Mail - potwierdzenie dostarczenia wiadomości
Napisano 14 stycznia 2014 - 09:20
Napisano 27 stycznia 2014 - 14:07
to ja napiszę tak
ta funkcja bywa niezbędna w moim przypadku.
Tak jak i w moim... Używam sprzętu Apple od Maka, przez iPady aż do iPhone i wszędzie niezmiernie irytuje mnie brak tej opcji - jak i niektórych innych, tylko dlatego, że "Apple wie lepiej".. Dla mnie to nadal ważna kwestia, a jailbreaka nigdy nie robiłem i nie zamierzam robić.
Może jest jakaś aplikacja, ale nie półśrodek, tylko coś dedykowanego, napisanego od nowa, bez niedoróbek? Przydałaby się też opcja "zaznacz wszystko".. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...?
- Mikołaj Maciejko lubi to
Napisano 27 stycznia 2014 - 14:34
Napisano 28 stycznia 2014 - 09:51
Napisano 13 marca 2018 - 13:13
Nie - standardowo Mail nie ma takiej opcji. Jedyny patent na ten "problem" opisano jakiś czas temu tutaj: [url=http://web.mac.com/heidi17/Heidikowa_witryna/Potwierdzenia_odbioru_w_Apple_Mail.html]Potwierdzenia odbioru w programie Apple Mail[/url]
Witam, mam problem z usunięciem powiadomienia. Ten link już nie działa. A wiem że tam było to opisane. Czy może jest to opisane
Nie - standardowo Mail nie ma takiej opcji. Jedyny patent na ten "problem" opisano jakiś czas temu tutaj: [url=http://web.mac.com/heidi17/Heidikowa_witryna/Potwierdzenia_odbioru_w_Apple_Mail.html]Potwierdzenia odbioru w programie Apple Mail[/url]
indziej?
Napisano 12 lutego 2026 - 14:47
Ja dla odmiany dodałem prośbę o potwierdzenie doręczenia wiadomości lata temu, niestety wpisała mail którym już nie dysponuję. Chciałbym zmienić adres na który przychodzą powiadomienia lub całkowicie usunąć to opcje. Będę wdzięczny zza info jak to mogę zrobić pracuję na MacOS 26.2 (25C56) Poczta Wersja 16.0 (3864.300.41.1.7)
Napisano 12 lutego 2026 - 15:01
To jest sześcioletni wątek o czymś zupełnie innym. Załóż sobie swój.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty