@ClassicGOD , mógłbyś powiedzieć o co chodzi z tym wbudowanym HotSpot Wi-fi ?
Galaxy S moze sluzyc jako Hotspot Wi-Fi dla maxymalnie 5 urzadzen - wystarczy zaznaczyc opcje w menu choc teelfon wtedy po 2h padnie jezeli nie podlaczymy go do ladowarki.
@ClassicGOD widzę, że sam jesteś posiadaczem Galaxy a piszesz że IP 4 to nie wiadomo co, to dlaczego nie dołożyłeś "trochę" i nie kupiłeś iPhone'a? Może dlatego ze się go chyba nie doczekamy w Polsce... A poza tym nie mów, że to maluszek bo na pewno są to telefony z najwyższej półki...Ja napisałem tylko swoje zdanie. Po tym co się czyta o iPhonie i jego wadach oraz cenie (nawet w Play jest bardzo wysoka) to raczej nie kupił bym tego urządzenia . Te zalety które wymieniłeś nie są dla mnie warte różnicy pomiędzy Galaxy którego można kupić za 1 zł a iPhonem który najtaniej w Play'u kosztuje 3300zł dla użytkowników indywidualnych nawet te 2000zl dla firm... Dlatego uważam, że stosunek jakości i ceny jest tutaj bardzo dobry czego niestety nie można powiedzieć o Iphonie:/ a szkoda bo gdyby kosztował mniej myślę, że w tedy bym się nie zastanawiał
)
iPhona 4 kupuje jak tylko pojawi sie oficjalnie w polsce. Kupilem Galaxy S bo po aferach z iPhone 4 i ludziach wyslawiajacych Androida postanowilem sobie sprawic najlepszy telefon z takowym na rynku (cena nie grala roli) - i musze powiedziec ze troche zaluje wyboru. Ceny w Play i Plusie to jest nic innego jak pokaz dobrego humoru ze strony tych operatorow i nie powinno sie ich traktowac powaznie.
Z maluszkiem natomiast to mial byc dowcip
iPhone 4 droższy o 600 zł od Galaxy S? Gdzie?
Samsung kosztuje ok 1800 zł, iPhone 4000 zł. Oczywiście mówię o normalnych sklepach. Bo jeśli ktoś kupuje za granica to równie dobrze może kupić na Allegro.
Poza tym, Galaxy S można trzymać równie dobrze prawą jak i lewą ręką 
Samsung Galaxy S - 1800 +
szybka karta 8gb 120pln = 1920pln
iPhone 4 16GB - 499funtow (cena zawiera 17,5% Vatu wiec odejmujemy te 17,7% Vatu i dodajemy Polskie 22% co po dzisiejszym kursie daje...) = 2523,20
Roznica: 603,20 pln
Ale oczywiscie polski dystrybutor bedzie z nas zdzieral co nie zmienia faktu ze to jest prawdziwa roznica w cenie. Samsung Galaxy S kosztowal ponad 2500 za wersje 8GB zaraz po premierze wiec wnioski wyciagnijcie sami.
Co do zasiegu - trzymajac Galaxy S prawa czy lewa reka zasieg 3G traci sie w oczach, iPhone 4 przynajmniej da sie zlapac tak zeby zasieg nie spadal.
Ja jak bym miał do wyboru telefon na Androidzie (HTC) vs iPhone to biore Androida, ale że jeżeli bierzemy pod uwagę tylko i wyłącznie Samsunga to wole iPhone'a.
Galaxy S to akurat bardzo dobrze wykonany telefon.
Ktos ma jeszcze jakies pytania?