Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mail - potwierdzenie dostarczenia wiadomości

• Zamknięty Temat jest zamknięty
31 odpowiedzi w tym temacie

#26 ppu

ppu
  • 20 postów

Napisano 14 stycznia 2014 - 09:20

to ja napiszę tak ta funkcja bywa niezbędna w moim przypadku. Mam firmową pocztą z którą bywają problemy i nie zawsze poczta dociera do adresata, szczególnie mówię tu o ważnych ofertach, mając tą opcję w poprzednim programie pocztowym wiedziałem że jest ok lub nie ;-) a teraz coraz częściej mam tel po 2 dniach "wie Pan ale dalej nic nie dostałem od Pana" ta prosta opcja w 90% dawał im info czy klient dostał ofertę i się nie odzywa bo w dupie czy oferta w ogóle nie doszła bardzo polubiłem Maca i co mogę robię na nim, ale nie zapominajmy że to są też komputery do pracy a nie tylko do zabawy ... a czasami apple robi a nie inaczej bo tak jest dobrze i koniec - a szkoda

#27 BigMadOwl

BigMadOwl
  • 12 postów

Napisano 27 stycznia 2014 - 14:07

to ja napiszę tak
ta funkcja bywa niezbędna w moim przypadku.

Tak jak i w moim... Używam sprzętu Apple od Maka, przez iPady aż do iPhone i wszędzie niezmiernie irytuje mnie brak tej opcji - jak i niektórych innych, tylko dlatego, że "Apple wie lepiej".. Dla mnie to nadal ważna kwestia, a jailbreaka nigdy nie robiłem i nie zamierzam robić.

Może jest jakaś aplikacja, ale nie półśrodek, tylko coś dedykowanego, napisanego od nowa, bez niedoróbek? Przydałaby się też opcja "zaznacz wszystko".. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...?
  • Mikołaj Maciejko lubi to

#28 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 27 stycznia 2014 - 14:34

Brak tej opcji pewnie wynika z tego, że opcja ta jest niezmiernie prosta do wyłączenia po stronie klienta więc traci sens.

#29 krzemo

krzemo
  • 127 postów

Napisano 28 stycznia 2014 - 09:51

najprościej jak komuś jest to tak niezbędne do szczęścia i pracy w firmie :) korzystać z tego jak mu tam ;) thunderbird'a :)

#30 nagoda

nagoda
  • 1 postów

Napisano 13 marca 2018 - 13:13

Nie - standardowo Mail nie ma takiej opcji. Jedyny patent na ten "problem" opisano jakiś czas temu tutaj: [url=http://web.mac.com/heidi17/Heidikowa_witryna/Potwierdzenia_odbioru_w_Apple_Mail.html]Potwierdzenia odbioru w programie Apple Mail[/url]

Witam, mam problem z usunięciem powiadomienia. Ten link już nie działa. A wiem że tam było to opisane. Czy może jest to opisane 

Nie - standardowo Mail nie ma takiej opcji. Jedyny patent na ten "problem" opisano jakiś czas temu tutaj: [url=http://web.mac.com/heidi17/Heidikowa_witryna/Potwierdzenia_odbioru_w_Apple_Mail.html]Potwierdzenia odbioru w programie Apple Mail[/url]

indziej?

#31 Dnal69

Dnal69
  • 1 postów

Napisano 12 lutego 2026 - 14:47

Ja dla odmiany dodałem prośbę o potwierdzenie doręczenia wiadomości lata temu, niestety wpisała mail którym już nie dysponuję. Chciałbym zmienić adres na który przychodzą powiadomienia lub całkowicie usunąć to opcje.  Będę wdzięczny zza info jak to mogę zrobić pracuję na MacOS 26.2 (25C56) Poczta Wersja 16.0 (3864.300.41.1.7)

#32 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 584 postów

Napisano 12 lutego 2026 - 15:01

To jest sześcioletni wątek o czymś zupełnie innym. Załóż sobie swój.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych