Bez obrazy, ale olewam takie bezmyślne wnioski, bo nie służą one niczemu innemu poza wywyższaniem swojej niepodważalnej opinii nad innymi.
nie kolego mi nie chodzi o wywyzszanie swojej opini...
wypisujecie swoje bzdury na forum ...czytaja to inni ludzie
gdy poszukuja informacji...widza: "aa wszystko ok " no to buy ....80$ leci a app sie nie nadaje do niczego
Testowałem Sygica przez dwa tygodnie codziennie w Słupsku, przez kilka dni w Warszawie.
Testowałem kilkukrotnie Navigona (jego najmniej-najmniej mi się podobał)
Przetestowałem dotychczas trzykrotnie iGo.
no widzisz ja na sygicu jezdze od 6 czerwca...
na 2 roznych iphonach...wniosek byl prosty navi nawet radzi sobie w trasie
ale w miescie przez zbyt pozno komunikaty glosowe i gubienie sie na krzyzowkach / slabe wyliczanie trasy
nadaje sie jedynie jako pomoc a nie navi ktora kieruje nas w nieznamym terenie
mam rozumiec ze ty takich objawow nie masz? wszystko dziala wporzadku?
powiedz mi skad wziales taka cudowno wersje sygica? jest jakis inny appstore?niz ten od apple?;]
Shivan, Ty nie rozumiesz chyba do końca. Ja powiedziałem, tak samo jak kolega który mi wtórował, że MI wszystkie nawigacje działają dobrze. Nie potrzebuję od Ciebie dowodów na wadliwe działanie, bo doskonale zdaję sobie sprawę, że niestety nie wszyscy posiadacze iPhone`a mają szczęście korzystać ze stuprocentowo sprawnego urządzenia.
nie mam pojecia o co ci chodzi z tym sprawnym urzadzeniem? moje iphony byly jak najbardziej sprawne;]
reszty nie komentuje...
a teraz glowna czesc posta...
MIASTO: KRAKÓW
TRASA: FROM PRZEWÓZ TO SELLGROS NOWOHUCKA
1. Nie istniejąca droga:
Screen Igo:
Jak to wyglada naprawde:
kompletna dyskwalifikacja...
2. Nie istniejąca droga+ przedziwne wyliczanie trasy (bo nie jest to ani "szybkie" ani "krotkie"
conajwyzej droga dla quada;] )
ZOOM:
RZECZYWISTOŚĆ:
Bardzo krotko testowalem ta nawigacje zaledwie kilka godzin...ale wystarczylo zeby wyskoczyly takie kwiatki
Radze narazie wstrzymac sie z zakupem lub czekac na TT;]
Pozdrawiam