Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iBluetooth od iSpazio.net

• This topic is locked This topic is locked
651 replies to this topic

#101 pawel319

pawel319
  • 158 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 February 2009 - 12:08

Nie "pisze", a jest napisane.

Według aktualnie (nowych) obowiązujących zasad języka polskiego forma "pisze" jest równie poprawna jak "jest napisane".

atari.area forum / "Pisze" vs "jest napisane"

marceli.fraczek - jan miodek

#102 Tsquare

Tsquare
  • 50 posts

Posted 25 February 2009 - 12:31

Najnowszy słownik poprawnej polszczyzny niejako zaaprobował normatywnie to, co de facto istnieje w języku, wprowadzając dwa poziomy normy, elitarną, tradycyjną i normę użytkową.

Odnieś to do siebie i przestań robić off top. Związek między Twoją wypowiedzią, a tematem jest równy zeru.

#103 KuboX

KuboX
  • 2119 posts
  • SkądPolandia

Posted 25 February 2009 - 12:34

W rozmowie z Miodkiem jest masa błędów. Co trzeci przecinek jest zgubiony. Tragicznie napisane.

#104 macendrju

macendrju
  • 358 posts

Posted 25 February 2009 - 12:47

i jak cos wadomo wiecej? sledze stroke ispazio, ale moze ktorys tu z szanownych Panów ma lepsze wtyki i wie cos wiecej? Moze jakis wspolny mejlik do Panow z iSpazio z zapytaniem. KIEDY? i ZA ILE?

#105 ed00c

ed00c
  • 2404 posts
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Posted 25 February 2009 - 12:52

No narazie nic nie wiadomo, chcesz to napisz do nich i daj nam znac, kiedy co i jak ;] Jak ten iBluetooth sie pojawi to wierz mi, ze zrobi sie naprawde glosno ;P pozdro

#106 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 25 February 2009 - 13:24

Tak, bo nie mają co robić tylko odpisywać na głupie maile z dziesięcioma znakami zapytania...
Opanujcie się ludzie! Jak widzicie wszystkie informacje o postępach się tutaj pojawiają i jak zostanie wypuszczony soft to na pewno nie przegapicie. A tak robicie nieprzeciętny burdel w temacie nic nie wnosząc do niego!

#107 kalboy92

kalboy92
  • 458 posts
  • SkądKalisz

Posted 25 February 2009 - 22:21

To ten stres tak na nich wpływa...

#108 tuur

tuur
  • 118 posts
  • SkądWrocław

Posted 02 March 2009 - 18:02

wiadomo już coś ?? kiedy wyjdzie??

#109 Smartek

Smartek
  • 114 posts

Posted 02 March 2009 - 20:04

Na pewno byś zauważył jakąkolwiek informację na ten temat. Ja powoli (ale dopiero powoli ;-)) zaczynam powątpiewać w ten projekt.

#110 wotd

wotd
  • 115 posts

Posted 03 March 2009 - 16:27

Ja szczerze mówiąc wątpię od dawna... Od pół roku słyszę, że niedługo będzie update... W ciągu miesiąca, w ciągu tygodnia... w ciągu dwóch... czas mija i nic się nie dzieje... 28-01-2009 TTymek napisał: "Ja mówię że w ciągu tygodnia będzie ;)" Takich opinii, że lada moment coś się wydarzy jest mnóstwo... a tymczasem mamy marzec :D

#111 bamargera

bamargera
  • 144 posts
  • SkądKraków

Posted 03 March 2009 - 19:14

Ja też już tracę nadzieje. Codziennie odwiedzam myapple w celu sprawdzenia informacji na ten temat i nic... Myślę, że nic z tego nie będzie a już na pewno nie w ciągu najbliższych 2och miesięcy.

#112 iPhone 25

iPhone 25
  • 1030 posts
  • SkądKielce

Posted 03 March 2009 - 19:15

a ja myślę że oni tak tylko mówią bo pewnie wprowadzą to dopiero w nowym modelu...aby był "szał"

#113 psajcho

psajcho
  • 1212 posts
  • SkądBiałystok

Posted 03 March 2009 - 23:36

poczytajcie lepiej ibluetoothproject.com tam znajdziecie najświeższe nowości związane z obsługą bluetootha w iphonie.

#114 kalboy92

kalboy92
  • 458 posts
  • SkądKalisz

Posted 04 March 2009 - 23:36

Też mi się wydaje, że nici z tego.. Gdyby iP miał BT do transferu danych to bylby wg. mnie przemocny telefon! :]

#115 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 04 March 2009 - 23:59

Ale co kogo obchodzi co Wam się wydaje? A gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem... Jak wyjdzie bądź pojawią się jakieś ważne informacje to będziemy pisać. Inaczej wstrzymajmy się od robienia śmietnika!

#116 majonez

majonez
  • 372 posts

Posted 05 March 2009 - 01:05

a nie mozna wyzerowac tego wątku? bo i tak nie ma tu nic co moze byc przydatne... przez 12 stron gdybanie i narzekanie. niech administrator albo zablokuje mozliwosc pisania postów, albo wywali wątek i założy ja sie ukaze iBluetooth....

#117 Tsquare

Tsquare
  • 50 posts

Posted 05 March 2009 - 15:31

Wszystko można Panie Majonez ;] tylko że żaden moderator nie przyjdzie tu aby coś takiego zrobić z prostego lenistwa :)

#118 iMarekPL

iMarekPL
  • 2727 posts
  • SkądZduńska Wola

Posted 05 March 2009 - 15:36

A ilu Ty tu moderatorów widzisz? Ja aktywnie działającego w dziale iPhone tylko... jednego - Davvido! Myślisz, że jedna osoba jest w stanie to ogarnąć? Poza tym to od moderatora zależy, czy temat zostanie zamknięty czy nie. Jeśli będzie uważał, że ma zostać to dlaczego miałby zamknąć? Sorry za OT.

#119 Tsquare

Tsquare
  • 50 posts

Posted 05 March 2009 - 16:12

Ale to mój problem że jest jeden moderator aktywny? Administracja zdecydowała się na takie rozwiązanie, ale wymagania pozostają takie same, czyli np czystość na forum.

#120 bamargera

bamargera
  • 144 posts
  • SkądKraków

Posted 05 March 2009 - 18:45

Ale co kogo obchodzi co Wam się wydaje? A gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem... Jak wyjdzie bądź pojawią się jakieś ważne informacje to będziemy pisać. Inaczej wstrzymajmy się od robienia śmietnika!

Tiaa bo po co jest forum? Bosh co za ludzie. Forum jest do wygłaszania opinii. Po co w ogóle zakładać ten temat. Najlepiej jakby ktoś już gotowy założył z postem o informacji, że iBLU wyszło tak? weź się zastanów. Jeżeli projekt ujrzy światło dzienne to zapewne pojawi się ta informacja albo w NEWS`ach albo na stronie głównej. Więc błagam bez takich postów więcej.

P.S. Nie interesują Cie opinie innych to nie czytaj SIMPLE.

Sry za OT

BTW zmieniło się coś w sprawie? żeby to już tak do konca OT nie był ;p

#121 flash608

flash608
  • 217 posts
  • SkądToruń

Posted 05 March 2009 - 19:51

@bamargera, opini na jakiś konkretny temat, a nie "przypuszczenia, domniemywanie" itp. To nie gabinet wróżki. Wyobraź sobie, że przez takich młotków, którzy koniecznie muszą wyrazić swoją opinie na to jak bardzo są niezadowoleni, choć w żadnym stopniu nie przyczynili się do powstawania takowego programu, wątpie też w jakiekolwiek dotacje z ich strony, zaglądam co dzień/dwa z nadzieją, że w końcu program ujżał światło dzienne... ale nieeeeee, kolejny oszołom musi dodać swoje 3 grosze. Wszystko to wprowadza niepotrzebny burdel w temacie, przez co chcąć znaleźć odpowiedź na "konkrente" pytanie trzeba przewertować 12 stron wątku. Temat ten nie jest w dziale "aktualności", tak więc IMO nie ma tu miejsca na zbędny OT, który niestety sam teraz tworze. Mam nadzieję, choć wiary w to brak, że pojawi się jeździeć na czarnym koniu, który zrobi czystki etniczne na tym forum, bo to co się tu dzieje zapawa na trwogę (w najgorszym przypadku niech będzie to M.D z kit`em :P). I dodam coś jeszcze, zapewne 90% osób, które zobaczy mój post ominie go szerokim łukiem, gdyż jest po prostu za długi, nic nie wnoszący i w ogóle "fuuuj", tak więc sam nie wiem po co się tutaj produkuje. Co by nie było OT: Nie, w kwesti BT się nic nie zmieniło.

#122 majkel170

majkel170
  • 52 posts

Posted 06 March 2009 - 23:07

podobno wyjdzie na dniach przynajmniej taki pisze jego twórca , zadebiutuje w Cydia Store za 4 $ czyli płatny , ale skąd te cydia store wziasc to jeszcze nie wiem :D pozdrawiam

#123 macendrju

macendrju
  • 358 posts

Posted 06 March 2009 - 23:45

podobno wyjdzie na dniach przynajmniej taki pisze jego twórca , zadebiutuje w Cydia Store za 4 $ czyli płatny , ale skąd te cydia store wziasc to jeszcze nie wiem :D pozdrawiam

skad to wiesz?

#124 imbackingame

imbackingame
  • 640 posts

Posted 06 March 2009 - 23:50

cydia store wychodzi poznym wieczorem czasu kalifornijskiego, czyli z rana bedzie mily prezent a saurki pisal ze ma byc jedna aplikacja. no to bedzie!

#125 macendrju

macendrju
  • 358 posts

Posted 06 March 2009 - 23:58

oo, no to mila informacja. Tylko nie kumam do konca jak bedzie mozna to kupic. Rozumiem, ze pojawi sie dodatkowe zrodlo dla cydii z ktorego pobierzemy co trzeba, a platnosc potem licencja np paypal? czy jak... do tego store?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users