poprosze bana albo powiedzcie co mam zrobic zeby go dostac.
Taa, zrób z siebie męczennika!
A może trochę więcej odwagi - po prostu tu nie wchodź...
Moim zdaniem, cały problem Panka polega na tym, że to inteligentny człowiek, z którym czasem przyjemnie się posprzeczać, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, bo z takich sprzeczek wynikają czasem ciekawe, dające do myślenia wnioski - jednak czasami jego zachowania są odrobinę 'nie na miejscu'.
Jego poczucie humoru z pewnością jest zaletą - każdy lubi się czasem pośmiać

Gorzej jeżeli żartów jest coraz więcej i są coraz marniejsze - wtedy bywa to nużące dla innych ludzi uczestniczących w rozmowie.
Jednak sądzę, że nawet nie to było problemem.
Moim zdaniem, Pank po prostu przegiął w wątku "Wasze tatuaże i kolczyki".
Uważam, że przekroczył granicę pomiędzy 'przekomarzaniem się', a chamstwem w rozmowie z Lempciap.
I w sumie nie rozumiem dlaczego go bronisz, Lempciap - rozumiem dziewczyno, że chcesz udowodnić, że jesteś "luźna" i "mająca dystans do siebie" ale nie oznacza to, że powinnaś godzić sie na bycie obrażaną.
To był "podryw" raczej bardzo niskich lotów...
Ale żeby nie było zbyt słodko - moderatorzy zasłużyli sobie na takie problemy.
Zamiast publicznie obwieścić za co Pank oberwał tuż po zbanowaniu to "schowaliście głowę pod piasek".
Nie lepiej byłoby przykleić gdzieś ogłoszenie, że Pank został zbanowany "za to i za to" zamiast pozwolić na rozprzestrzenianie się po całym forum wypowiedzi w stylu 'Dlaczego Pank został zbanowany? Łeee, nie lubie modów - nie lubie MyApple, zbanujcie mnie, zbanujcie mnie, zbanujcie mnie! Toż to druga Białoruś, zamach stanu, etc...'?
No i moim zdaniem kara ciut za surowa (troche za długi ten ban...) ale z tym akurat nie będę dyskutował - to sprawa moderatorów.
Pozdrawiam,
Simborek
PS. Przepraszam za niegramatyczność wypowiedzi - troche zmęczony już jestem...