ale niestety nie ma opcji ryczaltu w roamingu, a szkoda.
No niestety, tego chyba nie oferuje żaden operator. Trochę latam po europie i nieraz się*boję jak przychodzi rachunek czy nie popłynę....
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 01 listopada 2009 - 22:19
ale niestety nie ma opcji ryczaltu w roamingu, a szkoda.
Napisano 15 grudnia 2009 - 10:15
Czy ktos moglby po krotce napisac czemu ten BIS/BES jest taki super fajny bo ja nie rozumiem tej filozofii. Co mi bes bis daje w swiecie mejli?
Napisano 15 grudnia 2009 - 14:18
Napisano 16 grudnia 2009 - 13:08
To chyba nalezy udac sie do poradni zdrowia psychicznegoo 15inutowym opoznieniu nie ma mowy - zreszta byloby to dla mnie nie do zniesienia.
Napisano 16 grudnia 2009 - 13:32
A jak w GmailApp i iPhoneMail z obsluga Outlook Web Access?
Napisano 16 grudnia 2009 - 14:19
nawigacja w telefonie to jednak nadal nawigacja w telefonie. Nie wiem czy abonament 2 czy 3letni z 20zl za interenet nie bedzie nadal drozszy niz jednorazowe kupno nawigacji do iPhona
Akurat w szybkim dostępie do internetu wyświetlacz nie jest ważny. Ważne jest czy telefon ma 3G, a w przypadku BlackBerry modele Storm i Bold go mają, czyli prędkość korzystania z internetu (ładowania stron, ściągania załączników) jest ta sama, jedyne co różni Bolda od iPhona to wielkosc wyswietlacza, czyli łatwość obsługi stron, czytelność (choć biorąć pod uwagę wielkość do rozdzielczości Bold i Curve 8900 bija iP na głowę)...Dla mnie wazny jest szybko dostep do netu, co niestety iphone zapewnia najlepiej rowniez ze wzgledu na swoj sporawy wyswietlacz
Napisano 16 grudnia 2009 - 15:13
Outlook Web Access, co dla każdego z firmową korporacyjną skrzynką i prywatnym telefonem ma znaczenie
Napisano 16 grudnia 2009 - 15:24
Nie sadze zeby nawigacja kulka mogla byc wygodniejsza niz multitacz, no ale de gustas...
.
W domu nie, ale pewnie z 80-90% firm już tak...Nie przesadzajmy. Nie kazdy korzysta z Outlooka
Tak ale BIS możesz mieć nawet do najtańszego abonamentu za 10 zł w Orange.Do tych 20zl placisz jeszcze abonament, am i right?
Nie jeszcze wykonywanie telefonów...i kalendarz...i możliwość przejżenia Officowych pllików...najważniejsze funkcje są to chyba...ja jeszcze może z podglądu FTPa chciałbym korzystać i musze programu jakiegoś poszukać...Czy definicja telefonu biznesowego naprawde jest tylko EMAIL?
Niby tak, ale jeszcze jest kwestia jak to się robi - czy łatwo, szybko i przyjaźnie czy nie...W takim przypadku biznesphonem jest praktycznie kazdy(!) telefon.
No ale jak ktoś z sekretariatu przysyla maila i wszystko się samo implementuje gdy zaakceptujesz to jest to przyjemne i zorganizowane...masz to samo na telefonie co w kompie...i już na jeden termin dwóch spotkań nie umówisz...Z tego co widze to nic wiecej jak kontakty kalendarz etc
Napisano 16 grudnia 2009 - 17:51
Nic niezwykłego. Po prostu można to wygodnie obsłużyć w Outlooku czego o ile mi wiadomo taki gmail z jakimkolwiek klientem pocztowym nie daje. Interfejs webowy gmaila również uważam za najlepszy na rynku... darmowych. Ten outlookowy jest jeszcze wygodniejszy dla mnie.Nie przesadzajmy. Nie kazdy korzysta z Outlooka (mam nadzieje:) Sa aletrnatywy (I bet there's an app for that;)
Z tego co widze to nic wiecej jak kontakty kalendarz etc. Nie wiem wiec co w tym takiego niezwyklego.
Napisano 16 grudnia 2009 - 22:32
Napisano 21 grudnia 2009 - 10:49
Napisano 21 grudnia 2009 - 10:59
Napisano 21 grudnia 2009 - 12:46
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych