden z uzytkownikow tego forum podal moj adres, zamowil dzien po mnie tylko ze nie bumpera, do dzis nie widac a nie slychac :/

#114 TigerStyle

TigerStyle
  • 1 385 postów

Napisano 24 sierpnia 2010 - 11:06

Ja swojego dostałem w 3 dni. Dawid zamówił, jakies 2 tygdonie po mnie i szedł bumber równo 3 tygodnie do mnie.

#115 Wojtasio

Wojtasio
  • 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 27 sierpnia 2010 - 08:35

Mam takie skromne pytanie. Po kliknięciu na link podany w tym poście wyświetla mi się coś takiego: THE ITEM YOU ARE LOKING FOR CANNOT BE FOUND.TO TRY AGAIN, SEARCH OR SHOP THE ITUNES STORE. Jak mam zamówić ten bumper??

---------- Wpis dodano o 09:35 ---------- Poprzedni wpis dodano o 08:39 ----------

W Erze bumperów nie ma. Nikt nawet o czymś takim nie słyszał hehehe

#116 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 27 sierpnia 2010 - 08:38

Mam takie skromne pytanie. Po kliknięciu na link podany w tym poście wyświetla mi się coś takiego: THE ITEM YOU ARE LOKING FOR CANNOT BE FOUND.TO TRY AGAIN, SEARCH OR SHOP THE ITUNES STORE. Jak mam zamówić ten bumper??

---------- Wpis dodano o 09:35 ---------- Poprzedni wpis dodano o 08:39 ----------

W Erze bumperów nie ma. Nikt nawet o czymś takim nie słyszał hehehe

Nie zamówisz w Polsce? Zmień sklep na UK, FR, może też DE i wtedy zamówi - oczywiście się przeprowadź tam, gdzie go zamówisz na chwilę, PL nie obsługują.

#117 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 27 sierpnia 2010 - 08:51

Wojtasio... sprawa z bumperami zalatwiana jest pomiedzy apple i klientem, w mojej sieci tez nic nie wiedza... jak wyzej muszisz wyslac na adres gdzie iphone wyszedl oficjalnie, nie masz znajomego w uk?

#118 Wojtasio

Wojtasio
  • 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:03

Pojawiła się właśnie możliwość zamówienia z polskiej strony :)

#119 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:18

Ale rozumiem, że można mieć konto w US Appstore i z niego pobrać iPhone free case programme i zamówić do Pl, czy trzeba mieć polskie konto w appstore i z niego pobrać pogram i dopiero zamawiać?

#120 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:22

U nas jak zwykle wszystko pokomplikowali :-D
Apple (Polska) - iPhone 4 - Program bezpłatnych etui

#121 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:27

lol opaska-zderzak!! hahaha

#122 xMaGiKx

xMaGiKx
  • 263 postów
  • SkądPL

Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:32

Te polska telefonia obejmuje wszystkie polskie sieci tak? Miła niespodzianka, że taki wybór tego jest :) o tym nie wiedziałem

#123 skc

skc
  • 925 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 03:54

CZy ktoś sie orientuje ile trzeba czekać na bumper w uk czy ie?

#124 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 28 sierpnia 2010 - 09:02

Witam Wczoraj chciałem coś kombinować z załatwieniem darmowy bumperów od znajomych z zagranicy a tu niespodzianka, w Polsce też się da, wypelnilem wszystkie kroki, podalem dane itp itp i bez problemowo udało mi się zamówić, dostałem kod zamówienia i chyba pozostaje czekać. Jaki jest realny czas oczekiwania, bo na stronie pisze 4-6 tygodni :D Dostał już ktoś z Was, jak to wygląda w praktyce? Pozdrawiam

#125 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 09:36

Tak, biorac pod uwage, ze od wczoraj jest program bumperow dostepny w Polsce, to zapewne ze 100 tys. osób już dostało do dzisiaj :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych