Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#1426 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów
  • SkądOne of Banksy's manors

Napisano 23 stycznia 2011 - 01:25

Cokolwiek robisz, rób to dobrze (tak słyszałem kiedyś). Jak chłoniesz wiedzę i potrafisz ją wykorzystać to punkt dla Ciebie. W tym kraju dalej jest duży odsetek ludzi o ogromnych zasobach wiedzy, którzy nie znajdują dla niej zastosowania praktycznego ;) A widzę, że zostałeś studentem kokosa :D Ciekawe, czy lub kiedy, uczeń przerośnie mistrza ;p Zima drogowców, sesja studentów... ciekawe co dalej :D

#1427 elita

elita

• 3 034 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 23 stycznia 2011 - 01:27

co do muzyki to właśnie bis/euro/czwórka WYMIATA!!! aż mi miło :D

#1428 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2011 - 01:33

Cokolwiek robisz, rób to dobrze (tak słyszałem kiedyś). Jak chłoniesz wiedzę i potrafisz ją wykorzystać to punkt dla Ciebie. W tym kraju dalej jest duży odsetek ludzi o ogromnych zasobach wiedzy, którzy nie znajdują dla niej zastosowania praktycznego ;)

A widzę, że zostałeś studentem kokosa :D Ciekawe, czy lub kiedy, uczeń przerośnie mistrza ;p

Zima drogowców, sesja studentów... ciekawe co dalej :D

Jeżeli kiedy kol wiek uda mi się nawiązać rozmowie z kokosem rozmowę jak równy z równym i tak będę się czuł do będzie naprawdę super. Zresztą pisałem na któreś ze wcześniejszych stron że kokos mógł by założyć szkole i był bym pierwszym na liście studentów. Ja słyszałem coś podobnego jeśli coś robisz to rób najlepiej jak potrafisz i rób to z sercem a wtedy sukces przyjdzie sam.

#1429 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 01:36

Czytałem co pisałeś wcześniej ;) Na to też trafiłem :P Ja zawijam spać ;) o 11 trzeba się na uczelni pojawić :D Pozdro nocni

#1430 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2011 - 01:42

Ciekawe co na to wszystko kokos i ftpd bo trochę o nich się popisało aż jestem ciekaw zadanie jednego i drugiego :)

#1431 pio11

pio11
  • 1 700 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 01:54

Panowie sory, że wtrącę wam się w dyskusję ale potrzebuję zrobić burzę mózgów. Pytanie brzmi: O co mogą kłócić się owoce i warzywa na straganie? Poszukuję dobrego pomysłu :P

#1432 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:01

"Po co Nasze swary głupie, wnet i tak zginiemy w zupie!"? Może o to, z ktorych jest lepsza zupa? Albo co lepsze: sok, czy zupa?

#1433 elita

elita

• 3 034 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:02

Czwórka dostała kanał TV w N-ce, w studio 2 macbooki :)

---------- Wpis dodano o 02:02 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:01 ----------

pio11: o jabłka :D

#1434 pio11

pio11
  • 1 700 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:08

Kokos podoba mi się :P
Elita Nie mogą o jabłka bo one są owocami i mają się kłócić z warzywami :P

Proszę o jeszcze ^^

#1435 elita

elita

• 3 034 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:11

pio11: 'swary głupie' to z wiersza :) a do czego to potrzebujesz? Mogą być np obozy czystej krwi i modyfikowanych genetycznie mutantów ;P

#1436 pio11

pio11
  • 1 700 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:14

Puść wodze fantazji :P

#1437 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:15

hmm tak życiowo co jest świeższe warzywa czy owoce albo kto jest bardziej zmodyfikowany genetycznie :)

#1438 elita

elita

• 3 034 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:18

można zrobić wycieczkę w politykę np o ekologię, albo w wybory (kogo wybiorą klienci) ;)

#1439 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 23 stycznia 2011 - 02:59

Królestwo za pomysl jak sie pozbyc plastikowej nakretki utknietej w splywie. Splyw w bloku starego typu, dziura w podłodze i jakos ta woda tam odplywa, mieszkanie nizej jest ceramiczna rura. Podejrzewam ze plastikowa zakretka sie tam dostala, przez moment czulem ja pod palcami ale teraz siedzi tak gleboko ze kaplica. Jutro sprobuje przetkac jakims drutem, nawale tam Kreta, jak nie pomoze to domestosa,a jak nie pomoze... myslalem nad litrem zmywacza do paznokci, powinien rozpuscic to cholerstwo :P

#1440 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 23 stycznia 2011 - 03:10

bierzesz spirale i pchasz az przepchniesz

#1441 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2011 - 05:19

To ja tak z innej prostrzej beczki dużo wody tylko musi być koniecznie wrzątek. rozmiekczy plastik i popłynie hen daleko. Testowane kiedyś kolega po jednej z imprez utopił w kiblu tą plastIkowa zawieszke i się zapchalo 12 litrów wrzatku załAtwiło sprawę

#1442 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 00:21

dziś pobiłem swój absolutny rekord... 14,5h spędzone w bibliotece uniwersyteckiej na nauce ekonomii i polityki społecznej. Z jedną przerwą na obiad. mój mózg się usmażył i żaden specyfik (redbull, tiger, plusz) już nie działa. Czytam literki i nie rozumiem najprostszych zdań. czas iść spać, dziś wyjątkowo nie markuję. Dobranoc;)

#1443 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 00:24

dziś pobiłem swój absolutny rekord... 14,5h spędzone w bibliotece uniwersyteckiej na nauce ekonomii i polityki społecznej. Z jedną przerwą na obiad. mój mózg się usmażył i żaden specyfik (redbull, tiger, plusz) już nie działa. Czytam literki i nie rozumiem najprostszych zdań. czas iść spać, dziś wyjątkowo nie markuję. Dobranoc;)

Wow... Jeszcze, żeby to było ciekawe... :D Więc tym bardziej respekt :D

Ja dzisiaj raczej z przymusu... Jakiś projekt muszę zrobić:D

#1444 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 03:56

A ja dzisiaj noc filmową mam. (Samotną - nie utrzymałem niestety dziewczyny przy sobie : D forever alone!) Trainspotting i Miasto Bogów - to je to!

#1445 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 stycznia 2011 - 00:34

Witam Widzę żę temat na trochę przysechł co wy na to by go trochę rozruszać ?? Nocne Marki biorą się za robotę

#1446 N_E_M

N_E_M
  • 1 481 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 00:43

Przysechł, bo czasem trzeba odespać i zrobić też coś w ciągu dnia, nie tylko w nocy :P Pozdro, ja odsypiam ;) btw. dobry koncert w środę był we wrocławskim Alibi ;)

#1447 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 28 stycznia 2011 - 00:48

A ja dzisiaj noc filmową mam.
(Samotną - nie utrzymałem niestety dziewczyny przy sobie : D forever alone!)

Trainspotting i Miasto Bogów - to je to!

Ja ze swoją zerwałem w listopadzie ido teraz jestem zachwycony ;) Mniejsze koszty życia, chata urządzona po swojemu, kolumny wielkości 10letniego dziecka naparzaja cały dzien i noc punkiem,metalem,ebm (albo jazz, swing i klasyka, zaleznie od nastroju) i nikt nie narzeka :> Gotuje sam, sprzatam troche sam, piore sam, troche mi w sprzataniu i prasowaniu specjalna pani pomaga za 10PLN/h. Zyc nie umierac :) Obiecalem sobie do 30 roku zycia z nikim nie zamieszkac.

Dzis siedzialem 9-17 w robocie, 19-24 robilem freelance, zarobilem w sumie 600PLN w jeden dzien, a to wszystko nie ruszając się z domu... ide zaraz spać snem sprawiedliwym, naprawdę się napracowałem i zrobiłem całkiem fajne rzeczy :)

#1448 ciki12

ciki12
  • 572 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 stycznia 2011 - 00:49

Ja przez ostatnie parę dni żyłem za dnia i powiem Ci nie podoba mi się wolę noc:) Jestem wtedy bardziej twórczy.

Alibi w środę to jak dobrze kojarzę to HF Banda :) Tak bo nie jestem pewien albo Chada. Ja czekam na coś konkretnego w stolicy bo na razie to cisza

Ja ze swoją zerwałem w listopadzie ido teraz jestem zachwycony ;) Mniejsze koszty życia, chata urządzona po swojemu, kolumny wielkości 10letniego dziecka naparzaja cały dzien i noc punkiem,metalem,ebm (albo jazz, swing i klasyka, zaleznie od nastroju) i nikt nie narzeka :> Gotuje sam, sprzatam troche sam, piore sam, troche mi w sprzataniu i prasowaniu specjalna pani pomaga za 10PLN/h. Zyc nie umierac :) Obiecalem sobie do 30 roku zycia z nikim nie zamieszkac.

Dzis siedzialem 9-17 w robocie, 19 -24 robilem freelance, zarobilem w sumie 600PLN w jeden dzien, ide spać snem sprawiedliwego :)

Moje postanowienie to do 25 roku życie to nie ma co trzeba się bawić szaleć a po 25 roku to się zacznę już ogarniać tylko najgorsze jest to że mi coraz mniej brakuje bo jeszcze nie dawno wydawało mi się, że to kupa czasu dziś kurde to już tuż tuż

#1449 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 01:00

No jest prawie pierwsza w nocy a ja kończe prace na studia i przenoszę dane z iMaca bo jutro ewentualnie w sobote zmienia własciciela. Nie wiem ile będę w efekcie ostatecznym bez komputera, nie wiem jaka konfiguracja go ostatecznie zastąpi, ale wiem jedno koniec z serwisami co 3 miesiące plamami na matrycy i sprzętem który ma dość po dłuższym obciążeniu i muli jak cholera, i ostatnie co wiem na pewno - definitywny koniec z sprzętem apple, jestem zrażony na maxa :)

#1450 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 01:00

ja następny egzamin w poniedziałek, więc jutro rano śmigam do biblioteki już. Dziś mi się jeszcze nie chce siedzieć nad książkami, więc zamiast tego szperam po ogłoszeniach motoryzacyjnych;) w sumie do wydania na samochód będę miał koło 18-20tysi (70% zarobiłem sam:) ). Stoję przed dylematem: mieć jakiś piękny, stary samochód do którego będę wzdychał, ale pewnie też wydawał fortunę na ew. serwis i paliwo czy kupić coś normalniejszego i niezawodnego? Co jakiś czas mnie nachodzi faza na BMW Z3, samochód dość niepraktyczny (mój plecak ma większą pojemność niż ten bagażnik i ma tylko 2 miejsca.. ) odkąd przejechałem się takim w lato. Prowadzi się bajecznie.. Drugi ew. wybór to jakiś używany Ford Focus. Poza tym to u mnie hifi banda też się wdziera w stereo:D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych