...Oficjalnie mówi się o awarii sprzętowej, ale na forach przebąkuje sie o zemście Apple 
Zemsta ? po prostu pilnują swoich spraw.
Poza tym to sztuka dla sztuki. Nie da się na tym pracować, wszyscy to wiedzą ale każdy chce spróbować.
Musiała by się zmienić polityka firmy, żeby wyszła wersja na blaszaki. Chciałbyś tego mocno ale to nierealne w najbliższej dekadzie.
W zasadzie to nawet lepsza relama dla Apple niż myślisz

Sądzę, że jakieś 80% użytkowników Windy, włączając Ciebie ( mogę się mylić ), marzy o przesiadce. Dlatego będą instalować ochoczo OSX na blaszakach. Będą próbować coś na tym robić, będzie się wysypywać, zamykać aplikacje, kaszanić dyski. I lepiej być nie może !!! W końcu wszyscy dojdą do wniosku, że nigdzie ten system nie będzie pracował dobrze tylko na sprzęcie Apple'a. Wtedy, po pierwszym kontakcie z OS X, jak już sasmakują to kupią swoją własną makówkę

I O TO CHODZI !
Dlatego pracujcie dalej podkoszulkowcy z pryszczami, z biurkami pełnymi bajzlu i puszek po CocaColi. W Was nasza nadzieja
---- Dodano 03-07-2007 o godzinie 00:14 ----
...Chce po prostu przekonac sie czy warto wpakowac gotowke w MacBooka czy iMaca
Jak kupowałem swojego mac'a, w ciemno, 4 lata temu to trząsłem d**ą czy aby warto. Sprzedawca, gdy odbierałem powiedział do mnie, że to dobry zakup i na pewno będę zadowolony. Pomyślałem sobie, że każdy tak mówi. Po czym jestem zadowolony, już od 4 lat jestem zadowolony.
Ty też będziesz.