Ja pozwolę sobie powrócić do głównego tematu.
Chodziłem trochę po Apartach itp i nie bardoz mogłem znaleźć coś ładnego. Znalazłem wymarzony pierścionek w BoGold, więc też w sporej sieci zapewne, ale dostałem z miejsca 5% zniżki a i tak zapłaciłem 1400zł za pierścionek, który z takim samym diamentem (karat, wielkość) a Aparcie miałem za 2000zł po "mega" zniżce...
Co do pierścionka. Jak ja to powiedziałem - nie może być klasyczny, bo jak dostanę w papugę, to mi kamień policzek rozkroi;) po prostu wystający kamień mi się nie podoba.
Pierścionek raczej powinien być ze złota, ale... ja kupilem pierścionek złożony z białego i z żółtego złota, co czyni go bardzo ciekawym. Oczko natomiast jest wplecione w złączenie dwóch kolorów złota.
Do wyboru miałem dwa podobne pierścionki, różniły się diamentem. Wybór między 1000, a 1400zł wygrał większy diament, przecież to zakup raz na całe życie:)
Pierścionek który wybrałem, jest ciekawy i nowoczesny, ale na tyle, że w wieku 55 lat, moja luba będzie mogła spokojnie się nim chwalić
---- Dodano 02-09-2009 o godzinie 10:03 ----
a co do pierscionka to proponuje moj patent przeleciec sie bo bizucie dziewczyny i zobaczyc co ona nosi i do tego dostosowac swoj wybor... a z reszta co bys nie kupil to i tak bedzie szczesliwa
też prawda!!
jak dla mnie ważne, żeby nie iść z przyszłą narzeczoną, co ostatnio zrobiło się popularne, ale mało romantyczne.