Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Podgląd zdarzen jak w windows (pilne!)?

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 step

step
  • 5 posts

Posted 23 February 2009 - 10:52

Witam, Mam bardzo pilną sprawe. Chodzi o to ze chcialbym wiedziec, czy na moj iMac (tiger) nie logował sie ktos bez mojej wiedzy w okreslonym dniu. Na komputerze jest haslo, ale znane dla niektorych osob. Jednak, gdzie moge sprawdzic w systemie, czy ktos mi nie "grzebał" w komputerze. W windows jest opcja: "podglad zdarzeń", a w mac'u? Bardzo prosze o szybką odpowiedź.

#2 Filip Rychlik

Filip Rychlik

aka felippe

• 2928 posts
  • SkądWarszawa

Posted 23 February 2009 - 11:20

Szybka odpowiedź: Utilities > Console
  • vizirek likes this

#3 step

step
  • 5 posts

Posted 23 February 2009 - 11:36

dzieki wielkie. Super:)

---- Dodano 24-02-2009 o godzinie 12:56 ----
No i mam zwiazku z tym postem kolejne pytanie. Przejrzalem logi i widze ze w dniu o ktory mi chodzi komputer byl uruchamiany. Ale nie wiem czy ktos sie na nim zalogowal (jest haslo). Czy log to pokazuje? Chodzi mi dokladnie o dzien 22.02.2009. Pod linkiem jest screen gdzie zaznaczylem wpisy o ktore mi chodzi. Czy ktos moze mi pomoc?

[url=http://img410.imageshack.us/my.php?image=picture3c.jpg]ImageShack - Image Hosting :: picture3c.jpg[/url]

#4 DamianNowak

DamianNowak
  • 4 posts

Posted 10 November 2015 - 12:35

A jest sposób by sprawdzić logi na ipadzie?

#5 macsupport

macsupport

• 8620 posts
  • SkądKraków

Posted 10 November 2015 - 12:44

A jest sposób by sprawdzić logi na ipadzie?

Napisz dokładnie o jakie logi Ci chodzi na tym iPadzie, bo pytasz w kolejnym miejscu, a nie piszesz o co dokładnie Ci chodzi. W iPadzie mozna np. odczytać logi serwisowe lub z aplikacji. 

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#6 DamianNowak

DamianNowak
  • 4 posts

Posted 10 November 2015 - 12:53

Dokładnie o wszystkie logi ale głównie z aplikacji. Będę wdzięczny za odpowiedź.

#7 ftpd

ftpd

Nie.

• 24534 posts

Posted 12 November 2015 - 10:55

To nie jest dział o iPadzie.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users