Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Orginalny Pokrowiec na iPad czy warto?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
123 odpowiedzi w tym temacie

#76 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 20:29

Puro na iPada:
PURO Italian Style | IPAD

#77 Topek

Topek
  • 755 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 20:33

Teraz po paru dniach uzytkowania iPad Case'a, jestem zadowolony. Przyjemnie maskuje iPada, jest dobrej jakosci i jest bardzo funkcjonalny.
Czego mi brakuje? Niczego. Moglby ewentualnie sie mniej brudzic i posiadac osobna przegrodke na np. notatki czy dlugopis, rysik etc.

Ale moge z czystym sumieniem polecic kazdemu. ;)

Pozdrawiam. :)

#78 szymonvader

szymonvader
  • 557 postów
  • SkądBędzin

Napisano 18 czerwca 2010 - 21:43

Ponoć SGP jest już u mnie w domu, więc po powrocie z pracy coś o nim napisze.

#79 rees

rees
  • 167 postów

Napisano 19 czerwca 2010 - 14:44

Gdzie ci się udało zdobyć czarną wersję?

Heh sek w tym ze cortland sie pomylil. Tj w opisie byla wersja czarna i tak zamowilem a przyslali - jak sie domyslasz pewnie - wersje szara, ktora notabene mi sie od poczatku nie podobala. Powiedzieli ze moge odesla c ale juz machnalem reka i zamontowale ipada. I powiem ze jest swietne, juz nawet ten szary kolor mi nie przeszkadza.

#80 szymonvader

szymonvader
  • 557 postów
  • SkądBędzin

Napisano 19 czerwca 2010 - 19:26

No i dotarł do mnie SGP Vintage, pierwsze wrażenie pozytywne, skóra bardzo dobrej jakości, coś jak w butach Martensa. Na dłuższą metę coś z nią może się stać (np zmieni odcień). Ochrona ipada bardzo dobra, wkłada i wyciąga się go z należytym oporem. Satysfakcja 100%, cena mogła by być niższa bo to tylko pokrowiec, ale za jakość trzeba płacić. Chyba daruje sobie oryginał:)

#81 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 20 czerwca 2010 - 23:45

POLECAM
Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

#82 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 21 czerwca 2010 - 12:00

POLECAM
Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

Ja również. Bardzo wygodny sposób noszenia. Dodatkowo bardzo fajnie podgrzewa nam tyłek ;)

#83 anonim_321

anonim_321
  • 280 postów
  • SkądToruń

Napisano 21 czerwca 2010 - 14:51

Właśnie dzisiaj przyszedł poczta zamowiony przeze mnie oryginalny Case do iPada. I musze przyznac, że to super case. Chroni iPada, nie przeszkada w normalnym uzytkowaniu, bardzo wygodnie się na nim pisze ( kiedy jest ustawiony pod katem ). Byl drogi, ale nie szkoda mi zadnej zlotowki na niego wydanego. Bardzo polecam.

#84 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 21 czerwca 2010 - 21:07

a ja dziś odebrałem Incase Convertible Book Jacket plus iPadzik, rewelka, wygląda jak kalendarz lub notatnik, polecam

#85 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 21 czerwca 2010 - 23:03

A znacie jakieś etui/futerały, w których można wpiąć iPada w oryginalnego docka?

Sam znalazłem coś takiego https://www.speckpro...yshell/ipad/235 ale szukam dalej...

#86 lukis81

lukis81
  • 26 postów
  • SkądWałbrzych

Napisano 24 czerwca 2010 - 19:50

Witam Dzisiaj kupiłem etui macally book stand na moja nowa zabawke spod znaku nadgryzionego jabłka i jest wporzadku dosc dobrze wykonane i o dziwo na tych plastokowych zaczepach bardzo dobrze sie trzyma ipad wyglada jak by miał wypac ale trzasłem nim i ani drgnał z etui. Moim zdaniem dobry zakup mogło by byc czarne ale niezle sie komponuje z aluminium i bardzo dobrze chroni kanty ipada ten plastik przy ewentualnym upadku.

#87 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 24 czerwca 2010 - 20:53

ja właśnie zamówiłem bookstand w wersji czarnej. Pewnie to etui będę mieć szybciej niż samego iPada :D Wczoraj wysłali go z SHENZHEN ;)

#88 japanicz

japanicz
  • 146 postów

Napisano 03 lipca 2010 - 21:44

Może ktoś z Was miał do czynienia z takim "opakowaniem"?
Póki co mam folię ochronną a iPada noszę w piance Tucano. Chętnie jednak dokupię takie urządzenia, jak to Macally - jednak kładę iPada na stołach, biurkach etc., i wolę dbać.

Najchętniej bym kupił coś takiego, jak plastikowy case Griffin, który mam nałożony na iPoda Touch i którego b. sobie chwalę, ale nigdzie nie mogłem znaleźć.

#89 dead

dead
  • 425 postów

Napisano 04 lipca 2010 - 01:37

a ja polecam Apple iPad Case... moze i troche sie brudzi.. ale rzecz jest warta swojej ceny.

#90 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 04 lipca 2010 - 07:34

Swojej ceny jest wart (ok. 40$ w USA), ale na allegro trzeba za niego zapłacić dużo, dużo więcej... 250-300 zł... :-(

#91 szymonvader

szymonvader
  • 557 postów
  • SkądBędzin

Napisano 04 lipca 2010 - 07:56

a za taka cenę można kupić SGP Vintage, który posiadam i jestem bardzo zadowolony.

#92 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 04 lipca 2010 - 22:11

Swojej ceny jest wart (ok. 40$ w USA), ale na allegro trzeba za niego zapłacić dużo, dużo więcej... 250-300 zł... :-(

rekordy bije i tak camera connection kit do ipada - kosztuje 30$ a w polsce 200-300 a nawet jedną widziałem za 400 zł (4sztuki i wszystkie poszły) ;)

#93 arturbesciak

arturbesciak
  • 27 postów

Napisano 10 lipca 2010 - 19:22

Prawda, przebicia cen sa okropne :/ Ja za swoj iPad Case zaplacilem 250 zl. Cen brytyjska to 30£ ...

#94 Grafik_Bydgoszcz

Grafik_Bydgoszcz
  • 44 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 12 lipca 2010 - 10:33

czy ktoś już widział w sklepie Macally Bookstand w kol. czarnym? wszędzie tylko popielaty...

#95 simi

simi
  • 59 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 10:48

W Tachobis sa czarne.

#96 Grafik_Bydgoszcz

Grafik_Bydgoszcz
  • 44 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 12 lipca 2010 - 11:25

faktycznie :-) ...dzięki bardzo

#97 antipirania

antipirania
  • 16 postów

Napisano 15 lipca 2010 - 21:55

Macally etui BOOKSTAND do iPada
transit.pl - zamówiłem we wtorek w czwartek około 10 kurier dostarczył. Kolor czarny.
Dobra cena 159 zł brutto wysyłka kurierem 21,50 zł brutto. Oczywiście dostałem fakturę VAT.
[url=http://transit.waw.pl/etui-macally-bookstand-do-ipada.html]Macally etui BOOKSTAND do iPada[/url] - polecam.

#98 duzers

duzers
  • 163 postów
  • SkądDolny Śląsk

Napisano 16 września 2010 - 21:05

Tylko Apple iPad Case. Robią się na nim jasne przetarcia ale jest na to sposób, bardzo prosty jak to u Apple. Zwilżacie miękką gąbkę czystą wodą i wycieracie przetarcia. Potem na sucho szmatką (microvibra czy jakoś tak) i pokrowiec jak nowy. Świetne są boczki, które po wsadzeniu iPada robią dodatkową ochronę od uderzenia.

#99 zavader

zavader
  • 298 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 17 września 2010 - 23:30

Mam pytanie do posiadaczy oryginalnego pokrowca. Kupiłem mój razem z iPadem, jestem bardzo zadowolony tylko martwi mnie jedna rzecz. Mianowicie: pokrowiec nieco odstaje na krótszych krawędziach. Wygląda to tak, że jest szczelina całkiem sporka na 3-4 milimetry. Zupełnie jakby iPad był po prostu za duży na to urządzenie i musiał się "rozpychać".

Czy u Was też tak jest? Wygląda to mało elegancko i nie wiem czy to wada fabryczna, czy tak ma być?

A poza tym - pisanie na "lekkim podwyższeniu" jest fantastycznie i nie wyobrażam sobie pracy na iPadzie bez tego "ficzersa", ktory oferuje ten case. To dla niezdecydowanych ;)

#100 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 18 września 2010 - 09:16

U mnie nic nie odstaje, futerał pasuje jak ulał... A jesteś pewien, że ten Twój jest napewno oryginalny...???

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych