Czytałem wasze tematy ale nie uzyskałem precyzyjnych odpowiedzi dlatego pytam jeszcze raz
Zamierzam kupić*sobię myszkę bezprzewodową..
Obecnie posiadam MX-518 kto grał.. gra wie co to za mysz, świetna precyzja do tego podkładka QCK Steel
Czytałem artykuły na temat Mighty Mouse i Logitech v470 ale dalej nie moge podjąć decyzji..
Mysz bezprzewodowa Apple Mighty Mouse (Bluetooth) (535408635) - Aukcje internetowe Allegro
Logitech V470 cordless bia�a - bezprzewodowa mysz (537414120) - Aukcje internetowe Allegro
Głównie chodzi mi o niezawodność i precyzje. Mam mx518 2 lata już.. I 0 problemów z nią, nie musiałem jej czyścić*( nie ma kulki ) .. żadnych zacinek nic.. a za czasów gdy miałem PC i grałem w CS-a była precyzyjna i dokładna.. no i na dodatek świetnie leży w ręce.
Według benchmark.pl
Logitech zaprezentował Logitech V470 Cordless Laser Mouse for Notebooks. Urządzenie łączy się z notebookami oraz z MacBookami przez wbudowany moduł bluetooth bez konieczności korzystania z odbiornika zewnętrznego.
V470 wykorzystuje bezprzewodową technologię Bluetooth 1.2 oraz mechanizm śledzenia laserowego. Dodatkowo w urządzeniu zastosowano Side-to-Side Scrolling Plus Zoom umożliwiający szybkie przybliżanie i oddalanie obrazu, oraz przewijanie w pionie i poziomie. Żywotność baterii V470 wynosi do 4 miesięcy, a wskaźnik zużycia baterii chroni przed niespodziewanym rozładowaniem
Teraz mam macbooka a do gier xbox'a a wkur*** mnie ten kabel od myszki skoro i tak nie gram .. to po co mi ona?
Dodam jeszcze że kiedyś*miałem myszke i klawiaturę microsoftu .. ( radiówki ) ale wieszanie się gubienie sygnału było tak częste że dałem sobie spokój.
Proszę*o doradzenie,