Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iMac czy Mac Pro.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
98 odpowiedzi w tym temacie

#51 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 08:58

W sumie z Twoim "Gustem" to nie dziwne że inicjatywa nie wyszła z Twojej strony..... Generalnie nie potrzebny była Twoja uwaga i nic nie wniosła ale cóż

Pewnie, że nie wyszła, bo ja bym nie wpadł na pomysł trzymania mydelniczki poza łazienką.
Moje uwagi sprzętowe też były niepotrzebne, bo ja widać liczy się "gust".

#52 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:16

Pewnie, że nie wyszła, bo ja bym nie wpadł na pomysł trzymania mydelniczki poza łazienką.
Moje uwagi sprzętowe też były niepotrzebne, bo ja widać liczy się "gust".

Nawet nie bede wnikał co trzymasz w tej łazience ale domyślam sie ze panuje tam bardzo ekstrawaganckyyyyy dizajn :)... co do uwag to dałem do zrozumienia w poprzednich wypowiedziach ze względy estetyczne mają swoje znaczenie. Dziekuje Ci za uwagi techniczne natomiast jesteś w błedzie piszac ze liczy się "Gust" ....jakiś kompromis to lepsze okreslenie ... Napewno nie jedno kosztem drugiego :)

#53 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:26

Nawet nie bede wnikał co trzymasz w tej łazience ale domyślam sie ze panuje tam bardzo ekstrawaganckyyyyy dizajn :)

Nie widzę nic ekstrawaganckiego w mojej łazience jak i w iMacu.

... co do uwag to dałem do zrozumienia w poprzednich wypowiedziach ze względy estetyczne mają swoje znaczenie. Dziekuje Ci za uwagi techniczne natomiast jesteś w błedzie piszac ze liczy się "Gust" ....jakiś kompromis to lepsze okreslenie ... Napewno nie jedno kosztem drugiego :)

Oferta Apple nie pozwala w tej kwestii na kompromis.

#54 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:30

Oferta Apple nie pozwala w tej kwestii na kompromis.

Ech Lack.. Twoje uprzedzenie do Apple i jego produktow zaczyna mnie coraz bardziej zachwycac :D

#55 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:39

Ech Lack.. Twoje uprzedzenie do Apple i jego produktow zaczyna mnie coraz bardziej zachwycac :D

Uprzedzenie? Popraw mnie, jeśli się mylę, ale ani iMac ani ACD nie ma wejścia video pod xboxa (już pozostałe durnoty konstrukcyjne pomijając).

#56 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:42

Uprzedzenie? Popraw mnie, jeśli się mylę, ale ani iMac ani ACD nie ma wejścia video pod xboxa (już pozostałe durnoty konstrukcyjne pomijając).

Uprzedzenie - nie odwracaj kota ogonem - doskonale wiesz o czym mowie ;)

#57 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:43

Jeśli nawet nie to trudno :) to nie był wyznacznik a tylko ewentualna zaleta. Nie kupuje dziś a mam nadzieje że w nowych ACD bedzie chocby HDMI do PS3 :) Ale za to ładnie wyglada i z żyrandolem mi sie komponuje :D Dla mnie wada jest że to XBOX nie ma wyjścia z cyfrowym sygnałem !!

#58 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:45

Uprzedzenie - nie odwracaj kota ogonem - doskonale wiesz o czym mowie ;)

Dyskusja dotyczyła możliwości sprzętowych Apple, a Ty z uprzedzeniem wyskoczyłeś, więc kto tu tego kota wywinął?
Nie wiem o czym mówisz.

#59 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:51

Wiesz Lack.. wiesz doskonale, ze swojej opinii o Twoim uprzedzeniu nie zbudowalem na tym jednym watku. Pozdrawiam

#60 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:53

Wiesz Lack.. wiesz doskonale, ze swojej opinii o Twoim uprzedzeniu nie zbudowalem na tym jednym watku.

Ja swojej opinii o Apple również.

#61 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:55

Ja swojej opinii o Apple również.

A wiec jednak.. :) brawo dla odwaznych co to przyznac sie potrafia;)

#62 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 09:59

A wiec jednak.. :) brawo dla odwaznych co to przyznac sie potrafia;)

Z tym, że moja opinia na temat Apple w żaden sposób nie wpływa na funkcjonalność ich sprzętu niestety, więc nie ma tu nic do rzeczy.

#63 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:03

Z tym, że moja opinia na temat Apple w żaden sposób nie wpływa na funkcjonalność ich sprzętu niestety, więc nie ma tu nic do rzeczy.

Rozumiem, ze masz wyrobiona zla opinie na temat sprzetu Apple. Co wiec robisz tutaj na forum?

Ja mam bardzo zle doswiadczenia z Windowsem ale jakos nie wysiaduje na PCtowym forum calymi dniami ;)

#64 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:06

Rozumiem, ze masz wyrobiona zla opinie na temat sprzetu Apple. Co wiec robisz tutaj na forum?

Mam bardzo pozytywną opinię o MP i Mini.

#65 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:08

Mam bardzo pozytywną opinię o MP i Mini.

I dlatego tu jestes, tak? Chcesz wiedziec wiecej o MP i Mini?

#66 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:09

Apropos Lack'a :D

Nisza ekologiczna - pozycja danego gatunku, jaką zajmuje on w biocenozie. Obejmuje czynniki (np. światło, pokarm, miejsce), o które dany gatunek konkuruje z innymi gatunkami w biocenozie.

Innymi słowy Lack musi z nami konkurować aby przetrwać na forum :)

Pewnie jak przechodzi koło iSpot'a to powiada "fajne te Mac'ki ale wszyscy na MyApple takie mają, to ja nie kupie" :D

W sumie to ja jestem w przeciwnym biegunie do wszystkich mi znanych "na żywo", a więc też jestem w takiej niszy :D

#67 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:11

I dlatego tu jestes, tak? Chcesz wiedziec wiecej o MP i Mini?

Wiem wystarczająco, chce żeby inni się dowiedzieli czegoś więcej niż można przeczytać w folderze reklamowym macbooka czy imaca.

#68 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:13

Apropos Lack'a :D

Innymi słowy Lack musi z nami konkurować aby przetrwać na forum :)

Pewnie jak przechodzi koło iSpot'a to powiada "fajne te Mac'ki ale wszyscy na MyApple takie mają, to ja nie kupie" :D

W sumie to ja jestem w przeciwnym biegunie do wszystkich mi znanych "na żywo", a więc też jestem w takiej niszy :D

Noo.. bycie w niszy.. i anty.. jest takie nobilitujace ;) Prawdziwa awangarda ;)

---- Dodano 26-01-2007 o godzinie 10:14 ----

Wiem wystarczająco, chce żeby inni się dowiedzieli czegoś więcej niż można przeczytać w folderze reklamowym macbooka czy imaca.

Rozumiem wiec, ze pracujesz dla Apple? I oczywiscie dla dobra jego potencjalnych nabywcow?

#69 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:15

Noo.. bycie w niszy.. i anty.. jest takie nobilitujace ;) Prawdziwa awangarda ;)

To aluzja do udziału rynkowego Apple?

Rozumiem wiec, ze pracujesz dla Apple? I oczywiscie dla dobra jego potencjalnych nabywcow?

Nie pracuje, skąd ten wniosek? Oczywiście.

#70 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:17

Lack pracuje dla Della :D joke...

Szczerze mówiąc to ja uważam, że taka osoba jak Lack się przydają dla zachowania równowagi w biocenozie :D

Czasem, nie jestem po prostu w stanie zrozumieć niektórych peanów na cześć Applowskich produktów - np. Mighty Mouse... :)

#71 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:17

Nie pracuje, skąd ten wniosek? Oczywiście.

No widzisz.. ja Ciebie mialem za krzyzowca PCtowca - a Ty po prostu.. Matka Teresa :) "ja nie dla siebie - ja dla ludzi prosze" ;)
Chwalic taka postawe Panie Lack.. chwalic.. :)

---- Dodano 26-01-2007 o godzinie 10:19 ----

To aluzja do udziału rynkowego Apple?

Zlosliwy Panie Lack.. zlosliwy Pan.. po co?

#72 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:22

No widzisz.. ja Ciebie mialem za krzyzowca PCtowca - a Ty po prostu.. Matka Teresa :) "ja nie dla siebie - ja dla ludzi prosze" ;)
Chwalic taka postawe Panie Lack.. chwalic.. :)

Niestety, Apple "oszczędza" pewnych szczegółów w swoich folderach, dlatego z dobroci serca jest naświetlam potencjalnym użytkownikom :-)

Zlosliwy Panie Lack.. zlosliwy Pan.. po co?

Ja tylko odpowiedziałem na zaczepkę.

#73 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:25

Niestety, Apple "oszczędza" pewnych szczegółów w swoich folderach, dlatego z dobroci serca jest naświetlam potencjalnym użytkownikom :-)

Hmm. czy na forum PCtowym tez sie tak udzielasz w kwestiach Microsoft Windows i jego "folderow reklamowych"? ;)

Ja tylko odpowiedziałem na zaczepkę.

Eeeee tam zaczepka.. po prostu staramy sie Ciebie zrozumiec. Tlumaczenie Ciebie "niszowym samopoczuciem" i skutkiem tego jego konsekwencjami wydaje sie prawdopodobne i logiczne ;)Wiesz.. takie forumowe zadbanie o tych "innych" - zamiast krytykowac - zrozumiec odmiennosc ;)

#74 Lack

Lack
  • 2 171 postów
  • SkądGdynia

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:36

Hmm. czy na forum PCtowym tez sie tak udzielasz w kwestiach Microsoft Windows i jego "folderow reklamowych"? ;)

Zdarza mi się, ale tam generalnie nie ma aż tylu fantyków z klapkami na oczach, więc dużo roboty nie jest :-)

Eeeee tam zaczepka.. po prostu staramy sie Ciebie zrozumiec. Tlumaczenie Ciebie "niszowym samopoczuciem" i skutkiem tego jego konsekwencjami wydaje sie prawdopodobne i logiczne ;)Wiesz.. takie forumowe zadbanie o tych "innych" - zamiast krytykowac - zrozumiec odmiennosc ;)

A po co zrozumieć?

#75 dundrub

dundrub
  • 842 postów
  • Skąddolny slask

Napisano 26 stycznia 2007 - 10:39

Zdarza mi się, ale tam generalnie nie ma aż tylu fantyków z klapkami na oczach, więc dużo roboty nie jest :-)

Az tylu fanatykow.. pozwol, ze dokoncze.... co tutaj?
Co cie tak porusza w Appleowych "fanatykach", ze czujesz sie w obowiazku "prostowania" folderow reklamowych?

A po co zrozumieć?

Ciekawosc taka.. swiata, ludzi.. ich motywacji, krucjat, ktore prowadza.. takie tam... zboczenie zawodowe ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych