Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Prezentacja iPhone OS 4 - relacja na MyApple

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
563 odpowiedzi w tym temacie

#426 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:53

Będzie można zmienić tapetke :D

#427 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

nie ma tutaj developera który sciągnął już betę? Nie zasnę jak dzisiaj tego nie wrzucę... a do pracy trzeba wstać z rana.

Ta, normalny deweloper zaraz Ci to da, zwłaszcza po przeczytaniu umowy z Apple

#428 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Poczytać książeczke z ibooks :D

#429 simonek

simonek
  • 284 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:54

Jeśli reklamy będą tylko w darmowych aplikacjach to pół biedy, katastrofa będzie jak zaimplementują to w płatnych wersjach.

Zresztą już teraz są pewne formy reklam w darmowych appach, np wkurza mnie to bardzo w grze Words free - klonie Scrabble. Ruch i reklama, kolejny ruch gracza i znów reklama....

Z jakiegoś powodu jest to gra darmowa prawda?:)

Reklamy będą tylko w wersjach lite/darmowych. Więc nie ma co siać paniki, raczej cieszyć się, że zamiast reklam w stylu migających banerów itp. będzie coś ciekawszego. Skoro i tak musi być reklama to chyba lepiej że będzie w formie zaprezentowanej przez Steve'a.

#430 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:54

W końcu można będzie zrobić porządek na biureczku :D

#431 n3ro11

n3ro11
  • 97 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:55

@Zephi Wkurzające jest to, że kiedy pykamy w jakąś gierkę i ktoś do nas drynknie, gra się wyłącza co wiąże się z utratą postępu...

#432 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

i pograć po sieci w bilarda albo Call of duty :D

#433 ptrq

ptrq
  • 812 postów
  • SkądOpole

ciekawi mnie aplikacjia ibook i czyyjdzie nam czekac na nowy soft czy pozwola poczytac troche

Nie widze sensu czekania na nowy soft. To w koncu tylko aplikacja. Zapewne bedzie niedlugo udostepniona..

#434 bezybezy

bezybezy
  • 603 postów

Ludzie którzy narzekają na brak OS 4.0 na starszych iPhonach niż 3GS chyba nie myślą...
Przestańcie lamentować tylko zacznijcie myśleć!!!

Po co myśleć skoro można biadolić. Wszyscy tyle czasu bez multitaskingu żyli, lecz od dzisiaj żyć nie mogą :P Kto myślał, że 3 letni sprzęt, to dalej technologiczna nowość, chyba musi zweryfikować swoje zdanie. Na support Apple nie narzekajcie, bo biorąc pod uwagę stan początkowy i tak dali baaardzo dużo.

#435 kowalski

kowalski
  • 84 postów

Ta, normalny deweloper zaraz Ci to da, zwłaszcza po przeczytaniu umowy z Apple

no ale bety nie są przypisane do dev'ow.
A jutro z rana na torrencie będzie już tego pełno.

#436 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:56

i pogadać po VOIP (pewnie tylko wifi bo 3G już pewnie nie) a tak z ciekawości dlaczego Skype tak długo zwlekało z opublikowaniem Pusha dla Skype'a czyżby wiedzieli co się szykuje?? :D

#437 berko

berko
  • 1 285 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:56

Jezu, ludzie, przestancie juz narzekac. Kazdy czuje sie w jakis sposob oszukany, bo jakby nie patrzyl wybulilismy na nasze 3G sporo pieniedzy, ba, model ten nadal kosztuje krocie, ale to nie znaczy, ze nagle staje sie on bezuzyteczny, prawda? Multitasking moze i bylby mozliwy na naszych zabawkach, ale Apple, jak kazda duza firma nastawiona na zysk bedzie dazyla do tego, zeby sprzedac jak najwiecej nowych modeli urzadzen. Dla nas to problem, bo to duze pieniadze; dla tych bogatszych krajow juz nie az taki duzy, bynajmniej nie tak wielki jak dla nas. Tak jak mowilem - nie dajmy sie zwariowac, nadal pozostajemy posiadaczami bardzo dobrego urzadzenia, moze nawet najlepszego, ktore przy odrobinie checi bedzie w stanie zrobic to samo, co nowszy model.

Racja, ale jak człowiek widzi ile musiał pracować na telefon ;) to im trudniej mu przyszło tym bardziej wie wpienia.... a w naszym kraju takie rzeczy przychodzą raczej trudniej....dlatego nerwy wieksze ;).
Mi brakuje tylko tego MT na 3G z reszty funkcji jestem zadowolony !.

#438 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:58

A jak we wrześniu bede przedłużac abonament to se wezmę nowego iPhona :D z MT :D

#439 Kintuh

Kintuh
  • 66 postów
  • SkądKatowice

Napisano 08 kwietnia 2010 - 19:59

zmieniam 3g na htc hd2, a potem jesli wyjdzie na 4g, ale dopiero jak zobacze dzialanie tej aplikacji z reklamami, bo jesli ma mi pobierac dane z paczki to podziekuje, chyba, ze bedzie mozliwosc wylaczenia tej bezsensownej aplikacji.

#440 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Racja, ale jak człowiek widzi ile musiał pracować na telefon ;) to im trudniej mu przyszło tym bardziej wie wpienia.... a w naszym kraju takie rzeczy przychodzą raczej trudniej....dlatego nerwy wieksze ;).

A czy kupując brałeś pod uwagę że kiedykolwiek będzie miał MT??

#441 pigmejek

pigmejek
  • 50 postów

A jak we wrześniu bede przedłużac abonament to se wezmę nowego iPhona :D z MT :D

ha ha ha :P

#442 Therioon

Therioon
  • 4 281 postów
  • SkądZ brzucha:)

dokładnie za złotówkę za staż w erze tak jak wziąłem 16 gigowego 3g

#443 berko

berko
  • 1 285 postów

OMG
"Q: Are you concerned about leaving out your older customer base (with the lack of features for older devices). A: (Steve) Well, a lot of these products that are out there are the most recent products. The old devices will get the update, but they'll miss some of these features like multitasking. If that's an incentive for them to upgrade to a new device... terrific."

Ciekawe ile w tym prawdy a ile kasy, że 3G nie może mieć MT. Myślę, że prawda jest gdzieś po środku.

#444 bh7

bh7
  • 74 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:00

co to za radio pandora ??? przez internet czy jak ?

#445 Zephi

Zephi
  • 192 postów

@Zephi
Wkurzające jest to, że kiedy pykamy w jakąś gierkę i ktoś do nas drynknie, gra się wyłącza co wiąże się z utratą postępu...

To w co ty grasz, ze tak bardzo szkoda ci postepu? Coz, moze to i jakis argument jest, ja na przyklad nie traktuje iphona jako platforme do gier. Owszem, czasem "pykne", ale raczej rzadko, przez maksymalnie pare minut. Totez i problemem dla mnie to nie jest. Jakies inne argumenty za multitaskingiem?

#446 kisio

kisio
  • 414 postów
  • SkądBartoszyce

Jailbreak -> Backgrounder + Circuitous rozwiaze twoj problem.

#447 perzyk

perzyk
  • 302 postów
  • SkądWawa

Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:01

zmień se na nokie 3310. Hehehe troche mnie to śmieszy, że przez jeden dzień nagle każdy rezygnuje z modelu 3G, bo nie ma TYLKO multitaskingu. . .

#448 berko

berko
  • 1 285 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:01

żyłem bez MT i będę żył bez niego dalej bez problemu

A jednak patrz jak tworzenie potrzeb przez chociażby apple działa na ludzi.

#449 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:02

I czy wy wszyscy mający teraz 3GS macie na uwadze że za rok wprowadzą jakąś super hiper fajną funkcję ale tylko dla 4G i też będziecie płakać ?? To tak jak teraz byście kupili 2L czajnik a za miesiąc psioczyli że są teraz takie same ale 3L

#450 Kuras77

Kuras77
  • 191 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:03

Poczekam na 4G. Wtedy będe się śmiał z tych co teraz kupują 3GS.

Wow! A mnie rozśmiesza tak prymitywny tok rozumowania godny głupiego pięciolatka!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych