Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3.0 software już w telefonach Polaków

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
273 odpowiedzi w tym temacie

#51 vjbeng

vjbeng
  • 768 postów
  • SkądBobry Podchalańskie

Napisano 18 marca 2009 - 20:03

Najlepiej poczekajcie na wersje finalną, ja czekam na tą wersję żeby go w końcu kupić... kupię dopiero jak będzie coś w stylu TOM TOM :D, żebym mógł korzystać z nawigacji bez internetu!!!!

#52 cinusik

cinusik
  • 6 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:06

Możecie napisać czy w końcu można używać iPhone jako modem bluetooth do połączeń z netem?

#53 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:07

Ja mam pytanie. Co to za funkcja Auto-fill?

Mozesz uaktywnic opcje, ktora pozwoli na automatyczne logownaie do zabezpieczonych haslami stron www, jak chocby konto internetowe itp.

#54 reader

reader
  • 1 119 postów
  • Skąddokąd?

Napisano 18 marca 2009 - 20:09

tonymontana: aktywowana musi być tylko usługa pakietowej transmisji danych - min. gprs. Do MMS potrzebne są jeszcze ustawienia (coś jak te do swirlymms). Problem w tym, że Plus wysyła (takie automatyczne ustawienia przez sms) do różnych modeli telefonów ale oczywiście do iPhone nie :-) (co mnie nie dziwi, ale nawet nie próbuję dzwonić na infolinię)

#55 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:09

Możecie napisać czy w końcu można używać iPhone jako modem bluetooth do połączeń z netem?

Mak widzi iPhone jako "inteligentny telefon" ale mnie z nim nie łączy - jeszcze do dopracowania.

#56 mimon

mimon
  • 158 postów
  • SkądMaków Maz

Napisano 18 marca 2009 - 20:10

Panowie, w końcu nie rozumiem. Staruszek ma iPhona 3G, czysty, z ery, z simlockiem, bez jb. Powiedzmy, że chciałbym wgrać mu 3.0. Będzie działać jak należy czy pojawią się problemy przy instalacji? Jak to w końcu jest?

#57 asthaper

asthaper
  • 97 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:11

Dajcie linka ;) Szukam, szukam i nie znajduje...

Ja znalazlem na thepiratebay po wpisaniu w wyszykiwarce iphone 3.0 i tam byly wszystkie oprocz jednego na 3G. A jeden na 2G. Wejdz tam i poszukaj moze nie usuneli jeszcze ;)

#58 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2009 - 20:13

Najlepiej poczekajcie na wersje finalną, ja czekam na tą wersję żeby go w końcu kupić... kupię dopiero jak będzie coś w stylu TOM TOM :D, żebym mógł korzystać z nawigacji bez internetu!!!!

Hm, to bedziesz musial poczekac na modlu na BT gps bo ten wbudowany jest .. do tego jak sie zgubisz w duzym miescie..

Panowie, w końcu nie rozumiem.
Staruszek ma iPhona 3G, czysty, z ery, z simlockiem, bez jb. Powiedzmy, że chciałbym wgrać mu 3.0. Będzie działać jak należy czy pojawią się problemy przy instalacji? Jak to w końcu jest?

bedzie mial problemy z użytkowaniem telefonu..

#59 mimon

mimon
  • 158 postów
  • SkądMaków Maz

dobra, poradziłem sobie z moim pytaniem "Warning! if you haven't got this code, you can't downgrade to 2.2.1 after installing 3.0!" przepraszam

#60 asthaper

asthaper
  • 97 postów

Panowie, w końcu nie rozumiem.
Staruszek ma iPhona 3G, czysty, z ery, z simlockiem, bez jb. Powiedzmy, że chciałbym wgrać mu 3.0. Będzie działać jak należy czy pojawią się problemy przy instalacji? Jak to w końcu jest?

Jak nie masz konta developera (platnego) to nie bedziesz mogl aktywowac iphona i bedziesz mial tylko polaczenia alarmowe.

#61 Yurek90

Yurek90
  • 958 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 18 marca 2009 - 20:15

Tez mam takie pytanie. Po 6 stronach czytania tego ze aktywacja jakaś tam się nie powiedzie nie dowiedziałem sie niczego konkretnego. Mam iP 3g z Orange z sim lockiem po jb, ale to w tym wypadku nie ma znaczenia. Ściąga mi się właśnie soft 3.0 ale zastanowię się czy wgrać po przeczytaniu Waszych odpowiedzi. I teraz do rzeczy. Wgram 3.0 i co ? Tel się nie włączy? nie zsynchronizuje z iTunes? konkretnie.

#62 asthaper

asthaper
  • 97 postów

dobra, poradziłem sobie z moim pytaniem
"Warning! if you haven't got this code, you can't downgrade to 2.2.1 after installing 3.0!"
przepraszam

To dziwne bo ja zrobilem downgrade bez problemu, bez zadnych bledow przy odtwarzaniu firmware po prostu restore do 2.2.1 i jest ;)

#63 El Fuego

El Fuego
  • 74 postów
  • SkądKraków

Usuneli z ThePitarebuy. Wrzuci ktoś soft do 2g na jakiś serwer i da linka?

#64 deepack

deepack
  • 242 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 marca 2009 - 20:25

Dobra a coś wiadomo może na temat JB 3.0 ? bo wgrałbym go chętnie ale z możliwością JB;)

#65 asthaper

asthaper
  • 97 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:30

Usuneli z ThePitarebuy. Wrzuci ktoś soft do 2g na jakiś serwer i da linka?

Wlasnie wrzucam na serwer ale troche to potrwa

#66 Yurek90

Yurek90
  • 958 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 18 marca 2009 - 20:31

Dobra a coś wiadomo może na temat JB 3.0 ? bo wgrałbym go chętnie ale z możliwością JB;)

Pracują nad tym ;p

Mi bardziej zależy żeby w ogóle 3.0 działał u mnie bo doczekać sie nie mogę ;p

#67 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:32

OK jest jednak to kopiuj wklej dla maili i Safari - po restarcie iPhone'a "ożyło". Naprawdę wypas soft - teraz tylko iPhone 4G z video-konferencją, lepszą baterią i mamy najlepszy telefon świata. :)

#68 Mixersky

Mixersky
  • 424 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2009 - 20:36

nie rozpędzajmy się tak;p soft, prawda robi wrazenie jak wszystko nowe w firmie jabco ale musi bys stabilny to go wgram :)

#69 Yurek90

Yurek90
  • 958 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 18 marca 2009 - 20:38

A cos do mojego pytania kilka postów wyżej? wie ktos ?

#70 razr

razr
  • 1 664 postów
  • SkądKatowice, SI

Napisano 18 marca 2009 - 20:39

Chyba trochę za wcześnie ;)

#71 Teck

Teck
  • 237 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:44

Tez nie moge sie doczekac. Bardzo mnie cieszy, ze Apple nadgonilo konkurencje i tchnelo w iphoena troche zycia znowu. Mozna sie bylo zreszta tego spodziewac. Po roku od wypuszczenia wersji 3G dodaja funkcje, ktore powinny znalezc sie tam od poczatku przez co znow pobudzaja sprzedaz. To przemawia na plus, jak i na minus wypuszczeniu nowego sprzetu w czerwcu. Z jednej strony soft nie ma jakichs rewolucyjnych funkcji. Zanim ludzie naciesza sie 3.0 w 3G minie troche czasu i ze spokojem na poczatku 2010 moga wypuscic nowy sprzet. Z drugiej zas strony wiele nowych funkcji, w ktore moglby byc wyposazony nastepny iPhone moglo po prostu nie znalezc sie jeszcze w nowym sofcie. No i wiele plotek mowi o nowym iPhone.. rowniez "plotek" wypuszczanych przez samych pracownikow Apple, jak ostatnio manager, ktory odpowiedzialny byl za wprowadzenie iPhonea do ZEA powiedzial, ze rowniez w tym kraju od czerwca dostepny bedzie iPhone nastepnej generacji.. Znajac Apple zrobia jednak cos co wszystkich zaskoczy :)

#72 El Fuego

El Fuego
  • 74 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 marca 2009 - 20:46

Wlasnie wrzucam na serwer ale troche to potrwa

Dzięki! Czekam ;)

#73 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 18 marca 2009 - 20:49

no to czekam az devteam wypusci bete, ktora bedzie mozna zainstalowac bez statusu developera :)

To się możesz, chłopie, nie doczekać :D

Money, money :D

#74 Teck

Teck
  • 237 postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:52

To się możesz, chłopie, nie doczekać :D

Money, money :D

trzy miesiace w ta, czy w druga strone.. ;)

#75 El Fuego

El Fuego
  • 74 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 marca 2009 - 20:59

Działa komuś w ogóle na 2g? Da sie ściągnąć simlocka za pomocą PwncośtamTool??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych