Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Handel piratami na Allegro - moja walka

• Zamknięty Temat jest zamknięty
341 odpowiedzi w tym temacie

#326 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 13 września 2009 - 22:39

Powiedz mi po co ludziom nie znającym się na iPhonie JB? bo przecież to oferujesz na allegro, a nie wgranie tom tom'a z app
Peace!

Może na początek pokaż mi w którym miejscu oferuję JBRK. A na koniec, na jakiej podstawie wciskasz mi co oferuję moim klientom a co nie? Słaby z ciebie jasnowidz ;) Szkoda mojego czasu Panowie - moja aukcja jest w 100% legalna - i tyle w temacie.

#327 anti8

anti8
  • 148 postów
  • SkądBytom

Napisano 14 września 2009 - 07:18

ehh bo widzisz bez jb nie da rady panie legalisto wgrac pirackich programow wiec od tego sie zaczyna. wiem ze laczenie faktow tez moze byc ciezkie ale nie stresuj sie tak bardzo. bo zaczynam sie zastanawiac czy nie jestes taki sflustrowany dlatego ze zaplaciles na allegro za tomtoma pirackiego wiecej niz jest wart w app store:D

Jest takie przysłowie.. mysle, ze tu bedzie pasowalo:

Jaka głowa, taka mowa.

#328 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 14 września 2009 - 13:29

Może na początek pokaż mi w którym miejscu oferuję JBRK. A na koniec, na jakiej podstawie wciskasz mi co oferuję moim klientom a co nie? Słaby z ciebie jasnowidz ;) Szkoda mojego czasu Panowie - moja aukcja jest w 100% legalna - i tyle w temacie.

Chyba twoja 100% legalna aukcja została usunięta przez pracowników allegro;)
Szkoda czasu masz racje...

#329 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 14 września 2009 - 14:34

nie żebym bronił Tonegomontany - ale prawda jest taka że usunięcie aukcji nie oznacza że była nielegalna, tylko niezgodna z regulaminem allegro ;)

#330 adamch

adamch
  • 497 postów

Napisano 14 września 2009 - 14:52

moja aukcja jest w 100% legalna - i tyle w temacie.

To dlaczego została usunięta z Allegro?

Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

#331 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 14 września 2009 - 15:38

IPHONE SERWIS POMOC POZNAŃ NAPRAWA ZBITYCH SZYBEK (742287274) - Aukcje internetowe Allegro

---- Dodano 14-09-2009 o godzinie 16:39 ----

To dlaczego została usunięta z Allegro?

Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

Na pewno nie dlatego że jest nielegalna.

---- Dodano 14-09-2009 o godzinie 16:40 ----

Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytania - czyli rzeczywście szkoda czasu na polemikę - dzięki za przyznanie racji. No i za reklamę :)

#332 qubuch

qubuch
  • 989 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 września 2009 - 18:02

Ja bym proponował zamknąć ten teamt gdyż ta rozmowa obiera zły kierunek.I w zasadzie wszystko co miało być powiedziane było. Pozdrawiam

#333 axyon

axyon
  • 141 postów
  • SkądRzeszów (pustynia iSpotowa)

Napisano 15 września 2009 - 18:43

nie kierunek nie jest zły.. wiadomo często jedni się czepiają drugieg o byle co np. sprawa tonymontany ale tak ogólnie to jest OK

#334 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 15 września 2009 - 18:57

Jestem jak najbardziej za prowadzona przez Ciebie akcja! Krew mnie zalewa kiedy widze jak glupi Polaczek kombinuje - nie dosc ze kradnie licencjonowane oprogramowanie to jeszcze je sprzedaje na podobno bezpiecznym i walczacym z podrobkami i piractwem tak szacownym serwisie aukcyjnym jakim jest Allegro. Rozumiem aukcje typu Jailbreak ktory sam w sobie nie jest nielegalny (sam uzywam) i ktory poprzez np Cydie umozliwia zainstlowanie wielu porzadnych programow oferowanych przez ich tworcow za darmo poza app store. Oczywiscie nie kazdy sie na tym zna i chce grzebac w telefonie wiec taka aukcja jest jak najbardziej na miejscu jako jedna z wielu uslug serwisowych gsm. Ale aukcje z kradzionym softem juz sa ponizej pasa. Sam kilkukrotnie zglaszalem takie aukcje do allegro ale efekt byl mizerny.

#335 duliijr

duliijr
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 września 2009 - 13:05

Jest takie przysłowie.. mysle, ze tu bedzie pasowalo:

Jaka głowa, taka mowa.

pogadajcie sobie jeszcze:D niezly ubaw z was mam:D typowi polacy:D zaczac pisac na forum zeby sobie na kogos pogadac:D musicie miec niezle problemy ze soba:D a agresje w was wzbudza fakt ze moze to wlasnie wy kupiliscie taka piracka nawigacje drozej niz jest wyceniona w app store? wszystko bedzie dobrze nie martwcie sie:D

#336 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 26 września 2009 - 15:42

pogadajcie sobie jeszcze:D niezly ubaw z was mam:D typowi polacy:D zaczac pisac na forum zeby sobie na kogos pogadac:D musicie miec niezle problemy ze soba:D a agresje w was wzbudza fakt ze moze to wlasnie wy kupiliscie taka piracka nawigacje drozej niz jest wyceniona w app store? wszystko bedzie dobrze nie martwcie sie:D

Ojeju, jeju... ile tu uśmieszków, ile docinek. Widać trafili ludzie w Twój czuły punkt. Poza tym - albo mam deja vu, albo zaczynasz się powtarzać.

#337 surogaci

surogaci
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 września 2009 - 16:17

Czy to tutaj na forum normalny typ "człowieka" ?

#338 adrianopel

adrianopel
  • 1 451 postów

Napisano 26 września 2009 - 16:25

Czy to tutaj na forum normalny typ "człowieka" ?

Na szczęście nie. Było tutaj paru takich ale po otrzymaniu banów słuch po nich zaginął.

#339 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 26 września 2009 - 16:37

Sądze że ten temat nadaje się tylko do usunięcia dzięki EA we wszystkich aukcjach pisze "nie wgrywam pirackich albo nielegalnych aplikacji" więc chyba osiągnąłeś swój cel. Ten temat przeobraził się w obraź drugiego i skargi że allegro usuneło jego "legalną" aukcje.Prosze o zamknięcie tego tematu.

#340 cezy

cezy
  • 9 postów

Napisano 10 października 2009 - 19:20

Dzieki temu forum to bardzo łatwo zostać piratem i jailbreak odblokowanie iPhone -Żarty sobie robicie czy nie widzicie tego.Czy firmy produkujące te urodzenia(iPhone) życzyli by sobie tego?Ale to jest polska ........

#341 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 10 października 2009 - 20:16

A czy Ty widzisz gdzieś na forum sposób na wgrywanie nielegalnych aplikacji? Każda wzmianka na ten temat leci do kosza, część jest "nagradzana". Jako, że temat się wypalił - zamykam.

#342 MyApple

MyApple
  • 903 postów

Napisano 15 października 2009 - 11:14

Informacja dla osób śledzących ten wątek:
Kilka kont użytkowników zostało zbanowanych z następujących powodów:
1. Spamowanie w celu pozbycia się konkurencji i "wylansowanie" własnej firmy przez jej właścicieli;
2. Posiadanie kilku kont na MyApple co jest niezgodne z naszym regulaminem;
3. Podszywanie się pod inne osoby - więcej info tutaj:
http://www.myapple.p...y-iphone-5.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych