Może dlatego że to beta?
A mnie dzsi GG poinformował o wygasnięciu usługi i koniecznosci opłaty. Więc ...
wywaliłem go i wróciłem do mojego Nimbuzz.
Fajny jest Mobilny GG ale tak jak już było pisane wczesniej - skoro w regulaminie App Store jest że bezpłatny program ma pozostać bezpłatny to uważam że twórcy GG też łamią regulamin więc dlaczego my mamy być w/g regulaminu GG zmuszeni do używania tylko i wyłącznie komunikatora GG a nie jakiegos innego?
To Mobilne Gadu-Gadu jest w wersji darmowej? Nie wiedzialem. Rzeczywiscie gdyby byla wersja free to wersja premium powinna miec wiecej funkcji ale jesli ktos ma aplikacje ktora nielegalnie podlacza sie do czyis serwerow to dziwne zeby za to jeszcze brali pieniadze.
Uzywanie nieoficjalnego klienta kiedy jest oryginalny to prawie jak kradziez. Nielegalny dostep do infrastruktury uslugodawcy. Szkoda, ze tego nie rozumiesz. Jesli chodzi o Skype, GTalk, AIM to rzeczywiscie te komunikatory sa zupelnie za free na kazda platforme ale GG ma taki model biznesowy a nie inny i trzeba to uszanowac albo nie uzywac.
A App Store ma taki model biznesowy że jak cos jest bezpłatne w serwisie to takie powinno pozostać i trzeba to uszanowac.
Dlaczego GG wymaga żeby przestrzegać ich regulamin a sami mają inne regulaminy za nic?