Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Folie LCD / Szkła (Opinie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2742 odpowiedzi w tym temacie

#601 Sendil

Sendil
  • 140 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 10 listopada 2012 - 19:02

Witam. W poniedziałek odbieram iPhona 5 i próbuję znaleźć jakąś dobrą folię, ale taką, która posiada elementy do naklejenia również na boki. Czy oprócz Wrapsola są jeszcze jakieś opcje? Kupiłbym sprawdzoną folię firmy Zagg, ale z tego co widzę, ochrona jest tylko na tył i przód. Pozdrawiam

#602 Vette

Vette
  • 8 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 listopada 2012 - 22:54

Polecam sprawdzić coś od SGP ;)
[url=http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-5.html]iPhone 5 Cases l iPhone 5 Screen Protectors l iPhone 5 Accessories | SPIGEN SGP[/url]

#603 appleliker

appleliker
  • 6 postów

Napisano 10 listopada 2012 - 23:57

Witam, W środę dostane iphone 5 i chciałbym kupić do niego folie która będzie go chroniła przed upadkami i zarysowaniami , słyszałem o Wrapsol ultra , widziałem filmiki jak zrzucają z wysokości iphonea z ta folia i nic mu sie nie stało ... MAM PYTANIE , CZY TO PRAWDA ??

#604 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 21:26

Witam, W środę dostane iphone 5 i chciałbym kupić do niego folie która będzie go chroniła przed upadkami i zarysowaniami , słyszałem o Wrapsol ultra , widziałem filmiki jak zrzucają z wysokości iphonea z ta folia i nic mu sie nie stało ...

MAM PYTANIE , CZY TO PRAWDA ??

Prawda...sa super

#605 appleliker

appleliker
  • 6 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 21:39

A czy psuje jakość ekranu ??

#606 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 20:11

A czy psuje jakość ekranu ??

Jesli chodzi o folie antyfinger to obraz jest matowy, nie odbija sie swiatlo, nie zostaja paluchy.
To wszyski kwestia gustu.
Ja uzywam zwyklej folii i jestbok ale mnostwo paluchow i wszystko sie odbija ale obraz jest rewelacyjny.
Kolega natomiast wybral antyfinger bo go wkurzaly slady a zwlaszcza odbijajace sie swiatlo. Jednak obraz jest troche inny.

#607 straubus

straubus
  • 390 postów
  • SkądOpole/ Prudnik

Napisano 20 listopada 2012 - 18:04

A ja od siebie chciałem polecić folię polskiej produkcji firmy 3MK. Mają swój sklep Internetowy oraz sprzedają na Allegro.
Folie bardzo dobrze dopasowane, idealnie przeźroczyste, bez efektu "skórki pomarańczowej", łatwo się przyklejają. Naprawdę dobra folia za niewielkie pieniądze.

na dniach dostanę swojego iPhone 5 i oczywiście poszukuję dobrej folii. Napotkałem się na 3MK. Czy możesz napisać o niej coś więcej z perspektywy czasu? W końcu to już 3 tygodnie od Twojego posta. Pozdrawiam.

#608 Takeshy

Takeshy
  • 27 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 19:36

Witam, ciągle czytam jaka kupić folie dla 4s ale nie mogę wybrać.. jaka mi polecacie? proszę o szybka odpowiedz. Pozdrawiam.

#609 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 00:43

Witam. Czy jest opcja kupna folii na sam tył bądź ewentualnie tył + boki? Oczywiście zależy mi na w miarę dobrej firmie.

#610 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 21:36

Witam.

Czy jest opcja kupna folii na sam tył bądź ewentualnie tył + boki? Oczywiście zależy mi na w miarę dobrej firmie.

Raczej zestawy składają się z folii na przód i tył lub pród, tył i boki.
njlepiej zapytaj w sklepie z foliami gdzie mają zestawy w sprzedaży, może coś wynajdą...
Np.
Wrapsol | folie ochronne do smartfonów iPhone, Samsung, HTC, BlackBerry + laptopów Apple MacBook - -20% na folie Wrapsol Original do MacBooków Pro i Air

- - - Połączono posty - - -

Witam, ciągle czytam jaka kupić folie dla 4s ale nie mogę wybrać.. jaka mi polecacie? proszę o szybka odpowiedz.

Pozdrawiam.

http://www.cortland....4-przod-ty.html

#611 Valkiria

Valkiria
  • 42 postów

Napisano 22 listopada 2012 - 00:44

Witam, ciągle czytam jaka kupić folie dla 4s ale nie mogę wybrać.. jaka mi polecacie? proszę o szybka odpowiedz.

Pozdrawiam.

A nie porysował się jeszcze...?
Jak na sam przód, to kup sobie zestaw 3sztuk foli Xqisit Protector Screen za 15pln w media markt i będziesz zadowolony.
W iSpot to tajwańskie cudo kosztuje prawie pięć dych...

#612 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 26 listopada 2012 - 21:08

Witam :)
Miało być etui ale nie ma co szpecić piąteczki , może ma ktoś taką folię albo czytał coś dobrego albo nie dobrego na jej temat ?

FOLIA SGP Steinheil EX Ultra Crystal MIX iPhone 5 (2758298162) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Oryginał ?

Dziękuję za odpowiedzi :)

#613 anko21

anko21
  • 142 postów
  • SkądPłock,PL

Napisano 26 listopada 2012 - 21:11

Wyglada na oryginalna. Zamowilem dzisiaj bumper sgp i ta folia jest w komplecie.

#614 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 26 listopada 2012 - 21:26

Wrapsol czy SGP ?

#615 anko21

anko21
  • 142 postów
  • SkądPłock,PL

Napisano 26 listopada 2012 - 22:33

SGP ;)

#616 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 21:21

Wrapsol czy SGP ?

Wrapsol :)

#617 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 28 listopada 2012 - 19:21

50% na 50% :) Ale SGP ma ładniejsze plecki :)

#618 appleliker

appleliker
  • 6 postów

Napisano 28 listopada 2012 - 20:44

Wrapsol Czy SGP ? Ja właśnie też sie zastanawiam przy wrapsolu trzyma mnie tylko to ze podobno iphone z tą folia przetrwa wypadek z 1m80 cm Ale SGP ma fajne plecki :D

#619 anko21

anko21
  • 142 postów
  • SkądPłock,PL

Napisano 28 listopada 2012 - 21:35

Dostalem dzisiaj przesylke z bumperem od SGP. Bumper super,folie nakleje jak dojade do domu.

#620 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 28 listopada 2012 - 21:53

Ja właśnie też sie zastanawiam przy wrapsolu trzyma mnie tylko to ze podobno iphone z tą folia przetrwa wypadek z 1m80 cm
Ale SGP ma fajne plecki :D

Apple iPhone 5 Forklift Drop Test! 15ft - Wrapsol - YouTube

#621 prostreet

prostreet
  • 75 postów
  • SkądKalisz PL

Napisano 28 listopada 2012 - 22:32

Czekamy na opienie anko21 :) Może dałoby jakąś fotkę :)

#622 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 29 listopada 2012 - 13:07

Miałem folie Wrapsol i SGP, Wrapsol ogólnie lepsza od SGP ale najlepszą folią jest dla mnie - folia 3MK! Wczoraj nakleiłem, nie wiem jak z ochroną ale przecież folia to folia, przed zwyklymi ryskami powinna uchronić, ale co najwazniejsze - Retina jest nadal Retiną! I normalnie czuć ekran pod palcem, wcześniej czułem ze dotykam folii a nie ekranu, teraz jest idealnie 'gładko'. Polecam folie 3MK

#623 anko21

anko21
  • 142 postów
  • SkądPłock,PL

Napisano 29 listopada 2012 - 17:00

Czekamy na opienie anko21 :) Może dałoby jakąś fotkę :)

Folie nakleikem dopiero dzisiaj. I wiem ze jezeli bede kiedys potrzebowal folii na ekran to bedzie wlasnie ta od SGP. Idealnie dopracowana,idealnie przylega do telefonu. Nie czuc jej pod palcami,wgl jakby jej nie bylo. Plecki rowniez idelanie zabezpieczone. Fajnie ze byla w komplecie z bumperem :) Co do zdjec nie bardzo narazie mam czym zrobic.

#624 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 29 listopada 2012 - 18:19

Miałem różne folie. Najlepiej oceniam Zagg z serii HD. W Polsce koszt ok 100 zł. Można się obawiać zakładania, bo trzeba spryskać płynem folię, ale okazuje się, że ten zabieg jest bezpieczny. Folia krystalicznie niewidoczna o bardzo dobrej jakości.

Apple iPhone 5 Screen Protector | invisibleSHIELD by ZAGG

#625 CritiCalz

CritiCalz
  • 321 postów

Napisano 29 listopada 2012 - 19:49

Dzisiaj przyszła folia Wrapsol full body :) Przed nałożeniem muszę jednak zdjąć folie no-name z przodu i skina z tyłu. Jakieś porady co robić, aby nie zostawały ślady kleju? Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych