Navigon raczej się nie sprawdzi, ja niedługo zacznę więcej biegać i używam do tego aplikacji iMapMyRun. Na mapie zaznacza ci trasę, pokazuje ile przebyłeś km i inne rzeczy, później wszystko możesz obejrzeć na stronie, ogólnie polecam, bo bardzo fajny i dobrze przemyślany program.

Poszukuje aplikacji!
Rozpoczęty przez
razr
, 04 lut 2008 17:04
484 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 marca 2010 - 17:22
Napisano 24 marca 2010 - 18:03
Chodzi mi o aplikacje wykorzystującą jedynie GPS, ze względu na brak pakietów internetowych (wi-fi jest mi potrzebna tylko w szkole).
Napisano 24 marca 2010 - 18:05
MotionX-GPS
MotionX News MotionX-GPS
uzywam do wycieczek piszych, rowerowych, geocachingu etc..
import eksport tras i waypointów, możliwość ściągnięcia mapy i używania jej bez łączenia się z netem w trakcie działania, kilka różnych map do wyboru, zresztą poczytaj na stronie producenta.
dla mnie ocena 10/10
MotionX News MotionX-GPS
uzywam do wycieczek piszych, rowerowych, geocachingu etc..
import eksport tras i waypointów, możliwość ściągnięcia mapy i używania jej bez łączenia się z netem w trakcie działania, kilka różnych map do wyboru, zresztą poczytaj na stronie producenta.
dla mnie ocena 10/10
Napisano 24 marca 2010 - 18:09
W iMapMyRun możesz najpierw ściągnąć mapy, on sobie je zostawi w pamięci i gdy nie będzie połączenia z internetem to ich użyje
.
pozdrawiam, ed00c

Napisano 10 kwietnia 2010 - 06:27
Goalunited na ipoda???
Siemka pewnie nie wielu z was wie co to jest goalunited, wiec jest to internetowy menager pilkarski. Do jego obslugi potrzebny jest Flash Player a jak wiadomo ip touch takowego nie obsluguje. Wiec moje pytanie jest takie czy dalo by sie jakos zrobic zeby to dzialalo na ip? Moze ktos z was na forum robi aplikacje na ipody ???
Pozdro!
Napisano 11 kwietnia 2010 - 22:02
Poszukaj klona tej gry, temat flasha był wiele razy poruszany na forum. Ale przypomnę - flasha nie było, nie ma, i jak na razie nic nie zapowiada tego, by się pojawił.
Napisano 12 kwietnia 2010 - 10:50
Koledze chyba chodzi o aplikacje która nie korzystałaby z flasha ale była kompatybilna z grą.
Napisano 14 kwietnia 2010 - 12:47
Niestety takowa aplikacja nie istnieje. Można natomiast użyć strony mobile.goalunited.org, która daje możliwość podglądania transmisji meczu. Chociaż teraz patrze, że po ostatnim update'cie nie można wejść na serwer. Dziwne.
Napisano 14 kwietnia 2010 - 12:52
mogliby na appstore taka aplikacje wrzucic... Dalbym nawet 10 euro

Napisano 14 kwietnia 2010 - 14:48
Raczej wątpię, żeby kiedykolwiek aplikacja z obsługą GU zawitała w appstore. Nie opłaca im się to. Prędzej zrobią wersję mobilną (taka pełną, nie tylko transmisja), by można było wchodzić przez neta.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych