Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sklep Apple w Poznaniu(Stary Browar) juz na wiosnę ??!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
300 odpowiedzi w tym temacie

#176 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 13 marca 2007 - 11:13

przetestowałem wczoraj te głośniczki JBL na ibooku pro. Poza tym pełno nie kumatej wiary i obsługa słabo znająca się na rzeczy :) no ale może to się zmieni...

A czym Cie tak ta obsluga zawiodla? Pomylila macbooka z ibookiem..?

#177 flanker

flanker
  • 94 postów
  • SkądCork, Ireland

Napisano 13 marca 2007 - 12:28

iSpocik iSpocikiem a ja i tak mam specjalne ceny dla forumowiczow hehe ;) PS> Wkrotce bedzie promo na MAcbooki

#178 PeterPan

PeterPan
  • 17 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 marca 2007 - 12:36

Dzisiaj do komputerów i ipodów dojechało dodatkowo oprogramowwanie... kilka jeszcze bajerków dzisiaj zamówiłem... myślę że w przeciągu kilku tygodni ukształtujemy jakiś godny arsenał tego co poznaniacy chcą mieć :D

Może jakiś sofcik od Adobe (np. InDesign)?
Póki co, będę zaglądać do Was, bo nie wiem
kiedy sie dorobie na własność pakietu CS.
Taki 17" MacBook Pro to jednak sporo ważył (cenowo);)

P.S. Quant, jeszcze raz dzięki za pomoc i pełen profesjonalizm.

#179 malowany

malowany
  • 465 postów
  • SkądPL

Napisano 13 marca 2007 - 12:47

Widze, że w www.Cortland.pl jest juz promo na Macbooka i macbook Pro :)

#180 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 13 marca 2007 - 12:47

Zapraszam do oceny nowego punktu sprzedaży TUTAJ. Wszyscy jestesmy ciekawi opinii..

#181 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 13 marca 2007 - 13:13

A ja się bardzo cieszę, że przetestowałem wczoraj te głośniczki JBL na ibooku pro. Bardzo ładnie dawały jak odpaliłem red hotów :) a myślałem, że to tylko tak wizualnie wygląda a dzwięk to badziew :) ale było słodko:) Poza tym pełno nie kumatej wiary i obsługa słabo znająca się na rzeczy :) no ale może to się zmieni...

Ups, pewnie należę do tej "nie kumatej wiary i obsługi słabo znającej się na rzeczy". Na jakie pytania nie znaliśmy odpowiedzi? No, bo rozumiem, że nasza wiedza na temat ibooków pro była wystarczająca... ;)

#182 Maciej

Maciej
  • 696 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 marca 2007 - 13:33

Widze, że w www.Cortland.pl jest juz promo na Macbooka i macbook Pro :)

Nie ma to jak zdrowa konkurencja:)

Wczoraj bylem jeszcze raz na spokojnie w iSpocie i ponownie bylem mile zaskoczony
kulturalna obsluga, oby tak dalej Panowie!

#183 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 13 marca 2007 - 13:37

Nie ma to jak zdrowa konkurencja:)

Konkurencja? Przeciez to promocja SADu jest.. Ale cieszy i to :)

#184 Maciej

Maciej
  • 696 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 marca 2007 - 13:47

Uuu, nie wiedzialem.

#185 Quant

Quant
  • 38 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 marca 2007 - 23:04

Tak ta promocja przed wiosną jest już u nas w ispocie. Dojechały również iMac 20" i iMac24" z mocniejszą kartą, bo zabrakło dzisiaj...

#186 Brzoska

Brzoska
  • 104 postów
  • SkądLodz

Napisano 14 marca 2007 - 09:23

no to fajnie ,och i ach bamba :) ale mam pytanie a kiedy w Lodzi ??? !!! Jakies plany, przecieki informacji ?

#187 wicius

wicius
  • 852 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 marca 2007 - 19:19

Dziś znowu wpadłem na chwilę do iSpotu, niestety tylko na chwilę, bo się spieszyłem (byłem z koleżanką ;)). Koleżanka zachwycała się komputerkami, zwłaszcza podobał jej się biały MacBook, na którego widok zareagowała piskliwym "Takiego chcę!" :D. Podobały jej sie też zdjęcia z Meksyku i Florydy w iPhoto na 17" iMacu, ale to inna sprawa ;) Co do obsługi, przemiła, ukłon w stronę panów ;) Jak tylko wszedłem, ktoś zapytał, czy mi pomóc w czymś, później pytanie nastąpiło ponownie ze strony innej osoby, a kiedy na czarnym MacBooku włączyłem MyApple, byłem w domu :D z braku czasu fachowości wybpróbować nie mogłem, mimo wszystko pewien jestem kompetencji pracowników ;) Pozdrawiam całą obsługę, w szczególności Pana z Bródką i nicomsw (chyba, wnioskując z avatara) ;)

#188 lukas_gab

lukas_gab
  • 828 postów

Napisano 14 marca 2007 - 19:38

Czyli tak ... wchodzę do sklepu .. odnajduje faceta w marynarce i wrzeszczę "Czesc Quant! " odnajduje czarnego MB , łąduje MyApple i mam zniszkę ?? :D

#189 Kwiatki

Kwiatki
  • 1 096 postów
  • SkądPoznan

Napisano 14 marca 2007 - 20:28

Czyli tak ... wchodzę do sklepu .. odnajduje faceta w marynarce i wrzeszczę "Czesc Quant! " odnajduje czarnego MB , łąduje MyApple i mam zniszkę ?? :D

dokladnie dzisiaj tak zrobilismy ;-) wejscie do ispotu - i na dziendobry "gdzie jest szef w gangu??" panowie grzecznie odpowiedzieli ze siedzi przy biurku - a my z Amy frontalny atak na goscia :-) usciski dloni - krotka pogaducha i gra gitarrrrra ;-)

PS imac24 robi wrazenie - a acd30" to kompletny szok!

ps2 - moze ktos chce imaca20 ?? JA CHCE imaca24!!!!!!

#190 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 14 marca 2007 - 20:35

nicomsw czuje się pozdrowiony :D Co do zniżek to mamy cieńko... Przy cenach które otrzymujemy możemy wam dać upust ... emocjom i ewentualnie dać wam wsparcie ... moralne ;)

#191 hwojtek

hwojtek
  • 1 273 postów
  • SkądGrzebienisko - Warszawa - cała Europa

Napisano 14 marca 2007 - 20:36

Czyli tak ... wchodzę do sklepu .. odnajduje faceta w marynarce...

Jeśli facet w marynarce popracuje trochę nad kontaktem wzrokowym z klientem (gdy rozmawiamy z potencjalnym klientem, to nie rozwalamy się na krześle i nie klikamy w kompa, tylko wstajemy i patrzymy mu chociaż w twarz - jeśli nie w oczy), to będzie dobrze. ;-) Klient, który lubi wypluwać się z kasy na zabawki, to klient wart zainteresowania.

A poza tym ładny sklepik. Szkoda, że nie największy w Polsce, ale do GalMoku to chyba wszystkim iSpotom w PL daleko.

#192 vloweer

vloweer
  • 104 postów

Napisano 14 marca 2007 - 21:07

NARESZCIE Nareszcie salon Maca w Poznaniu! Ile można w tym mieście! Szkoda, że taki mały, ale awsze coś

#193 badej

badej
  • 83 postów

Napisano 14 marca 2007 - 22:58

Nareszcie salon Maca w Poznaniu! Ile można w tym mieście! Szkoda, że taki mały, ale awsze coś

"Ciasny", ale własny - a o to chyba chodzi! :):)

#194 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 14 marca 2007 - 23:12

Jeśli facet w marynarce popracuje trochę nad kontaktem wzrokowym z klientem (gdy rozmawiamy z potencjalnym klientem, to nie rozwalamy się na krześle i nie klikamy w kompa, tylko wstajemy i patrzymy mu chociaż w twarz - jeśli nie w oczy), to będzie dobrze. ;-) Klient, który lubi wypluwać się z kasy na zabawki, to klient wart zainteresowania.

Masz rację, ale nie masz... ;)

Jeśli chcesz pogadać o sprzęcie zapraszam do mnie - jestem sprzedawcą. Facet w marynarce to pewnie był iSpot Manager, który ma mnóstwo spraw na głowie - szczególnie, że dopiero zaczynamy (a to card point nie działa, a to coś znowu) i czasami musi coś zrobić szybko. Poza tym siedzimy (a ja np. jestem na nogach non-stop) tam od otwarcia po 14 godzin więc wiesz... Przykro, że poczułeś się urażony takim postępowaniem :( Siasiamy...

Wpadnij do sklepu i powiedz, że jesteś hwojtek to przynajmniej pogadamy w realu ;)

#195 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 14 marca 2007 - 23:20

Wszystkim nie dogodzicie.. Robcie swoje chlopaki.

#196 morandir

morandir
  • 33 postów

Napisano 14 marca 2007 - 23:58

Tez bylem dzisiaj, chodz Quant z moich wyobrazen wygladal inaczej niz real Quant ale poza tym bylo przyzwoicice. Jak na moj gust za szybko - ale to poczatek i jak sadze duza presja ze strony ludzi i srodowiska takiego jak to. Forum przegladam od jakiegos czasu, maca mam od 2-3 tygodni, az mnie korci zeby cos gdzies napisac o odczuciach ale to moze innym razem ;) ps. po airporta wpadne jutro lub w sobote ;)

#197 badej

badej
  • 83 postów

Napisano 15 marca 2007 - 00:14

(..) ps. po airporta wpadne jutro lub w sobote ;)

Serdecznie zapraszamy! :-)

#198 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 15 marca 2007 - 07:36

Tez bylem dzisiaj, chodz Quant z moich wyobrazen wygladal inaczej niz real Quant ale poza tym bylo przyzwoicice. Jak na moj gust za szybko - ale to poczatek i jak sadze duza presja ze strony ludzi i srodowiska takiego jak to.

Forum przegladam od jakiegos czasu, maca mam od 2-3 tygodni, az mnie korci zeby cos gdzies napisac o odczuciach ale to moze innym razem ;)

ps. po airporta wpadne jutro lub w sobote ;)

Wczoraj, dosłownie pół godziny po tym jak byłeś, przyjechał DHL i przywiózł dwie sztuki :) Talże śmiało wpadaj.

#199 Quant

Quant
  • 38 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 marca 2007 - 09:21

hwojtek i cała reszta ekipy zacnej i lubianej... Bardzo was przepraszam, że często nie patrzę w oczy i robie coś innego... na dzień dzisiejszy wygląda to tak, że powinienem siedzieć z tyłu przy biurku i pracować nad tym by ten sklep działał... ale jest to nie możliwe z uwagi na stertę macpro ustawionych na moim biurku.. nie ma tam miejsca, więc jestem przy ladzie... Jeśli podejdziecie i przedstawicie się z nicka to mam nadzieje poświęcić wam choć chwilkę na przywitanie, ale nie obiecuję nic, ponad to, na dzień dzisiejszy... BARDZO się cieszę kiedy ktoś z forum przyjdzie się przywitać, wczoraj było miłe małżeństwo z dzieckiem, nie pamiętam z nicka, krótko, zamieniliśmy kilka zdań. Dla mnie to radość wielka. Mam nadzieję, że jak się wszystko ułoży to będę też miał przywilej sprzedawać i opowiadać o sprzęcie. ps. airport z obsługą "n" został tylko jeden..

#200 Popmarek

Popmarek
  • 35 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 marca 2007 - 09:27

Ja też wczoraj wpadłem do iSpota kupić przejściówkę i pobawić się iPod HI-FI :cool: Sporo ludzi tam się kręci z tego co zauważyłem BTW świetnie wygląda czarny MacBook na żywo :eek: Pozdr,

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych