A co to to ORO ??, i ile to kostet ? 
znalazłem już 
http://www.cortland....product_id=7528 
pytanie na ile to wiarygodnie i sprawdzone ??, i tam coś piszą, że trzeba dać komputer na serwis w celu bezpłatnej diagnozy ?? czy to konieczne do zakupu tej gwarancji czy nie ??, komp jest sprawny i dalej na gwarancji APPLA ??
dzwoniłem do cortlandu ... w tej sprawie, kompa trzeba dać na jakieś śmieszne testy , nie ważne że wyglada jak nówka i jest 100% sprawny i dalej na gwarancji appla, więć oki nie ma problemu ale mogę im go dać w sobotę, to nie bo nie ma ciecia który umie to zrobić. Mam zadzwonić jutro koło 14:00 to "może" drugi pracownik podejmie się tego w sobotę, bo to pewnie są STRASZNIE trudne skomplikowane testy, i trzeba mieć 4 fakultety, żeby odpalić program diagnostyczny który zrobi całą robotę ...., nie mogę oddać go w inny dzien tygodnia gdyż nie mieszkam w kato a w wolinie, a w katowicach jestem w szkole co weekend stąd w sobotę mogę podjechać. .... nie no co za kraj.... co za firma ,,,, to się w pale nie mieści człowiek chce iść wydać kasę to łachę ktoś robi, że odpali za przeproszeniem pierdolnięty program testowy który zrobi całą robotę .... 
pzdr. Łukasz