Zwróć jednak uwagę na to, że gdy Ty lub MacNewsPL uciekacie się do personalnych wycieczek, obrażania czy czepiania się głupot t
co ty do mnie piszesz? moglbys wskazac mi choc jeden taki post mojego autorstwa? bardzo bede zobowiazany. i jeszcze jedno - ja sie nie spieram z Heidim ja sie nie zgadzam na bezsensowna ingerencje moderatora w moje posty. ja je pisze, jestem zdrowy na umysle, nie naruszam zadnych regul obowiazujacych na tym forum, podpisuje sie pod nimi imieniem i nazwiskiem i w zwiazku z tym nie widze zadnego powodu aby ktos sie nimi bawil, zmienial ich tresc, wymowe, sklejal, dzielil itd. itp. zwlaszcza w sytuacji gdy caly ten watek powstal bez mojej wiedzy a moj wlasciwy post zostal wyrwany z kontekstu. Rano we wlasciwym watku zwrocilem tylko uwage na postepowanie moderatora, oznaczylem mojego postat tytulem off topic i nie mialem zamiaru rozpetywac dyskusji o zasadach moderacji - gdbym mial taki zamiar wybralbym od razu odpowiedni dzial. ale moderator przenoszac tutaj mojego posta wiedzial lepiej... moderacja dyskusji to jest delikatna kwestia - ja swoim zachowaniem nie dalem zadnych podstaw do traktowania mnie w ten sposob, na koncie mam 180 postow wiec nie wiem co i po co mialbym sobie tutaj nabijac - jezeli ktos tego nie rozumie to najwyrazniej nie powinien byc moderatorem.
A po drugie (to chyba najważniejsze) chcemy zachować tu miłą atmosferę, bez większych zgrzytów i niedomówień - dlatego właśnie staramy się tłumaczyć, co zmienialiśmy i dlaczego.
alez ja wlasnie poprosilem o wyjasnienie dlaczego banuje sie uzytkownika. w imie tej milej atmosfery moge uzyskac odpowiedz bez niedomowien?
ciebie moge porownac do osoby ktora chce miec wladze tam gdzie jej nie może. boli cie to, ze ktos edytuje twoje posty, ale pogodz sie z tym bo taka jest rola moderatorow i nie zmienisz tego nawet gdy strzelisz nam wszystkim "focha" i sie obrazisz...
wladze? nie chce miec wladzy tylko kontrole nad tym co tutaj pisze. jezeli uwazasz ze techniczna mozliwosc moderacji upowaznia moderatorow do ingerencji w kazdego posta w kazdej sytuacji to wspolczuje swiatopogladu.