szczerze to nie mam poj臋cia bo nigdy nie bawi艂em si臋 iPhotoRoberto mi臋dzysystami tak ale mi臋dzy urz膮dzeniami niekoniecznie. O ile muzyk臋 jeszcze do艣膰*艂atwo odszukasz na dyski o tyle zdj臋cia, kt贸re Ci je偶eli nie wy艂膮czysz to Ci gdzie艣 tam wciska i w sumie nie wiesz gdzie, niby jest folder Pictures ale to nie to....
ale samodzielne babranie si臋 w folderach to jest krok do ty艂u. Powinna by膰 opcja w iPhoto, 偶eby gdzie艣 eksportowa膰 dany album. nie ma takiej?
strony robione przez amator贸w w Wordzie czy Front Page, czy przez ludzi, kt贸rzy si臋 bardziej na tym znali?Czy kiedy kr贸lowa艂 Internet Explorer 6, kt贸ry standardy mia艂 gdzie艣 to strony by艂y dostosowane do standard贸w czy do niestandardowego IE6? Standardem by艂 IE6 i guzik 偶e niestandardowy.
og贸lnie - strony by艂y pisane zgodnie ze standardami, a potem dopasowywane pod IE (przynajmniej w wi臋kszo艣ci - bo nie mo偶na sobie by艂o pozwoli膰 na strat臋 tylu u偶ytkownik贸w)
Ci kt贸rzy si臋 znaj膮 - robili zgodnie ze standardami.
Mi tam szczerze m贸wi膮c wisi co jaki艣 hobbysta-amator uwa偶a za standard. Je偶eli si臋 czym zajmuje na powa偶nie i mam powa偶nych partner贸w to korzystam ze standard贸w - 偶eby nie by膰 g艂upim po prostu. inni maj膮 si臋 do mnie dopasowywa膰? bez jaj.
c贸偶, iPod nie s艂u偶y do wymiany muzyki - to na pewno.iPod m贸g艂by mie膰 tak膮*opcj臋, wk艂adasz iPoda a on si臋*pyta jak chcesz go traktowa膰. Jako dysk czy jako iPod. Akurat na zwyk艂ym mp3 wrzucam kilka mp3, kilka pdf'贸w jakie艣 ai i psd. Mp3 graj膮 a reszta le偶y...wi臋c mo偶na. Tutaj si臋*k艂ania przyk艂ad z iPhoto. Bez iTunes to chyba przej艣ci贸wk膮 jack-jack pod艂膮czan膮 do linein mo偶esz komu艣 podrzuci膰*kawa艂ek. Oczywi艣cie darmowy kawa艂ek jakie艣 amatorskiej grupy, nie do 艣ci膮gni臋cia a wydawanej p艂ycie freeware.
po drugie - jak ju偶 m贸wi艂em - samodzielne babranie si臋 w folderach to g艂upota
nieprawda, nie wychodz膮 wszystkie te same gry.Mam wyb贸r chce xboxa to mam xboxa chce ps3 to mam ps3, gry wychodz膮 te same.
'na OS X'ie' sobie spokojnie zainstalujesz (jak instalujesz system operacyjny na systemie operacyjnym to w gr臋 wchodzi tylko wirtualka), je偶eli chodzi ci 'na komputerze' (2 r贸偶ne sprawy! a jak偶e cz臋sto mylone) to te偶 zainstalujesz. b臋dziesz mie膰 pewnie problem ze sterownikami niekt贸rymi, ale da si臋.W OsX nawet g艂upiego Win7 nie zainstaluje bo Jobs nie da艂 b艂ogos艂awie艅stwa na nowego BootCampa.
te produkty to najlepsze produkty od MS - XBox, Zune, Surface (chocia偶 cena odstrasza). Co je 艂膮czy? 偶e zosta艂y zrobione niczym sprz臋ty apple - zintegrowano hardware i software, stworzono zamkni臋ty ale kompletny ekosystem dla nich - bo to jest wygodne dla u偶ytkownik贸w przede wszystkim. MS mia艂o kiedy艣 jaki艣 programik, kt贸ry mia艂 wsp贸艂pracowa膰 z odtwarzaczami r贸偶nych firm - i czym si臋 sko艅czy艂o? niekt贸re pliki by艂y odtwarzane, inne nie (w zale偶no艣ci od urz膮dzenia). Czemu? b艂臋dy w urz膮dzeniach, b艂臋dy w oprogramowaniu na komputerze, w oprogramowaniu na odtwarzaczu - jedni od drugich nie mogli si臋 doprosi膰 poprawek. masakraZuen wygl膮da fajnie, ale nie wybiore*ze wzgl臋du na wolno艣膰. Lubi臋 wiedzie膰 co wrzucam gdzie wrzucam i co mam. Surface jest 艣wietny ale nie widz臋 zastosowa艅 dla niego w moim domu. Pewnie za darmo bym przyj膮艂 ale p艂aci膰*za niego nie chce.
ale czy to co艣 z艂ego? ludzie kupuj膮 to tylko z jednego powodu - bo to jest wygodneRoberto to 偶e Ty nie masz routera, ekranu etc. ze stajni Apple 艣wiadczy dobrze tylko o Tobie
Ale wystarczy spojrze膰 na opisy. WI臋cej jest co to maj膮 po kilka r贸偶nych sprz臋t贸w. Kurcze sam mam :/ pocieszam si臋 tylko 偶e to tylko komputery i tylko OsX'y
je偶eli jakie艣 inne firmy zrobi膮 r贸wnie wygodne, albo nawet jeszcze bardziej wygodne rozwi膮zania to ludzie te偶 to b臋d膮 kupowa膰. To nie jest uzale偶nienie od marki przecie偶. Ludzie nie kupuj膮 tego dlatego 偶e ma jab艂ko. Kupuj膮 dlatego, 偶e dobrze wsp贸艂pracuje z tym sprz臋tem, kt贸ry ju偶 posiadaj膮. A do tego jab艂ko nie jest potrzebne na obudowie