no dobra powiem tak na stronie apple.com w store jest white macbook - grafe ma jak alu cena 999$ tak wiec prawie 300$ w kieszeni. jedynie co ze alu wyswietlacz ma na ledach /chyba - nie krzyczec/ no i i nowy touchpad... wiecej zmian nie zauwazylem. Moze jak dolar sie unormuje wreszcie sie polasze na maka...
pozdrawiam KUNIU
Macbook white czy Macbook aluminium - oto jest pytanie
Started by
Rafał P
, 07 Feb 2009 17:50
82 replies to this topic
Posted 08 February 2009 - 16:23
Posted 08 February 2009 - 18:50
Mi się nie podoba.
Po co wogóle robić z tego newsa?
Posted 08 February 2009 - 18:53
Wlasnie po co? A ja mam toshibe z jablkiem z iPoda nalepionym na pokrywe i ramka z ekranu idetyczna jak z MacBooka i jak wystawie na allegro to tez ktos newsa zrobi?
Posted 08 February 2009 - 20:35
Jako, że więcej komentarzy dotyczyło tego, że wpis znalazł się na SG(chyba przez jakąś straszną pomyłkę) "News"został przeniesiony do Think Different.
Także od teraz proszę się skupić na komentowaniu treści, komputera, aukcji i nie robić Offtopu.
Posted 27 February 2009 - 23:41
Swego czasu myślałem o czymś podobnym, tj. o wymianie klawiatury na czarną (czarna ramka to też jak widać ciekawy pomysł), ale... musiałbym mieć chyba 2 takie same MacBook'i, bo oryginalny biały- sam w sobie także strasznie mi się podobaMi się dla przykładu w miarę podoba.
Posted 04 March 2009 - 01:13
Ostatnio porównujac starszego białego macbooka z nowym aluminiowym, to zauwazylem ze przy maksymalnej jasności Macbook Aluminium ma o wiele wieksza jasność niz ten biały. Czy to prawda czy tamten starszy był jakis wadliwy? moj biały tez mi sie taki wydaje mniej jasny
Posted 04 March 2009 - 11:32
To jest prawda. Nowe swieca jasniej. To dzieki led-om.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users