Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod - pierwsze kroki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1077 odpowiedzi w tym temacie

#926 trabant_drajwer

trabant_drajwer
  • 1 postów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 12:38

Witam. Mam problem :( Dzisiaj przyszedł mi ipod nano 4gen. komputer go widzi, wszystko fajnie, itunes go widzi, muzyke zgrałem... i działa tylko gdy jest podłączony do komputera :( bateria pisze że naładowana full, a jak go odłącze to wyłącza się i nie da się go uruchomić :( Czy jest jakiś magiczny sposób o którym ja nie wiem czy to może wada ipoda?

#927 Conradez

Conradez
  • 197 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 kwietnia 2009 - 20:47

Bry! Mam pewną nietypową sytuację, posiadam XP SP3, najnowszy iTunes jest pobrany, zainstalowany poprawnie lecz po kliknięciu w ikonke itunes'a absolutnie nic się nie dzieje. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna? pozdrawiam

#928 kar

kar
  • 3 postów

Napisano 17 maja 2009 - 21:06

jak mam dograć zdjecia? za pierwszym razem wszystko dobrze poszło, ale jak teraz chce nagrac inne to pisza ze po synchronizacji nastpi wykasowanie tych co mam i wgranie nowych a ja nie che tamtych kasowac. samo przeciagniecie nie dziala, czy powinnam ajkos w usatwieniach cos zmienic? jak tak, to co? bede wdzieczna za pomoc

#929 mcflurry

mcflurry
  • 2 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 maja 2009 - 09:47

Witam, Ja mam pytanie z innej beczki, bo nie znalazłem odpowiedzi u wujka Google, mianowicie, jak usunąć pliki z zakładki inne? IT wykrywa aż 300mb, przeszukałem ipoda jako zew dysk i nic nie znalazłem w folderach notes itd.. Bardzo proszę o pomoc...

#930 kasihasi

kasihasi
  • 4 postów

Napisano 31 maja 2009 - 10:10

witam, od tygodnia mam ipoda touch, ale niczego tam nie rozumiem, oczywiscie muzyke czy filmy potrafie wrzucac (chodz i z tym drugim mam problem). czy moglby mi ktos wytlumaczyc dokladnie co i jak moge robic?. nawet za dobrze nie wiem, co w ipodzie da sie, a czego nie. czytalam od dwoch dni forum, ale jest tu tyle profesionalnych zwrotow, ktorych poprostu nie rozumiem. mam nadzieje, ze ktos zgodzi m isie pomoc, bo to dla mnie naprawde wazne.

#931 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 31 maja 2009 - 11:04

Do każdego iPoda dołączona jest instrukcja i tam wszystko masz opisane ;)

#932 Koyot

Koyot
  • 947 postów

Napisano 31 maja 2009 - 11:24

Czy można wyświetlać słowa piosenek w iPodzie 5G (viedeo)?

#933 Marthin

Marthin
  • 269 postów
  • Skądz kątowni

Napisano 31 maja 2009 - 18:45

Można

#934 bartczak.rafal

bartczak.rafal
  • 93 postów

Napisano 03 czerwca 2009 - 10:01

Można

Moze powiesz jak ?

#935 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 03 czerwca 2009 - 10:17

Moze powiesz jak ?

a moze sie zapytasz jak, a nie z irionia tu wyskakujesz, pytanie było proste jak budowa cepa, czy mozna, odpowiedzial ... naparzasz po srodkowym guziku w czasie przesluchiwania utworu do mometu az na ekranie nie pokaza ci sie slowa utwory

#936 Marthin

Marthin
  • 269 postów
  • Skądz kątowni

Napisano 04 czerwca 2009 - 08:12

O ile wcześniej się dodało słowa do pliku.

#937 lukde

lukde
  • 4 postów
  • Skądwaw

Napisano 07 czerwca 2009 - 12:02

jak mam dograć zdjecia? za pierwszym razem wszystko dobrze poszło, ale jak teraz chce nagrac inne to pisza ze po synchronizacji nastpi wykasowanie tych co mam i wgranie nowych a ja nie che tamtych kasowac. samo przeciagniecie nie dziala, czy powinnam ajkos w usatwieniach cos zmienic? jak tak, to co? bede wdzieczna za pomoc

witam
mamten sam problem,
dodatkowo ciągle włacza mi sie synchronizacja z muzyką i kasuje wszystkie pliki

#938 kar

kar
  • 3 postów

Napisano 08 czerwca 2009 - 17:23

jak mam dograć zdjecia? za pierwszym razem wszystko dobrze poszło, ale jak teraz chce nagrac inne to pisza ze po synchronizacji nastpi wykasowanie tych co mam i wgranie nowych a ja nie che tamtych kasowac. samo przeciagniecie nie dziala, czy powinnam ajkos w usatwieniach cos zmienic? jak tak, to co? bede wdzieczna za pomoc /iPod classic/

#939 apple.user

apple.user
  • 101 postów
  • Skądbehind you, you just can't see...

Napisano 09 czerwca 2009 - 15:28

Nie można użyć tego iPoda... Witam, dzisiaj dostałem komputer, z wgranym na nowo Windowsem XP Media Center. Od razu zainstalowałem iTunes, najnowsze. Jednak gdy podłączam iPoda Touch 2G pojawia mi się -"Nie można uzyc tego iPoda ponieważ wymagane oprogramowanie nie jest zainstalowane." Co mogę na to poradzić? Reinstall nie chcę robić, bo mam dopiero przeinstalowany system, i nie będę znowu go zaśmiecał ciągłymi reinstalami itp.

#940 pkobierecki

pkobierecki
  • 1 239 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 18:30

http://www.myapple.p...wsze-kroki.html

#941 apple.user

apple.user
  • 101 postów

Napisano 09 czerwca 2009 - 19:14

Sorry, ale nie mogę tam znaleść nic o moim problemie. Na laptopie wszystko działa (XP), ale na PC już pokazuje ,to co napisałem. Wszystko jest tak samo, ustawienia itp. Restore itd. nic nie daje.

#942 pkobierecki

pkobierecki
  • 1 239 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 11:42

Kurde... to mi już brak pomysłów

#943 apple.user

apple.user
  • 101 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 20:11

OK, przemogłem się, i zainstalowałem od nowa. Zadziałało ;-) . Można zamknąć

#944 transgerl0

transgerl0
  • 1 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 09:03

hej, mam iTunes ale mój komputer wcale nie łapie żadnego połączenia z iPodem gdy go podłączam (tak, do USB 2.0). tzn najpierw informacja że znaleziono nowy sprzęt, a chwilę później że instalacja nie powiodła się. z iPodem jest wszystko ok, więc tu chyba komputerek winny.
co mam zrobić? potrzebne są jeszcze jakieś programy poza iTunes?
:(

---- Dodano 15-06-2009 o godzinie 11:19 ----
Po diagnostyce na iTunes tylko jedno mi nie działa :
Nie znaleziono kontrolera hosta FireWire (IEEE 1394).

---- Dodano 15-06-2009 o godzinie 12:58 ----
udało mi się załadować przez usb baterię ale o przenoszeniu jakichś danych nie ma mowy. mam na to jakieś szanse nie posiadając w komputerze wejścia firewire?
pomóżcie ;((

#945 zla-mag

zla-mag
  • 3 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 17:20

witam, mam problem z ipodem nano 4gb, otóż przy podłączeniu do komputera wszystko działa, bateria jest naładowana, klikam wysuń, odłączam kabel i w tym momencie ipod przestaje reagować na cokolwiek, nie da się go włączyć, nie reaguje na kombinacje resetu, zero. Kiedy podłączam go znów do komputera, wszystko działa, jak należy (bateria jest w pełni naładowana!!) czy ktoś może mi pomóc?

#946 pkobierecki

pkobierecki
  • 1 239 postów

Napisano 02 lipca 2009 - 13:42

czy to przypadkiem nie jest off top?? Zadawajcie takie pytania zakładając nowe wątki na forum . Albo jeszcze lepiej: najpierw poszukajcie na forum, bo takich problemów jak wasze jest na forum pełno i możliwe, że już ktoś podał rozwiązanie. Do tego działu zagląda mało stałych użytkowników forum, i nie doczekacie się tu szybko odpowiedzi. ALE!!! NAJPIERW OPCJA SZUKAJ!!! Takie moje motto...

#947 zla-mag

zla-mag
  • 3 postów

Napisano 02 lipca 2009 - 15:31

poszukałam, nie znalazłam, więc pytam. nie doczekawszy się odpowiedzi tutaj, załozyłam osobny wątek, więc proszę administratora o skasowanie tegoż offtopu tutaj. pozdrawiam

#948 oczopek

oczopek
  • 240 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 16:21

czy w itunsie da sie mieszać utwory w albumie? bo jak zaznaczam funkcje mieszania to miesza mi całą muzyke jaką mam? czy wam też itunes strasznie muli podczas odpalania(odpala sie około 30 sekund, a potem jeszcze przez 10 nie mozna nic w nim robić) ?

#949 saag

saag
  • 2 postów

Napisano 24 sierpnia 2009 - 10:23

Witam jestem swierzym uzytkownikim ipoda i chciałbym sie dowiedziec jak można znleżc zdjęcia w ipodzie na dysku które zostały zsynchronizowane, oczywiscie uzywajac eksploataora windows

#950 Marthin

Marthin
  • 269 postów
  • Skądz kątowni

Napisano 24 sierpnia 2009 - 11:13

a zdjęcia zostały zsynchronizowane w oryginalnej rozdzielczości?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych