Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukuje aplikacji!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
484 odpowiedzi w tym temacie

#176 bombell

bombell
  • 32 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 08:03

szukam aplikacji kalendarza/notatnika z możliwością wymiany informacji PC<->iPone Witam, Znajdę coś takiego pod Windows?. Może być płatne.

#177 xfive493

xfive493
  • 4 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 20:15

iPhone Modem 2 - proszę o radę Ok mam pytanko czy ktoś już znalazł sposób na uruchomienie tego dziada? Tak jak w wielu przypadkach na necie umnie wszystko ładnie śmiga do czasu aż iPhone i Macbook mają stwierdzić że się połączyły. W woli uściślenia nie pali się ostatnia ikonka (na macku obraz fonu, na fonie obraz maca) i trafic równy 0 - null. Domyślam się że rozwiązaniem może być doinstalowanie czegoś z Cydi czy instalera (jak w przypadku uzyskania opcji "dane przez sieć komórkową" w "ogólne"-ych po udanym jailbreaku - patrz inny mój post) Ponieważ jednak nie jestem specem zwracam się z prośbą do was. Pomóżcie! P.S. Proszę uprzejmie nie pisać postów typu "umnie też nie działa" bo to strasznie denerwuje jak się naczyta człowek 3 strony takich odkrywczych porad - WIEM ŻE NIE DZIAŁA Pozdrawiam

#178 radekw

radekw
  • 266 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 lutego 2009 - 09:22

Wbudowany kalendarz w iPhone powinien się synchronizować z kalendarzem z outlook, a już na pewno z kalendarzem google.

#179 Aliens1

Aliens1
  • 136 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 13:07

szukam programu do nauki jezyku Witam was forumowicze chcialbym pouczyc sie jezyka na iphone angielskiego, japońskiego i szukam jakiejs konkretnej aplikacji do nauki tych jezkow dobrze by bylo zeby przemawial do mnie po polsku. Prosze o dobre propozycje appsow nie chce wydac kasy na byle co

#180 TiCus

TiCus
  • 143 postów
  • SkądUK

Napisano 03 lutego 2009 - 18:43

Nie chce sie czepiac, ale polecam zebys zabral sie najpierw za jezyk polski. Nazwa tematu juz daje do myslenia a takze czytajac pierwsze zdanie rozne mysli przelecialy mi po glowie.

#181 Aliens1

Aliens1
  • 136 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 22:22

spoko tylko kto na forum zwraca uwage na to ja pisze z iphone i nie mam czasu na dlugie pisania i zadawlania ciebie ortografia niepotrzebne komentarze tylko konkretne odpowiedzi. ale jak ci to nie pasuje to nie czytaj takich postow bo takie komentarze jak twoj sa juz nudne

#182 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 lutego 2009 - 22:36

jak Ci nie pasuje pisanie po polsku to idź na zagraniczne forum, bo taki to, na uwagę o ortografii jest tutaj nie na miejscu. ej, coś się zepsuło, bo mam belkę jestem czujny...

#183 TiCus

TiCus
  • 143 postów
  • SkądUK

Napisano 03 lutego 2009 - 23:27

No sorry ale tu nie chodzi o literowki tylko o cytuje: "chcialbym pouczyc sie jezyka na iphone angielskiego". To zdanie juz sporo mowi, wiec dla tego napisalem to co napisalem. Zdziwil bys sie bo tu raczej normalni ludzie siedza. Czytam to co kazdy pisze, ale Twojego postu (tego drugiego) to czytalo sie go z problemami. Ja rozumie, ze na forach czlowiek liczy na to, ze poruszajac temat czy tez problem otrzyma odpowiedz, ale traktujmy sie normalnie. Jakis czas temu byla na forum przez jeden dzien moda pisania postu(ow) w systemie binarnym co wcale nie znaczy ze aj mam zaret casip do ulyt oktsyzsw ob kat im eis abodop.

#184 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 07 lutego 2009 - 16:51

Jest. Mocha VNC Lite.

Czy przy pomocy tej aplikacji mogę edytować pliki z innego kompa (winda) przez iPhona, powiedzmy Excel, Word ??

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

---- Dodano 07-02-2009 o godzinie 18:57 ----
oczywiście płatny Mocha VNC też wchodzi w rachubę ;)

#185 agent555

agent555
  • 89 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 lutego 2009 - 18:52

A jakie ciekawe funkcję dodatkowe ma ten windows 7? Myśle, że bezsensu jest używać do takich celów iphona bo ma opóźnienie w niektórych programach lub np. filmach.

#186 rafer666

rafer666
  • 187 postów
  • SkądToruń

Napisano 07 lutego 2009 - 21:48

Witam, niestety, nie mam jeszcze rozwiazania, ale mam podobnie... jak narazie 2-3 razy udalo mi sie polaczyc bez problemu, a tak caly czas lipa. Dodam jeszcze jak juz iphonemodem postawi wifi, to czasami juz przy wyszukiwaniu na ip mam znowu creating wifi network i tak stoi ;/ Jak ktos bedzie mial rozwiazanie to niech sie podzieli, bo programik b. fajny i przydatny. pozdrawiam

Jest pewne rozwiazanie ;)
iPhoneModem, Internet fĂźr Mac und iPhone

Jest za darmo, dziala w tle, i nie ma problemow z polaczeniem. Na stronie jest ladna instrukcja krok po kroku.

#187 Nathan Grawesh

Nathan Grawesh
  • 65 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 19:38

Do nauki japońskiego pojawił się niedawno w iTunesie program Human Japanese, kosztuje dużo, bo 8 euro (jest darmowa wersja lite), ale wydaje się dość przyjazny. Są w iTunesie dwa darmowe słowniki jap-ang-jap - Kotoba (ponad 60 mb) i WA, ja korzystam z tego drugiego, choć plusem Kotoby jest możliwość wprowadzania znaków metodą odręczną (rysując znaki na ekranie). Do nauki znaków może się przydać Kanji lub Kanji Pop (1/1,5$), pierwszy to normalne flashcardsy, drugi nieco bardziej urozmaicone w formie gry. Jako słownika znaków używam ShinKanji, bo ma możliwość odręcznego wpisywania znaków do wyszukiwania (4e). Będę testował jeszcze różne aplikacje do nauki japońskiego, bo są mi potrzebne na studia, jeżeli ktoś będzie potrzebował porady to zapraszam na priv.

#188 radioglob

radioglob
  • 2 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 10:18

Pytanie o aplikację Radia na Iphone'a

Witam,

Pracuję w Internetowym Radiu Glob ([url=http://www.radioglob.pl]Internetowe Radio Glob - Nastrajamy TwĂłj dzień![/url]) i chcielibyśmy stworzyć aplikację na iphone'a, która pozwalałaby słuchać naszego radia.
Chciałem zapytać się o koszt i czas :), czy ktoś mógłby pomóc, jesteśmy młodymi i ambitnymi ludźmi, którzy chętnie pomogą (np. patronatem) w zamian za pomoc w napisaniu takiej aplikacji :).

#189 pekin7

pekin7
  • 195 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 15:53

Wymiana plikow przez bluetooth? Czesc, czy sa juz takie aplikacje ktore umozliwiaja wymiane plikow przez bluetooth ?

#190 Smartek

Smartek
  • 114 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 15:56

Aż tak ciężko zajrzeć do najnowszych postów?
http://www.myapple.p...html#post868792

#191 pekin7

pekin7
  • 195 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 16:11

Dzieki ale naprawde nigdzie niewidzilaem tego tematu :D

#192 bestsiwy

bestsiwy
  • 2 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 08:07

aplikacje do biegania obilo mi sie o uszy ze jest aplikacja do biegania na iP 2g ktora nie korzysta z GPSu i dziala nawet bez karty sim. jak ona sie nazywa? szukalem na forach ale nie znalazlem nigdzie. dziekuje z gory za pomoc.

#193 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 05 marca 2009 - 20:24

Odkopuję stary już temat, który założyłem. Udało mi się przeczytać już kilka książek w Stanza. Jest to bardzo przyjemne, muszę powiedzieć, że czyta się nawet lepiej niż w wersji papierowej. Bardzo ułatwia życie w autobusie. Jednak mam do Was jakieś pytanie: bardzo chciałbym wrzucić "500 prac pedagogika, psychologia, socjologia, filozofia", ale niestety okazało się, że jest to 500 różnych plików .doc! Chciałbym uzyskać Wasze propozycje na temat tego jak wrzucić 500 książek do Stanza lub łatwo połączyć 500 książek w jeden plik. Oczywiście jeżeli macie inne pomysły na przyspieszenie tego procesu to zachęcam do rozmowy.

#194 wygrac

wygrac
  • 22 postów

Napisano 08 marca 2009 - 11:39

1. Stanza posiada własne forum, wystarczy wklepać stanza w google i po sprawie. Na forum łatwo uzyskać odpowiedź na jakiś problem od samych twórców. 2. Co do polskich znaczków wygodnym i prostym sposobem jest konwertowanie pliku pod wersje wordpad następnie pod txt i wtedy ten txt wrzucać do iphone. Wszystko działa sprawnie i nie ma problemów z rozsypującymi się plikami. 3. Co do łączenia 500 prac w jedną...kopiuj + wklej? Lub po prostu w google wklepać łączenie dwóch doc w jeden.

#195 hazelasty

hazelasty
  • 231 postów

Napisano 23 marca 2009 - 16:57

Heja banana. Jest jakas aplikacja do biegania, ktora wspolpracuje z iphonem 2G? Wiem, ze wszystko co tu podaliscie jest w pelni kompatybilne z 3G, i ciekawi mnie jak to sie ima do poprzedniej wersji iTelefonu.
HALP

e/

Jak dokupisz sobie modul GPS do iPhone'a 2G to te aplikacji bede dzialac ;]
pozdro

No raczej podziekuje :>. Nie jest fanatykiem jak tutaj wiekszosc maniakow iTelefonu.

#196 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 23 marca 2009 - 17:19

Jak dokupisz sobie modul GPS do iPhone'a 2G to te aplikacji bede dzialac ;] pozdro

#197 marekman

marekman
  • 96 postów

Napisano 24 marca 2009 - 20:50

przydatne programy na ipod'a Witam. Chciałbym się poradzić. jakie polecacie przydatne programy? użytkowe które na codzień pomagają ? mogą być w sumie też płatne. pozdrawiam

#198 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 25 marca 2009 - 08:34

szukajcie, a znajdziecie

#199 marekman

marekman
  • 96 postów

Napisano 25 marca 2009 - 20:37

a może ktoś polecić kalkulator, który będzie miał podstawowe funcke ( x / + -, pierwiastkowanie ), ale zależy mi na tym aby przycisku były duże i żeby była opcja cofnięcia jężeli coś pomylimy, bo w standardowym kalkulatorze tego nie ma. pozdrawiam

#200 guumbass

guumbass
  • 168 postów

Napisano 25 marca 2009 - 22:04

a może ktoś polecić kalkulator, który będzie miał podstawowe funcke ( x / + -, pierwiastkowanie ), ale zależy mi na tym aby przycisku były duże i żeby była opcja cofnięcia jężeli coś pomylimy, bo w standardowym kalkulatorze tego nie ma.

pozdrawiam

Wpisz sobie w appstore "cal", sciagnij wszytskie wyniki i zobacz co ci pasuje ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych