Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

S艂uchawki - kt贸re wybra膰?

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
2851 odpowiedzi w tym temacie

#376 kristofeRR

kristofeRR
  • 87 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 00:10

Nikt nic nie wie?

#377 wezuwiusz

wezuwiusz
  • 783 post贸w
  • Sk膮dDublin, Katowice

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 00:25

jezeli nie ma czegos w cydii, to raczej nie znajdziesz. z tego co pamietam to w 2ce chyba to nie jest sprzetowo obslugiwane, wiec raczej marne szanse ...

#378 Dirian

Dirian
  • 259 post贸w
  • Sk膮dWejherowo

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 16:14

Proponuj臋 poczeka膰 na jak膮艣 w miar臋 okazyjn膮 aukcje na Allegro. Ja kupi艂em za 210 z艂. Poni偶ej 200 b臋dzie ci臋偶ko dosta膰 z pe艂n膮, 12 miesi臋czn膮 gwarancj膮. Ale te s艂uchawki raczej si臋 nie psuj膮, s膮 bardzo ma艂o awaryjne, wi臋c w sumie gwarancja nie jest potrzebna, a bez niej, b膮d藕 z kr贸tk膮 (3 miesi膮ce) mo偶na sporo zaoszcz臋dzi膰.

#379 Vinnie5

Vinnie5
  • 139 post贸w
  • Sk膮dRadom, Poland

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 16:17

Tak wi臋c b臋d臋 wypatrywal, w razie pyta艅 napisz臋 tu ; ).

#380 bar-trek

bar-trek
  • 6聽159 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 17:13

BOSE MIE2i wygl膮daj膮 fajnie i cena 499z艂 jest do zaakceptowania. Tylko czy naprawd臋 graj膮 dobrze?

#381 Dirian

Dirian
  • 259 post贸w
  • Sk膮dWejherowo

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 17:40

Bose bym sobie odpu艣ci艂, r贸偶ne opinie na ich temat kr膮偶膮, w internecie jest du偶o podr贸bek. Z sprz臋tu wy偶szej klasy polecam Phonak Audeo PFE 112. Graj膮 naprawd臋 艣wietnie, poleca je wiele os贸b. Mia艂em raz mo偶liwo艣膰 pos艂uchania ich i si臋 w nich zakocha艂em. Gdybym mia艂 tyle pieni臋dzy i chcia艂 je przeznaczy膰 na s艂uchawki dokana艂owe to bym si臋 d艂ugo nie zastanawia艂. Jest te偶 wersja z pilotem - PFE 122.

#382 bar-trek

bar-trek
  • 6聽159 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 20:14

Tak, wiem, 偶e jest du偶o podr贸bek, dlatego bezpieczniej jest kupi膰 w sklepie Bose. Dzi臋ki za propozycj臋 [Phonak Audeo PFE 112] - warto si臋 nimi zainteresowa膰 ;)

#383 trybik

trybik
  • 5 post贸w

Napisano 23 pa藕dziernika 2010 - 17:57

Hej panowie, Wybaczie, 偶e 1szy post i tak odrazu z grubej rury, ale mam na sprzeda偶 nowe, nieu偶ywane s艂uchawki Phonak Audeo 122 wersja 2 za 100z艂 taniej jak w sklepie. Po szczeg贸艂y zapraszam na PW. Odno艣nie ich d藕wi臋ku - conajmniej p贸艂ka wy偶ej ni偶 ADDIEMy, super szczeg贸艂owe, ze 艣wietn膮 scen膮. Izoluj膮 o wiele lepiej ni偶 ADDIEMy i s膮 wygodniejsze. Ich brzmienie (g艂贸wnie ilo艣膰 basu i wysokich) mo偶na modyfikowa膰 poprzez wymian臋 filtr贸w (3 typy). Przydaje si臋 to w sprz臋tach Apple, gdzie mamy bardzo okrojony equalizer. Mam wersj臋 112 i u偶ywam ich z iPodem Shuffle 1g i Nano 2g wi臋c wiem co m贸wi臋 :) Wszystkie BOSE i bajecznie drogie Monstery zjadaj膮 na 艣niadanie.

#384 zerohunter

zerohunter
  • 248 post贸w

Napisano 24 pa藕dziernika 2010 - 18:10

A panowie jakie艣 dokana艂owe do st贸wki? Mam skullcandy smokin bud, nie s膮 藕le, ale maj膮 lipny kolor, nie b臋d臋 tego samego 2 razy kupowa艂 wi臋c chc臋 co艣 lepszego, jakie艣 propozycje? W miar臋 mo偶liwo艣ci bez pilot贸w, ale z klipsem, licytowa艂em ostatnio nu force ale kole艣 powiedzia艂 偶e ma z艂e do艣wiadczenia z kontami junior i odrzuci艂 ofert臋;p

#385 3guard

3guard
  • 58 post贸w

Napisano 24 pa藕dziernika 2010 - 19:03

Do st贸wy proponuj臋 MEElectronics M9 (jak z pilotem to M9P). Bogaty zestaw, sztywne etui. 艢wietna jako艣膰 d藕wi臋ku, solidny, r贸偶norodny bas. W sumie do 100 z艂 przerobi艂em wiele s艂uchawek, lepszych od M9 jeszcze nie znalaz艂em.

#386 Begrin

Begrin
  • 23 post贸w

Napisano 24 pa藕dziernika 2010 - 19:30

soundmagic PL11 za to cene bdb

#387 3guard

3guard
  • 58 post贸w

Napisano 24 pa藕dziernika 2010 - 19:35

Mia艂em PL11 (wcale nie takie z艂e), potem MP21 (d藕wi臋kowo lepsze od PL11), a teraz M9P. I szczerze m贸wi臋, 偶e MEElectronics bij膮 podane przeze mnie SoundMAGIC ju偶 w przedbiegach.

#388 mark74

mark74
  • 116 post贸w
  • Sk膮dKopenhaga DK

Napisano 24 pa藕dziernika 2010 - 21:07

witam, jestem nowy na forum;) chcialbym si臋 podzieli膰 wra偶eniami odno艣nie bose in-ear: super s艂uchawki jestem z nich bardzo zadowolony. Korzysta艂em poprzednio z oryginalnych do ipoda (przetrwa艂y cale 4 miesi膮ce!) i akg430 (fajne, ale troch臋 za du偶e na miasto). Mia艂em kupi膰 ta艅sze s艂uchawki, ale gdy przetestowalem bose to wiedzia艂em, 偶e b臋d膮 moje;p jako艣膰 d藕wi臋ku naprawd臋 super, nie ma por贸wnania z innymi w tej klasie. Cena te偶 w miar臋 przyst臋pna 300 z艂 za komfort jaki daje bose jest adekwatna. polecam wszystkim

Mialem te sluchawki kupilem w Danii i tez sie zgadzam,ze dzwiek jest super-szczegolnie bas.Uzywalem ich codziennie i po prawie roku nagle przestal stykac kabelek przy jacku.Raz laczylo a raz nie.Poszedlem do sklepu i w ciagu 1 minuty bez zadawania zbednych pytan sprzedawca wreczyl mi nowiutkie sluchaweczki.Ale i tym razem po okolo 10 miesiacach znowu pojawil sie ten sam problem-nie laczy przy jacku.Gra tylko jedna sluchawka a druga przerywa.I juz sie wybieralem ponownie do sklepu oczywiscie po nowe sluchawki ale... paragon gdzies mi sie zagubil i lipa.Mimo wszystko jak bede w Polsce to kupie je bo tu cena ich to okolo 480zl.sa tez nowe z mikrofonem.Ponad to sa jeszcze sluchawki Bang and Olufsen,ktorymi sie warto zainteresowac.

#389 Vinnie5

Vinnie5
  • 139 post贸w
  • Sk膮dRadom, Poland

Napisano 25 pa藕dziernika 2010 - 19:23

Ale nie maj膮 pilota, wi臋c ja osobi艣cie mog臋 podzi臋kowa膰, napisa艂em wyra藕nie w pierwszym po艣cie ;). Poza tym wygra艂em NuForce Ne-7m na MyApple. Pou偶ywam ich, jak mi si臋 spodoaj膮, to zostawi臋.

#390 iKrawiec

iKrawiec
  • 1聽152 post贸w
  • Sk膮d/root

Napisano 29 pa藕dziernika 2010 - 17:10

S艂uchawki nauszne do 350z艂. Witam potrzebuj s艂uchawki nauszne do 350z艂. Tylko nie takie wielkie koby艂y. Preferuj臋 co艣 wielko艣ci dr dre solo. Co s膮dzicie o AKG K 450? Mo偶e co艣 innego. S艂ucham og贸lnie ka偶dego rodzaju muzyki. Lubi臋 mocny bas. Prosz臋 o opinie.

#391 jabuka

jabuka
  • 155 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 31 pa藕dziernika 2010 - 16:10

je艣li chodzi o AKG, to posiadam model 430 i jestem z nich bardzo zadowolony. S膮 wygodne, dobrze zrobione i jako艣膰 d藕wi臋ku naprawd臋 fajna. Okej- jest masa innych lepszych s艂uchawek, ale w tym segmencie cenowym raczej trudno co艣 fajnego znale藕膰. Jedyny minus tych s艂uchawek to kabel przy wtyczce- po kilku miesi膮cach musia艂em go skleja膰 ta艣m膮.

#392 abovePL

abovePL
  • 2聽385 post贸w
  • Sk膮dJaworzno, Poland

Napisano 04 listopada 2010 - 16:54

A ja mam inne pytanie jak wypadaj膮 NuForce NE-7M w por贸wnaniu z SoundMagic PL11?

#393 mateuszp1991

mateuszp1991
  • 24 post贸w

Napisano 11 listopada 2010 - 16:36

Witam! Od wczoraj jestem posiadaczem iPoda Touch 4G. Nie wiem czy mi sie wydaje, cze te oryginalne s艂uchawki Apple s膮 naprawd臋 takie fatalne. Moja nokia XpressMusic na oryginalnych s艂uchawkach nokii gra du偶o, du偶o lepiej. Dlatego w艂a艣nie chc臋 kupi膰 jakie艣 lepsze s艂uchawki. Mam zamiar na nie wyda膰 raczej nie wi臋cej ni偶 100z艂. Co mo偶ecie poleci膰 w tej kwocie? Zastanawia艂em si臋 nad MEElectronics M9. Bra膰 je czy mo偶e co艣 innego? Pozdrawiam

#394 3guard

3guard
  • 58 post贸w

Napisano 12 listopada 2010 - 20:42

Stokowe s艂uchawki od apple'a to z艂o i ostateczno艣膰. Ja bym por贸wna艂 je do pche艂ek z kiosku za 5 z艂. MEElectronics to bardzo dobry wyb贸r. Sam u偶ywam i jestem bardzo zadowolony.

#395 shadow7

shadow7
  • 23 post贸w
  • Sk膮d艁贸d藕

Napisano 14 listopada 2010 - 23:55

a jak por贸wnaliby艣cie NuForce Ne-7m z Apple In-ear?

#396 narkoman

narkoman
  • 4聽360 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 15 listopada 2010 - 00:07

A co my艣licie o Audeo PFE 022? Ostatnio ogl膮da艂em ich review, na pewno znanemu wielu z Was jon4lakers, interesuj膮 mnie one o tyle, 偶e maj膮 kabelki u艂o偶one w ty艂, co mo偶e by膰 fajne poniewa偶 mi osobi艣cie zawsze wszelkie mo偶liwe s艂uchawki nie trzymaj膮 si臋聽w uchu - chyba mam jakie艣 niestandardowe uszy hehe :-) Mia艂 kto艣 z tym styczno艣膰?
W sumie bardziej mi zale偶y na rozmowach zwyk艂ych przez nie ni偶 muzyce ;-)

YouTube - Best Headphones? Audeo PFE 022 Unboxing & Review

#397 Sendilkelm

Sendilkelm
  • 4 post贸w

Napisano 17 listopada 2010 - 11:32

Witam. Ja je posiadam i mog臋 powiedzie膰 co nieco o nich. S膮 mega wygodne i o wypadaniu z ucha nie ma mowy- pod warunkiem, 偶e za艂o偶y si臋 odpowiedni膮 wielko艣膰 gumek, czy pianek. Graj膮 jasno i wiernie odzwierciedlaj膮 to co jest wgrane na iPhonie. Niestety nie mam modelu z pilotem i mikrofonem, wi臋c nie wiem jak jest z jako艣ci膮 艂apanego d藕wi臋ki, ale je艣li chodzi o d藕wi臋k rozm贸wcy p艂yn膮cy z tych in-ear贸w, to mog臋 powiedzie膰, 偶e nie ma du偶ej r贸偶nicy mi臋dzy d藕wi臋kiem z tych s艂uchawek, a cz艂owiekiem gadaj膮cym do mnie z 1-1.5 metra. Troch臋 kosztuj膮 i powa偶nie si臋 zastanawia艂em nad nimi a innymi modelami, jednak zdecydowa艂em si臋 na Phonaki i nie 偶a艂uj臋. Jedyny minus w tych s艂uchawkach jaki zauwa偶y艂em to to, 偶e wymienne filtry- s膮 3 rodzaje i mo偶na je dobra膰 w zale偶nosci jakiego brzmienia oczekujemy-cz臋sto same chc膮 si臋 wymienia膰. Ju偶 zgubi艂em jeden szary- na szcz臋艣cie nie w uchu. Przed zak艂adaniem i po zdejmowaniu trzeba po prostu spojrze膰 w kanalik s艂uchawki czy filtr si臋 nie przekrzywi艂. Je艣li masz jakie艣 pytania dodatkowe- wal 艣mia艂o postaram si臋 odpowiedzie膰. Pozdrawiam

#398 imarge_

imarge_
  • 78 post贸w

Napisano 18 listopada 2010 - 18:28

Witam, czy te s艂uchawki s膮 oryginalne WIETRZYMY MAGAZYN SENNHEISER CX 300 BOX 2 KOLORY (1313146289) - Aukcje internetowe Allegro ?
Co polecacie, te pierwsze dokana艂owe czy te nauszne SENNHEISER HD 202 II HD202 / KURIER 24H - POLECAMY (1311663147) - Aukcje internetowe Allegro ?
M贸j bud偶et nie mo偶e przekracza膰 100 z艂.
Pozdrawiam

#399 3guard

3guard
  • 58 post贸w

Napisano 18 listopada 2010 - 19:55

Wietrzone magazyny to najnormalniejsze podr贸bki, Sennki HD202 to basowa studnia bez dna.

Ja polecam MEElectronics M9 lub ich wersj臋 z pilotem!

#400 trybik

trybik
  • 5 post贸w

Napisano 18 listopada 2010 - 22:46

Te s艂uchawki z "wietrzymy magazyny" faktycznie zalatuj膮 podr贸bk膮. Zreszt膮, w Twoim bud偶ecie mo偶esz sobie pozwoli膰 na lepsze s艂uchawki ni偶 CX300 (kt贸re zawsze by艂y za drogie wobec tego co prezentowa艂y) czy EP-630. Jak wy偶ej - spr贸buj MEElectronics M9 lub M2. Ostatnim s艂uchawkowym hitem s膮 tak偶e Jays A-Jays i te r贸wnie偶 polecam.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 3

0 u偶ytkownik贸w, 3 go艣ci, 0 anonimowych