Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * * 1 g艂osy

Folie LCD / Szk艂a (Opinie)

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
3073 odpowiedzi w tym temacie

#226 misiekgruby

misiekgruby
  • 3聽212 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 24 listopada 2010 - 21:36

Tego sprzedaj膮cego mog臋 Ci poleci膰 z czystym sumieniem kupowa艂em u niego.

@narkoman, widzia艂e艣 mo偶e t膮 foli臋 live - SGP Steinheil Ultra Anti Fingerprint ?
W艂a艣nie si臋 zastanawiam co zam贸wi膰 bo nie mog臋 patrze膰 u siebie na to niedoklejenie tej ULTRA CRYSTAL

Mam tak膮 na iPada, jest znacznie grubsza od zwyk艂ej i wida膰 jej faktur臋 na wy艣wietlaczu. Skutecznie jednak chroni przed zabrudzeniami.

#227 Damass

Damass
  • 118 post贸w

Napisano 25 listopada 2010 - 21:54

Mam tak膮 na iPada, jest znacznie grubsza od zwyk艂ej i wida膰 jej faktur臋 na wy艣wietlaczu. Skutecznie jednak chroni przed zabrudzeniami.

Dzi臋ki za opini臋, w takim wi臋c razie chyba jednak zam贸wi臋 Ultra Cristal

#228 krakers

krakers
  • 8聽135 post贸w
  • Sk膮dNibylandia

Napisano 25 listopada 2010 - 23:23

Niedawno PayPal zintegrowa艂 zdaje si臋 Platnosci24 ze swoimi us艂ugami wi臋c mo偶na 艂atwo i szybko zap艂aci膰 przez PayPal bez posiadania 偶adnej karty kredytowej/debetowej.

#229 misiekgruby

misiekgruby
  • 3聽212 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 26 listopada 2010 - 10:26

Dzi臋ki za opini臋, w takim wi臋c razie chyba jednak zam贸wi臋 Ultra Cristal

Dodam tylko, 偶e na iPadzie bardzo to nie przeszkadza. Lepsze, ni偶 ci膮gle widoczne odciski palc贸w.
Jednak na iPhone 4 na Retinie mo偶e by膰 uporczywe.

#230 epple

epple
  • 26 post贸w

Napisano 26 listopada 2010 - 11:03

Dostan臋 ju偶 gdzie艣 w Polsce/polskim internecie foli臋 na prz贸d+ty艂 do Toucha 4g?

#231 mubott

mubott
  • 78 post贸w

Napisano 26 listopada 2010 - 21:57

Witam! Przeczytalem prawie caly temat (ostatnie kilka stron sobie darowalem - nie mam juz sily). Posiadam iphone'a 2g i zastanawiam sie jaka folie kupic. Najbardziej zalezy mi na tym by po odklejeniu nie zostawila zadnych sladow! Mialem jakas tania folie na ipodzie i po odklejeniu czuc ze byla folia (inaczej palec sie slizga) i to bardzo dokuczliwe jak sie konczy z folia. wazne jest tez aby palec sie slizgal, a odciski palcow mnie nie obchodza bo one zawsze beda. Co sadzicie o foliach Brando, kilka osob je chwalilo. Nie chce wydawac za duzo, powiedzmy ze 40zl to max! Ewentualnie by sie moze znalazly pieniadze na SGP ale czy folia z 3g bedzie pasowac do 2g? Chodzi mi tylko o ochrone ekranu.

#232 aoyue

aoyue
  • 4 post贸w

Napisano 27 listopada 2010 - 13:13

A ja jak z艂o偶y艂em sobie foli臋 na ipada to po godzinie zdj膮艂em i do kosz wyrzuci艂em - wol臋 oszcz臋dza膰 swoje oczy :)

#233 aerO^

aerO^
  • 894 post贸w

Napisano 29 listopada 2010 - 23:34

Szczerze, m贸wi膮c mam tylko na iPhone'a IS, u偶ytkuj臋 j膮 ju偶 ze 3 miesi膮ce i dzia艂a dobrze, jednak cz臋sto potrafi mi si臋 troch臋 odklei膰 na tyle iPhone'a i to cz臋sto jak trzymam go d艂ugo w kieszeni i powiedzmy zagrzeje si臋 w niej to potrafi zacz膮膰 schodzi膰.

#234 kummer

kummer
  • 2聽002 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz,Osielsko

Napisano 30 listopada 2010 - 01:55

Jak w temacie. Czy u偶ywacie a je偶eli tak to jaka polecacie folie na IPad'a. Sam si臋 zastanawiam nad folia od SGP.

Pozdrawiam

Dobrze si臋 zastanawiasz. Kupuj folie SGP s膮 najlepsze.

#235 patrick1989

patrick1989
  • 495 post贸w

Napisano 30 listopada 2010 - 14:53

Ta folia b臋dzie dobra dla 3GS? BEZKLEJOWA FOLIA OCHRONNA APPLE iPHONE 3G / 3GS (1330387983) - Aukcje internetowe Allegro
Czy koniecznie dop艂aca膰 do Brando, kt贸re kosztuje 3 razy tyle? ;/

#236 boberek34

boberek34
  • 104 post贸w

Napisano 30 listopada 2010 - 16:16

Witam. Zastanawiam si臋 na foli膮 do iP 4 i my艣l臋, 偶e folia od SGP b臋dzie najlepsza. Ceny na allegro od 100z艂. Chcia艂bym si臋 upewni膰, poniewa偶 na stronce sgpstore.com folia Ultra Crystal za 22$. Do tego nieca艂e 8$ przesy艂ka. Czy doliczaj膮 do tego VAT? O c艂o si臋 nie przejmuj臋, bo daj膮 to za zakupy o warto艣ci >150 euro. Czy s膮 2 komplety folii, tzn. 2 folie na ekran, 2 na ty艂 itd.?

#237 krakersssss

krakersssss
  • 30 post贸w

Napisano 30 listopada 2010 - 19:06

Tak, s膮 to dwa komplety, co do vat-u - raczej nie na艂o偶膮, ale w 100% nie gwarantuj臋;). Mi przynajmniej, na艂o偶yli vat tylko 2 razy w 偶yciu na rzeczy kt贸re zamawia艂em z USA, ale by艂y one o dosy膰 wi臋kszej warto艣ci ;).

#238 boberek34

boberek34
  • 104 post贸w

Napisano 30 listopada 2010 - 20:27

Tak, s膮 to dwa komplety, co do vat-u - raczej nie na艂o偶膮, ale w 100% nie gwarantuj臋;). Mi przynajmniej, na艂o偶yli vat tylko 2 razy w 偶yciu na rzeczy kt贸re zamawia艂em z USA, ale by艂y one o dosy膰 wi臋kszej warto艣ci ;).

Powiem szczerze, 偶e dla 10 z艂 to chyba nie op艂aca si臋 kupowa膰 w sgpstore. Vat powinni na艂o偶y膰, jeszcze si臋 nie spotka艂em, 偶eby nie na艂o偶yli (w przypadku ubra艅 z USA). Co do c艂a, to raczej nie ma szans 偶eby doliczyli.

#239 krakersssss

krakersssss
  • 30 post贸w

Napisano 30 listopada 2010 - 21:13

Mo偶e mam szcz臋艣cie, ale przy foliach nic mi nie na艂o偶yli, przy innych rzeczach, w granicach ~50$ tak偶e nie.

#240 patrick1989

patrick1989
  • 495 post贸w

Napisano 30 listopada 2010 - 21:17

Ta folia b臋dzie dobra dla 3GS? BEZKLEJOWA FOLIA OCHRONNA APPLE iPHONE 3G / 3GS (1330387983) - Aukcje internetowe Allegro
Czy koniecznie dop艂aca膰 do Brando, kt贸re kosztuje 3 razy tyle? ;/

Prosz臋 o odpowied藕

#241 narkoman

narkoman
  • 4聽360 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 30 listopada 2010 - 22:17

Prosz臋 o odpowied藕

B臋dzie pewnie adekwatna do ceny, mo偶e zostawi 艣lady na ekranie, mo偶e si臋 b臋dzie odkleja膰, mo偶e b臋d膮 b膮ble nie do usuni臋cia, mo偶e b臋dzie lepsza od SGP, mo偶e b臋dzie niedopasowana, mo偶e mo偶e mo偶e... kupisz to si臋聽dowiesz.

#242 patrick1989

patrick1989
  • 495 post贸w

Napisano 01 grudnia 2010 - 18:31

Nieaktualne, kupi艂em Folia Brando Apple iPhone 3GS - Ultra Clear (1348673417) - Aukcje internetowe Allegro

#243 pangadzet

pangadzet
  • 8 post贸w

Napisano 04 grudnia 2010 - 22:04

Ja te偶 korzystam z IS i jestem bardzo zadowolony. Kupi艂em foli臋 na prz贸d a sk贸r臋 na ty艂 r贸wnie偶 od ZAGG'a. Jak poszukacie w necie to pojawi艂 si臋 ju偶 oficjalny dystrybutor ZAGG w Polsce wi臋c nie ma mowy o jaki艣 podr贸bkach.

#244 perzyk

perzyk
  • 302 post贸w
  • Sk膮dWawa

Napisano 04 grudnia 2010 - 23:00

ja si臋 zastanawiam nad foli膮 SGP, tylko tak si臋 zastanawiam czy taka albo taka to nie jakie艣 podr贸by... czemu taki pomys艂, 偶e podr贸by? bo mam troszk臋 z艂e do艣wiadczenie z allegro i takie niskie ceny maj膮 tych folii ;p

EDIT:
wlaz艂em w zak艂adk臋 "nowe posty" my艣la艂em, 偶e tu jest o iphonenach a jest o iPadach, tak偶e przepraszam. Ale je艣li mo偶ecie to dorad藕cie ;>

#245 boberek34

boberek34
  • 104 post贸w

Napisano 05 grudnia 2010 - 00:48

ja si臋 zastanawiam nad foli膮 SGP, tylko tak si臋 zastanawiam czy taka albo taka to nie jakie艣 podr贸by... czemu taki pomys艂, 偶e podr贸by? bo mam troszk臋 z艂e do艣wiadczenie z allegro i takie niskie ceny maj膮 tych folii ;p

EDIT:
wlaz艂em w zak艂adk臋 "nowe posty" my艣la艂em, 偶e tu jest o iphonenach a jest o iPadach, tak偶e przepraszam. Ale je艣li mo偶ecie to dorad藕cie ;>

Ceny s膮 normalne. Na sgpstore.com takie folie masz za 13$. Zobacz, 偶e w opakowaniu masz tylko 2x foli臋 na ekran!

#246 perzyk

perzyk
  • 302 post贸w
  • Sk膮dWawa

Napisano 05 grudnia 2010 - 15:20

Ceny s膮 normalne. Na sgpstore.com takie folie masz za 13$. Zobacz, 偶e w opakowaniu masz tylko 2x foli臋 na ekran!

tylko dwie to ma艂o? (pytam, bo nie wiem ;p)
a jest jaki艣 zestaw, 偶eby by艂 na prz贸d i na ty艂?

#247 eviltomek

eviltomek
  • 780 post贸w
  • Sk膮dD臋bica

Napisano 05 grudnia 2010 - 15:47

Nie czaje was jak mo偶ecie dawa膰 za folie po 13$, ja mam folie za uwaga: 1z艂 z allegro i trzyma ju偶 p贸lroku jestem zadowolony

#248 proxx

proxx
  • 1聽264 post贸w

Napisano 05 grudnia 2010 - 16:01

A co b臋dzie jak j膮 zdejmiesz ?

#249 boberek34

boberek34
  • 104 post贸w

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:22

tylko dwie to ma艂o? (pytam, bo nie wiem ;p)
a jest jaki艣 zestaw, 偶eby by艂 na prz贸d i na ty艂?

Tak, s膮. Ceny od 100z艂 w g贸r臋. Np. SGP Steinheil EX Ultra Crystal dla Apple iPhone 4 (1337983199) - Aukcje internetowe Allegro

#250 abuk

abuk
  • 14 post贸w

Napisano 07 grudnia 2010 - 13:27

Kupi艂em wczoraj screen protector PURO do iPada i jest to masakra. Sp臋dzi艂em ca艂y wiecz贸r pr贸buj膮c to za艂o偶y膰. Ka偶膮 to robi膰 na sucho ale na sucho tworzy sie mn贸stwo ma艂ych b膮belk贸w, kt贸re nie chc膮 za nic wyj艣膰 spod folii, poza tym 艂apie ka偶dy mo偶liwy py艂ek a wyj臋cie naklejk膮 py艂ka spod 艣rodka folii to 10 kolejnych py艂k贸w w innych miejscach. Na mokro ze specjalnym p艂ynem uda艂o si臋 pozby膰 b膮bli ale p艂yn nie da艂 rady odparowa膰 i dzisiaj powsta艂y nier贸wno艣ci. Generalnie poza problemami z za艂o偶eniem 艣lady palc贸w zostaj膮 prawie tak samo jak bez protektora, odblask贸w jest mniej ale nieznacznie, to co pisz膮 o mo偶liwo艣ci mycia i u偶ywania ponownie to bzdura bo nie wiem jak to umy膰 偶eby nie zosta艂y pod spodem 艣lady i zacieki po wyschni臋tych kroplach a ich si臋 nie da niczym zlikwidowa膰 bo sp贸d folii nie jest g艂adki tylko "przylepny". Poza tym protektor jest 艣rednio dopasowany do ekranu, boki odstaj膮. Podsumowuj膮c tragedia, szkoda nerw贸w i pieni臋dzy.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych