Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * * 1 g艂osy

Folie LCD / Szk艂a (Opinie)

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
2742 odpowiedzi w tym temacie

#601 Sendil

Sendil
  • 140 post贸w
  • Sk膮dBia艂ystok

Napisano 10 listopada 2012 - 19:02

Witam. W poniedzia艂ek odbieram iPhona 5 i pr贸buj臋 znale藕膰 jak膮艣 dobr膮 foli臋, ale tak膮, kt贸ra posiada elementy do naklejenia r贸wnie偶 na boki. Czy opr贸cz Wrapsola s膮 jeszcze jakie艣 opcje? Kupi艂bym sprawdzon膮 foli臋 firmy Zagg, ale z tego co widz臋, ochrona jest tylko na ty艂 i prz贸d. Pozdrawiam

#602 Vette

Vette
  • 8 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 10 listopada 2012 - 22:54

Polecam sprawdzi膰 co艣 od SGP ;)
[url=http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-5.html]iPhone 5 Cases l iPhone 5 Screen Protectors l iPhone 5 Accessories | SPIGEN SGP[/url]

#603 appleliker

appleliker
  • 6 post贸w

Napisano 10 listopada 2012 - 23:57

Witam, W 艣rod臋 dostane iphone 5 i chcia艂bym kupi膰 do niego folie kt贸ra b臋dzie go chroni艂a przed upadkami i zarysowaniami , s艂ysza艂em o Wrapsol ultra , widzia艂em filmiki jak zrzucaj膮 z wysoko艣ci iphonea z ta folia i nic mu sie nie sta艂o ... MAM PYTANIE , CZY TO PRAWDA ??

#604 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 12 listopada 2012 - 21:26

Witam, W 艣rod臋 dostane iphone 5 i chcia艂bym kupi膰 do niego folie kt贸ra b臋dzie go chroni艂a przed upadkami i zarysowaniami , s艂ysza艂em o Wrapsol ultra , widzia艂em filmiki jak zrzucaj膮 z wysoko艣ci iphonea z ta folia i nic mu sie nie sta艂o ...

MAM PYTANIE , CZY TO PRAWDA ??

Prawda...sa super

#605 appleliker

appleliker
  • 6 post贸w

Napisano 12 listopada 2012 - 21:39

A czy psuje jako艣膰 ekranu ??

#606 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 13 listopada 2012 - 20:11

A czy psuje jako艣膰 ekranu ??

Jesli chodzi o folie antyfinger to obraz jest matowy, nie odbija sie swiatlo, nie zostaja paluchy.
To wszyski kwestia gustu.
Ja uzywam zwyklej folii i jestbok ale mnostwo paluchow i wszystko sie odbija ale obraz jest rewelacyjny.
Kolega natomiast wybral antyfinger bo go wkurzaly slady a zwlaszcza odbijajace sie swiatlo. Jednak obraz jest troche inny.

#607 straubus

straubus
  • 390 post贸w
  • Sk膮dOpole/ Prudnik

Napisano 20 listopada 2012 - 18:04

A ja od siebie chcia艂em poleci膰 foli臋 polskiej produkcji firmy 3MK. Maj膮 sw贸j sklep Internetowy oraz sprzedaj膮 na Allegro.
Folie bardzo dobrze dopasowane, idealnie prze藕roczyste, bez efektu "sk贸rki pomara艅czowej", 艂atwo si臋 przyklejaj膮. Naprawd臋 dobra folia za niewielkie pieni膮dze.

na dniach dostan臋 swojego iPhone 5 i oczywi艣cie poszukuj臋 dobrej folii. Napotka艂em si臋 na 3MK. Czy mo偶esz napisa膰 o niej co艣 wi臋cej z perspektywy czasu? W ko艅cu to ju偶 3 tygodnie od Twojego posta. Pozdrawiam.

#608 Takeshy

Takeshy
  • 27 post贸w

Napisano 20 listopada 2012 - 19:36

Witam, ci膮gle czytam jaka kupi膰 folie dla 4s ale nie mog臋 wybra膰.. jaka mi polecacie? prosz臋 o szybka odpowiedz. Pozdrawiam.

#609 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 00:43

Witam. Czy jest opcja kupna folii na sam ty艂 b膮d藕 ewentualnie ty艂 + boki? Oczywi艣cie zale偶y mi na w miar臋 dobrej firmie.

#610 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 21:36

Witam.

Czy jest opcja kupna folii na sam ty艂 b膮d藕 ewentualnie ty艂 + boki? Oczywi艣cie zale偶y mi na w miar臋 dobrej firmie.

Raczej zestawy sk艂adaj膮 si臋 z folii na prz贸d i ty艂 lub pr贸d, ty艂 i boki.
njlepiej zapytaj w sklepie z foliami gdzie maj膮 zestawy w sprzeda偶y, mo偶e co艣 wynajd膮...
Np.
Wrapsol | folie ochronne do smartfon贸w iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptop贸w Apple MacBook - -20% na folie Wrapsol Original do MacBook贸w Pro i Air

- - - Po艂膮czono posty - - -

Witam, ci膮gle czytam jaka kupi膰 folie dla 4s ale nie mog臋 wybra膰.. jaka mi polecacie? prosz臋 o szybka odpowiedz.

Pozdrawiam.

http://www.cortland....4-przod-ty.html

#611 Valkiria

Valkiria
  • 42 post贸w

Napisano 22 listopada 2012 - 00:44

Witam, ci膮gle czytam jaka kupi膰 folie dla 4s ale nie mog臋 wybra膰.. jaka mi polecacie? prosz臋 o szybka odpowiedz.

Pozdrawiam.

A nie porysowa艂 si臋 jeszcze...?
Jak na sam prz贸d, to kup sobie zestaw 3sztuk foli Xqisit Protector Screen za 15pln w media markt i b臋dziesz zadowolony.
W iSpot to tajwa艅skie cudo kosztuje prawie pi臋膰 dych...

#612 prostreet

prostreet
  • 75 post贸w
  • Sk膮dKalisz PL

Napisano 26 listopada 2012 - 21:08

Witam :)
Mia艂o by膰 etui ale nie ma co szpeci膰聽pi膮teczki , mo偶e ma kto艣 tak膮聽foli臋聽albo czyta艂 co艣聽dobrego albo nie dobrego na jej temat ?

FOLIA SGP Steinheil EX Ultra Crystal MIX iPhone 5 (2758298162) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.

Orygina艂 ?

Dzi臋kuj臋聽za odpowiedzi :)

#613 anko21

anko21
  • 142 post贸w
  • Sk膮dP艂ock,PL

Napisano 26 listopada 2012 - 21:11

Wyglada na oryginalna. Zamowilem dzisiaj bumper sgp i ta folia jest w komplecie.

#614 prostreet

prostreet
  • 75 post贸w
  • Sk膮dKalisz PL

Napisano 26 listopada 2012 - 21:26

Wrapsol czy SGP ?

#615 anko21

anko21
  • 142 post贸w
  • Sk膮dP艂ock,PL

Napisano 26 listopada 2012 - 22:33

SGP ;)

#616 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 27 listopada 2012 - 21:21

Wrapsol czy SGP ?

Wrapsol :)

#617 prostreet

prostreet
  • 75 post贸w
  • Sk膮dKalisz PL

Napisano 28 listopada 2012 - 19:21

50% na 50% :) Ale SGP ma 艂adniejsze plecki :)

#618 appleliker

appleliker
  • 6 post贸w

Napisano 28 listopada 2012 - 20:44

Wrapsol Czy SGP ? Ja w艂a艣nie te偶 sie zastanawiam przy wrapsolu trzyma mnie tylko to ze podobno iphone z t膮 folia przetrwa wypadek z 1m80 cm Ale SGP ma fajne plecki :D

#619 anko21

anko21
  • 142 post贸w
  • Sk膮dP艂ock,PL

Napisano 28 listopada 2012 - 21:35

Dostalem dzisiaj przesylke z bumperem od SGP. Bumper super,folie nakleje jak dojade do domu.

#620 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 28 listopada 2012 - 21:53

Ja w艂a艣nie te偶 sie zastanawiam przy wrapsolu trzyma mnie tylko to ze podobno iphone z t膮 folia przetrwa wypadek z 1m80 cm
Ale SGP ma fajne plecki :D

Apple iPhone 5 Forklift Drop Test! 15ft - Wrapsol - YouTube

#621 prostreet

prostreet
  • 75 post贸w
  • Sk膮dKalisz PL

Napisano 28 listopada 2012 - 22:32

Czekamy na opienie anko21 :) Mo偶e da艂oby jak膮艣 fotk臋 :)

#622 FishBB

FishBB
  • 1聽244 post贸w
  • Sk膮dPOLAND

Napisano 29 listopada 2012 - 13:07

Mia艂em folie Wrapsol i SGP, Wrapsol og贸lnie lepsza od SGP ale najlepsz膮 foli膮 jest dla mnie - folia 3MK! Wczoraj naklei艂em, nie wiem jak z ochron膮 ale przecie偶 folia to folia, przed zwyklymi ryskami powinna uchroni膰, ale co najwazniejsze - Retina jest nadal Retin膮! I normalnie czu膰 ekran pod palcem, wcze艣niej czu艂em ze dotykam folii a nie ekranu, teraz jest idealnie 'g艂adko'. Polecam folie 3MK

#623 anko21

anko21
  • 142 post贸w
  • Sk膮dP艂ock,PL

Napisano 29 listopada 2012 - 17:00

Czekamy na opienie anko21 :) Mo偶e da艂oby jak膮艣 fotk臋 :)

Folie nakleikem dopiero dzisiaj. I wiem ze jezeli bede kiedys potrzebowal folii na ekran to bedzie wlasnie ta od SGP. Idealnie dopracowana,idealnie przylega do telefonu. Nie czuc jej pod palcami,wgl jakby jej nie bylo. Plecki rowniez idelanie zabezpieczone. Fajnie ze byla w komplecie z bumperem :) Co do zdjec nie bardzo narazie mam czym zrobic.

#624 crisco

crisco
  • 1聽485 post贸w

Napisano 29 listopada 2012 - 18:19

Mia艂em r贸偶ne folie. Najlepiej oceniam Zagg z serii HD. W Polsce koszt ok 100 z艂. Mo偶na si臋 obawia膰 zak艂adania, bo trzeba spryska膰 p艂ynem foli臋, ale okazuje si臋, 偶e ten zabieg jest bezpieczny. Folia krystalicznie niewidoczna o bardzo dobrej jako艣ci.

Apple iPhone 5 Screen Protector | invisibleSHIELD by ZAGG

#625 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 post贸w

Napisano 29 listopada 2012 - 19:49

Dzisiaj przysz艂a folia Wrapsol full body :) Przed na艂o偶eniem musz臋 jednak zdj膮膰 folie no-name z przodu i skina z ty艂u. Jakie艣 porady co robi膰, aby nie zostawa艂y 艣lady kleju? Pozdrawiam.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 2

0 u偶ytkownik贸w, 2 go艣ci, 0 anonimowych