Za długo czekałam aż zaakceptują mój post i ostatecznie zamówiłam tego benksa. Jeszcze specjalnie brałam wysyłkę kurierem, żeby doszło przez weekendem i to była pomyłka. Nie dość, że zrobiła mi się jakieś małe kółeczko pod szkłem, którego nie mogłam się pozbyć (ale tutaj to już moja wina), to to szkło jest po prostu jakieś za małe. To Twoje @rafal886 wygląda serio genialnie, a tutaj mimo case'a jest jeszcze naokoło część ekranu w ogóle nie zabezpieczona. Już przy brzegach szkła zebrało się dużo kurzu i wygląda to po prostu fatalnie.
A zakupiłaś na pewno wersje 3D? Benks ma kilka szkieł przecież, może wziełaś takie, które nie nachodzi na zaokrąglenia szybki.
Szkło które poleciłeś jest rewelacyjne.Ja nie miałem żadnego problemu z naklejeniem! 3 minuty i jest idealnie. Dużo lepsze niż Nilkin którego miałem wcześniej, za 30 zł polecam
Też szukam szkła aktualnie na X'a, zainteresowały mnie te pochlebne opinie o tym szkle i je sobie obejrzałem. Tak się zastanawiam nad tym, że nikt z Was nie zwraca uwagi na to kto je w ogóle wyprodukował (nie mówię, że ma być markowe, ale jednak w jakiś sposób powinno być określone cokolwiek nt. jego pochodzenia).
Po drugie tam jest dosłownie zero informacji o materiale z jakiego wykonane zostało szkło. Ok, fajnie, że się dobrze przykleja, że sie nie odkleja, że jest miłe w dotyku .... ale czy po to przyklejacie folię, żeby była miła w dotyku i żeby się nie odkleiła? ) Jak dla mnie brak producenta i brak wiarygodnej informacji o materiale wykonania skreśla te szkło z miejsca.
Ja skłaniam się ku materiałowi Corning (lub też zwane Gorilla Glass). Benks ma takie jedno szkło (chyba najdroższe z oferty), ale jeszcze się zastanawiam.
To jest podpis - podpis prosty. Podpis prosty jest lubiany przez Administratorów i nigdy nie zostanie usunięty, bo spełnia ich WSZYSTKIE wymagania.
Cyt: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem