Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Nocne marki: jeśli jest późno w nocy, a Ty pracujesz czy nie możesz spać - napisz.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4979 odpowiedzi w tym temacie

#3976 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 07 lipca 2012 - 00:58

wieczór się zbliża a u mnie 16 i deszcz.... 1 raz od 2 tyg... :./

#3977 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 07 lipca 2012 - 00:58

U mnie też kolejna bezsenna noc. W pokoju 25 stopni, to i tak za dużo jak na sen. No nic i tak nie zasnę, biorę się za drugi sezon House'a :P

#3978 bercow

bercow
  • 618 postów

Napisano 07 lipca 2012 - 01:23

Ja niestety juz all House MD zaliczylem :( Pogoda dla Gdynia, 21 °C nie wiem czy otworzyc okno, aby wywietrzyc, czy zamknac bo goraco na dworzu

#3979 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 07 lipca 2012 - 01:25

Ostatnio skończyłem całą serię ;). Aż się na sam koniec łza w oku zakręciła :-). Ja dalej nie mogę spać, 24+ w pokoju, a na dworze 22 po prostu makabra. I tak tułam się od www do www ;).

#3980 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 07 lipca 2012 - 01:36

Ja dawno temu utknąłem na 6 sezonie. Teraz w wakacje mam dużo czasu, więc walnę całość :)

#3981 bercow

bercow
  • 618 postów

Napisano 07 lipca 2012 - 02:04

iitv i pelno seriali, weeds, gra o tron, OZ bardzo fajne,

#3982 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 07 lipca 2012 - 02:16

Zawsze oglądam na iitv ;D U mnie powoli zaczyna się robić jasno, jak tak dalej pójdzie to przez tą pogodę będę cały czas chodzić niewyspany :P

#3983 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 03:48

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
może ktoś kto nie śpi pomoże mi ogarnać tą tapete bo w "pokaż swoje biurko" właściciela wcieło :(

---------- Wpis dodano o 04:48 ---------- Poprzedni wpis dodano o 04:47 ----------

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
może ktoś kto nie śpi pomoże mi ogarnać tą tapete bo w "pokaż swoje biurko" właściciela wcieło :(

#3984 weniwe_pl

weniwe_pl
  • 136 postów
  • SkądNaas, IE

Napisano 12 lipca 2012 - 04:58

Harper Memorial Library Reading Room HD desktop wallpaper : Widescreen : High Definition : Fullscreen : Mobile : Dual Monitor

#3985 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 13 lipca 2012 - 04:10

Harper Memorial Library Reading Room HD desktop wallpaper : Widescreen : High Definition : Fullscreen : Mobile : Dual Monitor

Dzięki wielkie :)

#3986 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 27 lipca 2012 - 04:12

Wczoraj w nocy poszła mi na autostradzie skrzynia... Przed momentem wróciłem lawetą. Autko jest już u mechanika. Ja idę spać. Dosyć wrażeń na dzisiaj.

#3987 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 27 lipca 2012 - 22:18

No więc stało się... sgs 3 w moich rękach od 3 godzin ;d

#3988 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 27 lipca 2012 - 22:47

Fajny sprzęt, tylko ten wyświetlacz... Ale przyznasz, że skubany szybki jest.

#3989 piotresce

piotresce
  • 1 568 postów
Napisano 27 lipca 2012 - 22:53

Fajny sprzęt, tylko ten wyświetlacz... Ale przyznasz, że skubany szybki jest.

Ten,ktory w tym tygodniu miałem w ręce potrafił bez powodu wręcz klatkować przy kilku otwartych aplikacjach...ale gra sie fajnie stąd też uważam że iPhone zdecydowanie wiekszy powinien być.Zaś przeglądarka to koszmar,zoom to poprostu zoom bez znaczenia czy powiekszyć chcę tekst czy srodek pustej strony ...

#3990 Mirko791

Mirko791
  • 4 558 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 27 lipca 2012 - 22:58

Ten,ktory w tym tygodniu miałem w ręce potrafił bez powodu wręcz klatkować przy kilku otwartych aplikacjach...ale gra sie fajnie stąd też uważam że iPhone zdecydowanie wiekszy powinien być.Zaś przeglądarka to koszmar,zoom to poprostu zoom bez znaczenia czy powiekszyć chcę tekst czy srodek pustej strony ...

Podejrzewam, że gdybyś nie miał styczności wcześniej z IP, to nie przeszkadzałoby Ci to. Dla osób, które przesiadają się z wcześniejszych Androidów na SGS3, to może faktycznie być demon i szybkości i płynności.

#3991 piotresce

piotresce
  • 1 568 postów
Napisano 27 lipca 2012 - 23:01

Podejrzewam, że gdybyś nie miał styczności wcześniej z IP, to nie przeszkadzałoby Ci to. Dla osób, które przesiadają się z wcześniejszych Androidów na SGS3, to może faktycznie być demon i szybkości i płynności.

Możliwe że masz racje,wcześniej narzeczona miała Galaxy 1 i ten definitywnie odrzucił możliwość posiadania Androida u mnie,mimo iż wtedy miałem HTC z WP7..

#3992 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 27 lipca 2012 - 23:27

@renqien
Szybki ?
Momentami sam nie nadążam ;)...
A ekran 4,8" w porównaniu do 3,5" w iPhone miażdży .
Pobrałem kilka gier na próbę i widać działanie tego procesora :].

---------- Wpis dodano o 00:22 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:17 ----------

Co do tematu przeglądarki - wystarczy pobrać google chrome lub operkę i wszystko okej.
Nic nie zacina - w końcu troszkę na niego popracowałem... ;)

---------- Wpis dodano o 00:27 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:22 ----------

Do końca roku muszę jeszcze peceta dokupić (gry kuszą mnie strasznie) i mam zamiar w domu zrobić coś w rodzaju systemu "dowodzenia".
To znaczy iMac + pc na jednym biurku rozciągniętym pod ścianą, chcę również założyć system kamer (wandale i złodzieje dają mi się wyznaki).
Będzie co pokazywać w pokaż swojegi Maca ;P

#3993 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 27 lipca 2012 - 23:35

A ja z okazji premiery Mountain Liona zafundowałem dla swojego MacBooka dysk SSD :D

#3994 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 28 lipca 2012 - 00:04

Przez jakiś czas miałem SGS III, ale telefon nie dla mnie. Za duży, plastikowy, do tego nie lubię androida. Przyznaje się że jestem fanem apple i iPhone w moim odczuciu nie ma konkurenta pod względem wykonania i systemu.

#3995 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 28 lipca 2012 - 23:28

Bardzo mnie martwiło i zastanawiało to czy bateria wytrzyma moje hard użytkowanie. Rezultat pozytywnie mnie zaskoczył. Dzisiaj od godziny 8:00 do godziny 21:00 ze 100% zeszło do 23% - przy czym non stop internet czasem wszedłem w sklep z aplikacjami czasem jakaś gra 2 ściągane filmy w tle... teraz o podróże się nie martwię. Mam biuro w kieszeni :]

#3996 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 28 lipca 2012 - 23:36

Zmartwisz się jak wyjdzie nowy iPhone :) Ja już czekam i doczekać się nie mogę, tak samo jak z MBP mam nadzieję że się nie zawiodę.

#3997 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 28 lipca 2012 - 23:44

Bardzo długo się nad tym zastanawiałem . Tutaj już nie chodzi o sam telefon, a system. Nigdy nie wieżyłem, że coś takiego napiszę, ale iOS mnie po prostu znudził po 3 latach :/ . Do nowego telefonu przymierzałem się od stycznia tego roku, ale czekałem wiernie na tego sgs'a :]. W zasadzie czym ja mam się zmartwić ? 4'' ekranem w nowym iPhone - 4,8'' jest mi potrzebne do pracy + lepiej ogląda się filmy ;] (uwielbiam zabierać filmy ze sobą) Mam nie ograniczoną pamięć (karty pamięci 32 gb to dzisiaj grosze) . iOS 6 wprowadza dosyć nie wiele zmian które zatrzymują mnie przy iOS. Nie rezygnuję z tego systemu całkowicie bo mam jeszcze iPad'a 2 i iTouch'a 4g. Android daje mi więcej. Przykładowo jadąc w sprawach biznesowych zawsze zabierałem laptopa + iPhone'a. Teraz wystarczy sgs przez systemową otwartość.

#3998 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 29 lipca 2012 - 00:38

Witam wszystkich
Cos ostatnio mało piszę, no ale miałem trochę ważniejszych spraw na głowie :)
A teraz rozkminiam jak pozbyć sie tych wszystkich kabli :-) nie moge ich schować za bardzo za płytę glowna :-/

I tak przy okazji wie ktoś jak zdjąć ten czerwony plastik w obudowie tracer Hummer ? Pełni on role osłony wiatraka jak i miejsce na ktorym jest włacznik wraz z portami usb
Dołączona grafika

#3999 NouNejm

NouNejm
  • 717 postów
  • SkądToruń

Napisano 29 lipca 2012 - 01:04

Bardzo długo się nad tym zastanawiałem .
Tutaj już nie chodzi o sam telefon, a system.
Nigdy nie wieżyłem, że coś takiego napiszę, ale iOS mnie po prostu znudził po 3 latach :/ .
Do nowego telefonu przymierzałem się od stycznia tego roku, ale czekałem wiernie na tego sgs'a :].
W zasadzie czym ja mam się zmartwić ?
4'' ekranem w nowym iPhone - 4,8'' jest mi potrzebne do pracy + lepiej ogląda się filmy ;] (uwielbiam zabierać filmy ze sobą)
Mam nie ograniczoną pamięć (karty pamięci 32 gb to dzisiaj grosze) .
iOS 6 wprowadza dosyć nie wiele zmian które zatrzymują mnie przy iOS.
Nie rezygnuję z tego systemu całkowicie bo mam jeszcze iPad'a 2 i iTouch'a 4g.
Android daje mi więcej.
Przykładowo jadąc w sprawach biznesowych zawsze zabierałem laptopa + iPhone'a.
Teraz wystarczy sgs przez systemową otwartość.

Miałem niedawno to samo, też znudził mi się iOS, a do tego mój iPhone 4 był w średnim stanie, bez gwarancji i za niedługo wychodzi nowy iPhone więc to był najlepszy czas by sprzedać czwórkę po dobrej cenie. Kupiłem Galaxy Note w zamian i uważam, że jest genialny! Jedyne czego mi brakuje to normalnej współpracy z Makiem, więc możliwe, że za jakiś czas go wymienię z powrotem na iPhone'a 4 lub 4S, bo i tak zamierzam kupić iPada za niecały rok, więc taki duży telefon nie będzie mi potrzebny, ewentualnie po prostu zamiast iPada kupię Nexus Tablet, bo akurat współpraca tabletu z komputerem nie będzie mi tak potrzebna jak z telefonem. ;P

#4000 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 29 lipca 2012 - 01:08

Jeśli chodzi o integrację z Mac'iem to jest fatalnie ;). Dlatego spędziłem dzisiaj +- 4 godziny na konfigurowaniu skubańca z windą ;D .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych